Švýcarsko – Japonsko 4:2 (kon.) | Rusko – Finsko 3:5 (kon.) | Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
USA – Kanada 3:1 (kon.) | Švýcarsko – Česko 1:3 (kon.)
konec
USA
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
Kanada
Úterý 29.03.2016, 04:35 • Sandman Center, Kamloops • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Hilary KNIGHTOVÁ - 3:1
     
    59:41
    USA právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. HILARY KNIGHTOVÁ se zmocnila kotouče na vlastní modré čáře, přebruslila střední pásmo a bez problémů poslala kotouč do odkryté kanadské svatyně. Asistence: Brianna Deckerová.
    53:55 Brianna DECKEROVÁ - 2:1
     
    53:55
    USA právě vstřelilo branku!
    No a pozor, Američanky se proti favoritovi ujímají vedení! Maschmeyerová vyrazila ránu Lamoureuxové od modré přímo na hůl nikým nehlídané BRIANNY DECKEROVÉ, která už měla úlohu snadnou! Asistence: Monique Lamoureuxová.
    49:58 Hilary KNIGHTOVÁ - 1:1
     
    49:58
    USA právě vstřelilo branku!
    Jenže pozor, máme vyrovnáno! Krátce po Kellerové návratu na led se HILARY KNIGHTOVÁ dostala do rychlého protiútoku, který zakončila přesnou střelou z levého kruhu, po níž kotouč zapadl ke vzdálenější tyči! Asistence: Monique Lamoureuxová, Jocelyne Lamoureuxová-Davidsonová.
    40:14 Laura FORTINOVÁ - 0:1
     
    40:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    Sandman Center explodovalo radostí, Kanaďanky se okamžitě po začátku třetí třetiny ujímají vedení! Před Rigsbyovou vznikl neskutečný závar a k dorážce z mezikruží se dostala LAURA FORTINOVÁ, jejíž pokus skončil až v síti! Asistence: Natalie Spoonerová, Marie-Philip Poulinová.
    Marken.cz

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 50. Knightová (Lamoureuxová, Lamoureuxová-Davidsonová), 54. Deckerová (Lamoureuxová), 60. Knightová (Decker) – 41. Fortinová (Spoonerová, Poulinová)


    USA: Rigsbyová (Vetterová) – Steckleinová, Lamoureuxová "A", Pfalzerová, Picardová, Kellerová, Bozeková – Deckerová, Knightová, Coyneová – Lamoureuxová-Davidsonová, Carpenterová, Pankowskiová – Dugganová "C", Skarupaová, Trivignová – Stacková, Darkangelová, Hickelová – Pelkeyová.
    Kanada: Maschmeyerová (Labonteová) – Rougeauová, Fortinová, Larocqueová, Lacquetteová, Mikkelsonová "A", Krzyzaniaková – Johnstonová, Saulnierová, Jennerová – Agostaová, Spoonerová, Poulinová "C" – Wakefieldová, Wickenheiserová, Clarková – Bramová, Davisová, Turnbullová.

    Rozhodčí: Gabriella Granová (SWE), Aina Hoveová (NOR) – Ilona Novotná (CZE), Johanna Tauriainenová (FIN)
    bahis siteleri