Nové Zámky – Piešťany 8:4 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
8:4 (2:2, 3:1, 3:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 01.04.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • Baráž o udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešný zápas je minulosťou. Nové Zámky predviedli veľmi dobrý výkon a v gólovej prestrelke víťazia 8:4. V baráži o postup do najvyššej slovenskej hokejovej súťaže im patrí prvé miesto so ziskom 10 bodov. Na druhé Piešťany majú už štvorbodový náskok a sú veľmi blízko k postupu. Ja sa s vami lúčim, ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (20:39:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Vo vlastnom oslabení pečatí dnešné víťazstvo domáceho tímu DOMINIK HEGYI. Asistencia: Lukáš Novák.
     
    57:50
    V závere budú hrať presilovú hru Piešťany. Nové Zámky totiž hrali so šiestimi hráčmi na ľadovej ploche.
     
    55:00
    Piešťany už ďalší gól neinkasovali, no zrejme už v dnešnom zápase body nezískajú. O druhé barážové miesto budú musieť zabojovať s Bardejovom.
     
    53:19
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté! Nové Zámky využívajú dvojnásobnú početnú prevahu a prinavracajú si trojgólové vedenie. Autorom poisťovacieho gólu je MARTIN FROLÍK. Asistencie: Juraj Durčo a Albín Podstavek.
     
    52:43
    Nové Zámky môžu rozhodnúť! Budú hrať totiž takmer dvojminútovú presilovú hru 5 na 3. Okrem Jakuba Ručkaya už sedí na trestnej lavici aj Richard Filip.
     
    52:36
    Piešťany si komplikujú cestu za zdramatizovaním dnešného zápasu. Dve minúty za držanie dostáva Jakub Ručkay.
     
    49:15
    Budeme sledovať hru 4 na 4. Na trestnú lavicu putujú v zhodnom čase Ján Zlocha a na hosťujúcej strane Edgars Brancis.
     
    48:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Piešťanská radosť dlho nevydržala, približne dve minúty. Domáci tím okamžite odskakuje súperovi na rozdiel dvoch gólov. Šiesty presný zásah Nových Zámkov zaznamenáva ADAM HAVLÍK. Asistencia: Daniel Opalek.
     
    46:43
    Piešťany dali gól!
    Havrani sú späť v zápase. Opäť veľmi rýchlo využívajú presilovú hru a znižujú náskok súpera na jeden gól. Po druhýkrát v dnešnom zápase je úspešným strelcom JOZEF TIBENSKÝ. Asistencie: Ivo Kotaška a Miroslav Zálešák.
     
    46:23
    Piešťany dostávajú výhodu presilovej hry. Na trestnú lavicu za zdržovanie hry putuje obranca Martin Baron.
     
    43:30
    Nové Zámky naďalej držia nádejné dvojgólové vedenie, ktoré si vypracovali v druhej časti zápasu. Zápas sa hrá vo skvelej atmosfére.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Podobne ako v úvodnej časti aj v druhej tretine sme videli štyri góly. Po 40 minútach vyhrávajú Nové Zámky nad Piešťanmi 5:3 a tento dvojgólový náskok by už mohli ustrážiť. Na domácej strane sa presadili Ján Zlocha, Erik Čaládi a Petr Kousalík. V 39. minúte znížil domáci náskok pohotovou strelou Jakub Ručkay. Tretie dejstvo sa začína o 15 minút.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:36
    A opäť sa bude vylučovať na domácej strane. Dvojminútový trest dostáva Juraj Ďurčo.
     
    38:59
    Piešťany dali gól!
    Len tri sekundy stačili piešťanským havranom na to, aby využili presilovú hru. Po vyhranom buly sa dostal k puku JAKUB RUČKAY a rozvlnil sieť za chrbátom Jána Chovana. Asistencie: Samir Saliji a Martin Belluš.
     
    38:56
    V závere druhej tretiny si ešte zahrajú presilovú hru aj Piešťany. Za podrazenie mieri na tresnú lavicu Martin Chovan.
     
    35:22
    HC Nové Zámky dali gól!
    Skvelá druhá tretina v podaní domácich hokejistov. Tí v nej strelili tri góly a výrazne sa priblížili k cennému víťazstvu. Piaty gól Nových Zámkov v dnešnom zápase zaznamenáva v presilovej hre PETR KOUSALÍK. Asistencia: Lukáš Novák.
     
    34:29
    Piešťany si komplikujú život ďalším oslabením. Tento raz sa proti pravidlám hry previnil Ivo Kotaška. Český obranca dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    31:00
    Nové Zámky spravili v polovici zápasu veľký krok k postupu do najvyššej slovenskej súťaže. Samozrejme, ešte nevyhrali, ale ak dotiahnu zápas do úspešného konca, budú mať na tretí Bardejov dve kolá pred koncom baráže už päťbodový náskok.
     
    28:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci tím odskakuje svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Brankára Patrika Rybára prekonáva ERIK ČALÁDI. Asistencie: Albín Podstavek a Daniel Opalek.
     
    25:57
    Domáci hokejisti budú hrať v oslabení. Na nebezpečnú hru vysokou hokejkou ide na dve minúty strelec otváracieho gólu Marek Dubec.
     
    23:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zverenci Miroslava Chudého síce nevyužili presilovú hru, no o pár sekúnd neskôr sa im predsa len podarilo skórovať. Autorom tretieho gólu domáceho tímu je JÁN ZLOCHA. Asistencie: Tomáš Török a Patrik Korytko.
     
    20:58
    Na začiatku druhého dejstva sa pre Nové Zámky naskytá veľká šanca skórovať. Na trestnú lavicu totiž odchádza za hákovanie Richard Filip. Dokážu domáci skrátiť jeho dvojminútový trest?
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvú tretinu máme za sebou. Videli sme v nej hneď štyri presné zásahy. Najprv sa do vedenia dostali domáci hokejisti, keď sa v presilvoke presadil Marek Dubec. Následne ale Piešťany otočili stav stretnutia vo svoj prospech. Presnými strelami sa o to postarali Jozef Tibenský a Martin Belluš. Po prvej siréne je ale skóre vyrovnané, keďže sa do listiny strelcov zapísal aj Tomáš Török. Druhá tretina sa začne približne o 15 minút.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    17:25
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gólová prestrelka pokračuje ďalej. Piešťany sa z tesného vedenia tešili len 108 sekúnd. O vyrovnanie sa postaral člen tretieho domáceho útoku – TOMÁŠ TÖRÖK. Asistencia: Ján Zlocha.
     
    15:37
    Piešťany dali gól!
    Hostia otáčajú priebeh zápasu vo svoj prospech. Svoj druhý gól v tohtoročnej baráži strieľa 24-ročný ľavý krídelník MARTIN BELLUŠ. Asistencie: Samir Saliji a Tomáš Nechala.
     
    13:50
    Po dvoch strelených góloch v priebehu necelých troch minút sa tempo hry upokojilo. Niet sa čomu čudovať, veď v baráži o postup do najvyššej slovenskej súťaže je dôležitý každý jeden bodík.
     
    10:11
    Piešťany dali gól!
    A je vyrovnané. Havrani odpovedajú na gól domáceho tímu rovnakou mincou. V presilovej hre sa dostal do zakončenia JOZEF TIBENSKÝ a prekonal Jána Chovana v bráne Nových Zámkov. Asistencie: Miroslav Zálešák a Samir Saliji.
     
    8:30
    Piešťany majú šancu okamžite reagovať na vedúci gól Nových Zámkov. Na lavicu hanby totiž putuje za nebezpečnú hru vysokou hokejkou Lukáš Novák.
     
    7:41
    HC Nové Zámky dali gól!
    Víťaz 1. slovenskej hokejovej ligy sa dostáva do vedenia. Po necelej minúte využívajú domáci hokejisti početnú prevahu. Úspešným strelcom je MAREK DUBEC. Asistencia: Adam Havlík.
     
    6:49
    Domáci tím si na konci siedmej minúty zápasu zahrá presilovú hru. Dve minúty za hákovanie dostáva skúsený Miroslav Zálešák.
     
    05:00
    V úvodných piatich minútach sa skóre zápasu nezmenilo. Jedná sa o tretie vzájomné stretnutie týchto tímov bojujúcich o postup do Tipsport Ligy. V tom prvom sa z výhry tešili Nové Zámky (4:2), no naposledy uspeli po výsledku 4:3 Piešťany.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Nové Zámky: J. Chovan – Ďurčo, M. Chovan, Kousalík, Baron, Reichel, Opalek, Baron, Hrudík, Korytko – Podstavek, Čaládi, Frolík – Havlík, Hudec, Novák – Török, Zlocha, Dubec – Tábi, Hegyi, Fábry.

    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Nechala, Trefný, Filip, Brancis, Hluch, Kotaška – Ručkaj, Saliji, Belluš – Zálešák, Tomčák, Tibenský – Šimíček, Tvrdoň, Hrehorčák – Kučera, Hudec, Valo.

    Rozhodca: D. Konc. P. Lokšík – L. Kacej, M. Stanzel.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00. My vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 8. Dubec (Havlík), 18. Török (Zlocha), 24. Zlocha (Török, Korytko), 29. Čaládi (Podstavek, Opalek), 36. Kousalík (Novák), 49. Havlík (Opalek), 54. Frolík (Ďurčo, Podstavek), 59. Hegyi (Novák) – 11. Tibenský (Zálešák, Saliji), 16. Belluš (Saliji, Nechala), 39. Ručkay (Saliji, Belluš), 47. Tibenský (Kotaška, Zálešák)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan (Kristín) – Ďurčo, M. Chovan, Kousalík, Baron, Reichel, Opalek, Baron, Hrudík, Korytko – Podstavek, Čaládi, Frolík – Havlík, Hudec, Novák – Török, Zlocha, Dubec – Tábi, Hegyi, Fábry.
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Nagy) – Nechala, Trefný, Filip, Brancis, Hluch, Kotaška – Ručkaj, Saliji, Belluš – Zálešák, Tomčák, Tibenský – Šimíček, Tvrdoň, Hrehorčák – Kučera, Hudec, Valo.

    Rozhodčí: D. Konc. P. Lokšík – L. Kacej, M. Stanzel
    bahis siteleri