Kladno – Kovo Praha 3:4 (0:1 po s.s.) | Sudoměřice – Letohrad 3:1 (kon.) | Třinec – Kert Park Praha 4:5 (kon.)
Karviná – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Pardubice – Most 3:0 (kon.)
konec
HBC Plzeň
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Elba DDM Ústí nad Labem
Sobota 02.04.2016, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 20. kolo
     
    42:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další rychlý protiútok končí čtvrtou brankou domácích. Krch protečoval míček na dvojici Vágner – Benedikt. Kteří uháněli sami na Brhela. Několikrát si před ním vyměnili míček a ADAM VÁGNER byl tím, kdo úspěšně zakončil akci dva na nikoho. Asistence: Jiří Benedikt.
     
    41:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni znovu odskakují. Stav utkání je 3:1. Kavalír se na modré čáře opřel do balonku, Brhel vyrazil jeho střelu pouze před sebe a míček za jeho záda dorazil MAREK ŠVARC, který se trefuje dnes podruhé. Asistence: Jiří Kavalír, Michal Slanec.
     
    36:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Elba snižuje na rozdíl jediné branky. Nahození ROLANDA BAXA zpoza modré skončila za zády Petra Kráčiny. O pořádné drama máme tak postaráno. Asistence: Miroslav Stoček, Ondřej Poláček.
     
    31:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Halou opět zní domácí goal song. Po buly ve vlastním pásmu pláchla dvojice domácích útočníků do akce dva na jednoho. Malý našel na středu MARKA ŠVARCE, který střelou z první k tyči dává svůj 11. gól v letošní sezóně. Asistence: Ondřej Malý, Jiří Kavalír.
     
    20:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Kejř zprava poslal balonek před brankoviště, kde si jej ve vzduchu našel JAKUB KOLAŘÍK a překonává Brhela poprvé. Asistene: Jaroslav Kejř.

    Tomáš Majer


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 21. Kolařík (Kejř J.), 31. Švarc (Malý, Kavalír), 42. Švarc (Kalavír, Slanec), 43. Vágner (Benedikt J.) – 37. Baxa (Stoček, Poláček)


    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Edl, Benedikt O., Vágner, Slanec, Kavalír, Vodrážka, Pokorný, Zeman – Krch, Benedikt J., Krásný, Švarc, Malý, Švarc, Kejř O., Polívka, Kolařík, Kejř O., Gřonka, Pauer, Vlasák.
    Elba DDM Ústí nad Labem: Brhel – Růžička, Zákon, Kváš, Poláček, Kaltenböck, Kerl – Soukup, Hubený, Langthaler, Sedláček, Baxa, Stoček, Kučera, Wágner.

    Rozhodčí: Gráca, Škrobák
    bahis siteleri