Benfica – Braga 5:1 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
5:1 (3:0)
SC Braga
Pátek 01.04.2016, 21:30 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz), Lisabon (kapacita: 65.647 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Braga právě vstřelila branku!
    V samotném závěru se přeci jen hostující tým dočkal čestného úspěchu. K pokutovému kopu se postavil sám faulovaný PEDRO SANTOS, který zakončením po zemi zkazil čisté konto domácímu brankáři.
    75. Andreas SAMARIS - 5:0
     
    75
    Benfica právě vstřelila branku!
    Neskutečně dobře kopnutý přímý kop předvedl ANDREAS SAMARIS. Střídající hráč ukázal výbornou kopací techniku a z přímého kopu poslal míč přesně do šibenice. Hostující brankář si na zakončení řeckého hráče sice sáhl, ale brance už zamezit nedokázal.
    71. Konstantinos MITROGLOU - 4:0
     
    71
    Benfica právě vstřelila branku!
    V poslední dvacetiminutovce jsme svědky ještě jedné branky v síti Bragy! Po rychlém vysunutí se domácí hráči dostali do přečíslení, v němž přihrával Jonas na KONSTANTINOSE MITROGLOUA. Ten měl před sebou dva bránící hráče, a tak udělal kličku do středu vápna a poslal míč nekompromisně pod horní tyč.
    40. PIZZI - 3:0
     
    40
    Benfica právě vstřelila branku!
    Opravdu nádhernou branku dává PIZZI. Domácí fotbalista se napřáhl zpoza vápna a střelou přes bránícího hráče posílá balon přesně k tyči. Ovšem musíme se zastat Matheuse, jenž zakončení viděl na poslední chvíli a už nestačil míč vyrazit.
    37. JONAS - 2:0
     
    37
    Benfica právě vstřelila branku!
    K pokutovému kopu se postavil JONAS, který ukázal, že má pevné nervy a dává druhou branku domácího celku. Brazilský fotbalista poslal míč na druhou stranu než šel brankář a s přehledem skóruje.
    17. Konstantinos MITROGLOU - 1:0
     
    17
    Benfica právě vstřelila branku!
    Estádio do Sport Lisboa e Benfica propukla ohromná radost! Gaitán zrychlil hru a za obranou našel naběhnutého KONSTANTINOSE MITROGLOUA, jenž z první poslal míč pod horní tyč branky. Matheus sice vybíhal, ale pokus byl výborně umístěný, takže se hostující brankář mohl jen ohlédnout.

    Michal Luxa

    Branky: 17. Mitroglou, 37. Jonas (pen.), 40. Pizzi, 71. Mitroglou, 75. Samaris – 90+3. Santos (pen.)

    Karty:   62. Almeida (BNF) – 51. Santos (BRG), 73. Stojiljković (BRG), 83. Carlos (BRG), 89. Goiano (BRG)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 19:12.
    Benfica Lisabon: Moraes – Eliseu, Almeida, Jardel (78. Semedo), Lindelöf, Fejsa (65. Samaris), Gaitán (77. Carcela), Pizzi, Sanches, Jonas, Mitroglou.
    Náhradníci: Lopes – Samaris, Jiménez, Salvio, Talisca, Carcela, Semedo.

    SC Braga: Matheus – Pinto, Baiano, Ferreira, Goiano (90. Ringstad), Carlos, Mauro, Silva (77. Níguez), Eduardo, Santos, Koka (70. Stojiljkovič).
    Náhradníci: Marafona – Boly, Níguez, Stojiljkovič, Augusto, Alan, Ringstad.

    Rozhodčí: Nuno Miguel Serrano Almeida – Nuno Vicente, Luís Ramos
    bahis siteleri