Lucembursko – Jihoafrická rep. 2:3 (kon.) | Bosna a Hercegovina – Hongkong 5:4 (kon.) | Turecko – Gruzie 5:4 (kon.)
konec
Lucembursko
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Jihoafrická republika
Čtvrtek 31.03.2016, 12:00 • Silivrikapi Ice Sport Hall, Istanbul, Turecko • Mistrovství světa - III. A Divize • 1. kolo
Partner:
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, přeji Vám krásné čtvrteční odpoledne. Nashledanou. (14:14:55)
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 24 – 42
     
    Nejlepším hráčem utkání z týmu Lucemburska byl vybrán brankář Philippe Lepage, z celku Jihoafrické republiky pak kapitán Andre Marais.
     
    Závěrečná siréna ukončila třetí třetinu zahajovacího utkání letošního Mistrovství světa 3. divize. Hráči Jihoafrické republiky v něm poráží tým Lucemburska 3:2, když výhru na jejich stranu strhl v samém závěru zápasu svou druhou brankou v utkání Xander Botha. Afričané byli po většinu duelu lepším týmem, střelecky aktivnějším a po zásluze si připisují první body do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Jihoafričané se zatím úspěšně brání závěrečnému tlaku soupeře, kterého nepouští do zakončení.
     
    59:05
    Lepage zamířil na střídačku, Evropané to zkusí bez brankáře se šesti hráči v poli!
     
    59:00
    Evropané se ještě pokusí o vyrovnání a již drží puk v útočném pásmu.
     
    58:44
    Lucembursko si vyžádalo oddechový čas!
    58:44 Xander BOTHA - 2:3
     
    58:44
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Jihoafričané se krátce před koncem třetí třetiny dočkávají zaslouženého vedení! Samaai vybojoval puk za brankou Lucemburska, ten se přes Magmoeda dostal na hůl XANDERA BOTHY, jenž tvrdou ranou z pravého kruhu posílá svůj tým znovu do vedení!
     
    58:00
    Dvě minuty chybí do konce základní hrací doby.
     
    57:45
    Evropané v posledních minutách jen vyhazují kotouč daleko z obranného pásma a netrpělivě vyhlížejí konec základní hrací doby. Nyní se však budou muset opět bránit, po odpískaném icingu se bude vhazovat před jejich brankou.
     
    56:55
    Lepage si na své konto připisuje další dva úspěšné zákroky. Nejprve jen před sebe vyrazil tvrdou střelu od modré čáry, poté se však roztáhl na brankovišti a výtečně si poradil s dorážkou Giota.
     
    56:00
    Jihoafričané znovu okupují obranné pásmo soupeře, jenže překlopit vítězství na svou stranu se jim i přes velkou převahu stále nedaří.
     
    55:10
    Valadas se pokoušel na brankovišti tečovat přihrávku z rohu kluziště, Lepage si ale poradil i s tímto zakončením.
     
    54:55
    Do konce základní hrací doby zbývá něco málo přes pět minut hry, Jihoafričané jsou i nadále lepším týmem a střelecky aktivnějším, na skóre se to ale neprojevuje.
     
    54:10
    Evropané nyní zamkli svého soupeře v jeho vlastním pásmu, nic víc než tvrdou, ale nepřesnou střelu kapitána Scheiera od modré čáry, ale ze svého tlaku nevytěžili.
     
    53:30
    Po delší době se některý z hráčů Lucemburska dostal do útočného pásma a dokonce i k zakončení, střelu z levého kruhu ale Bock spolehlivě chytá.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 3. Holtzem (Cannon), 43. Eriksson – 10. Edwards (Giot), 36. Botha (Birrell), 59. Botha (Magmoed, Samaai)


    Lucembursko: Lepage (Mangen) – Sinner, R. Scheier "C", Farnon, Bechtold, Hilbert, Hary – Cannon "A", Eriksson, Holtzem – G. Scheier, R. Beran, T. Beran – Mossong, Mosr, Schon "A" – Fanzone.
    Jihoafrická republika: Bock (Pretorius) – Maras "C", Gonsalves, Verwey, Malgas, Magmoed, Reeves "A" – Botha, Birrell, Samaai – Willemstijn, van Doesburgh, W. du Preez – du Buisson, S. du Preez, Brewner – Valadas, Edwards, Giot "A".

    Rozhodčí: Lascar (ROU) – Akyurek (TUR), O'Connor (USA)
    bahis siteleri