Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
New York Islanders
4:3 (3:1, 0:1, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Pátek 01.04.2016, 01:00 • Barclays Center, New York (kapacita 15795 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:23 Anders LEE - 4:3
     
    45:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí si berou své vedení zpátky! Po obrovském tlaku v přesilové hře se Ostrované nakonec dočkali! Johnny Boychuk vypálil od modré čáry velmi tvrdě, puk se následně odrazil od zadního mantinelu zpátky do brankoviště, odkud ho dopravil do branky ANDERS LEE! Asistence: Johnny Boychuk a Frans Nielsen.
    40:37 Boone JENNER - 3:3
     
    40:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté vstoupili do třetí části hry hodně aktivně a povedlo se jim vyrovnat. Cam Atkinson zvládl za brankou důležitý souboj s Nickem Leddym, přihrál k pravé tyčce BOONU JENNEROVI, jenž překvapil Greise střelou k bližší tyči! Asistence: Cam Atkinson.
    35:48 Brandon SAAD - 3:2
     
    35:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté ale přeci jen přesilovou hru využívají, a to po obrovské chybě Thomase Greisse! BRANDON SAAD krátce po přejetí útočné modré čáry spíše jen nahodil puk na branku, Greisse ale střela natolik překvapila, že si puk ještě sám srazil do branky! Asistence: Alexander Wennberg a David Savard.
    18:32 John TAVARES - 3:1
     
    18:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jen 41 vteřin vydrželo jednobrankové vedení domácích a už je to 3:1! První útočná formace se dostala do tlaku v útočném pásmu, po ráně Briana Straita od modré čáry se puk odrazil zpátky před branku, kde jej Nikolaj Kuljomin přisunul k volnému JOHNU TAVARESOVI, který skóruje podruhé v dnešním zápase! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Brian Strait.
    17:51 Thomas HICKEY - 2:1
     
    17:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se v závěru první třetiny ujímají vedení! Kyle Okposo zvládl výborně souboj v rohu kluziště, přihrávkou našel na modré čáře THOMASE HICKEYHO, jehož plachtivá střela trochu překvapivě zapadla za Bobrovského záda! Asistence: Kyle Okposo a Frans Nielsen.
    07:25 John TAVARES - 1:1
     
    07:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí kontrují jen tři minuty po úvodní brance hostů! Josh Bailey vyslal žabičku na útočnou modrou čáru, JOHN TAVARES si v situaci dva na jednoho rychle vyměnil puk s Ryanem Stromem a poté rychlou střelou nedal Bobrovskému šanci! Asistence: Ryan Strome a Josh Bailey.
    04:14 Brandon DUBINSKY - 0:1
     
    04:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se hosté dostali do přečíslení dvou na jednoho, po kterém otevírají skóre utkání! Boone Jenner nejdříve zblokoval ránu Boychuku, poté obětavým skokem poslal do úniku BRANDONA DUBINSKYHO, který situaci vyřešil úspěšnou střelou! Asistence: Boone Jenner.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 8. Tavares (Strome, Bailey), 18. Hickey (Okposo, Nielsen), 19. Tavares (Kuljomin, Strait), 46. Lee (Boychuk, Nielsen) – 5. Dubinsky (Jenner), 36. Saad (Wennberg, Savard), 41. Jenner (Atkinson)


    New York Islanders: Greiss (Berube) – Leddy, Hamonic, de Haan, Boychuk, Hickey, Strait – Bailey, Tavares (C), Strome – Kuljomin, Nielsen, Okposo – Prince, Nelson, Lee – Martin, Cizikas, Clutterbuck. Trenér: Jack Capuano.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Murray, Jones, Prout, Savard, Kukan, Goloubef – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Milano, Wennberg, Saad – Hartnell, Foligno (C), Bjorkstrand – Karlsson, Campbell, Calvert. Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Charron, Kimmerly – Sericolo, Devorski

    Diváci: 13857
    bahis siteleri