Detroit – Minnesota 3:2 (kon.) | St. Louis – Boston 5:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:5 (po pr.)
Colorado – Washington 2:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Vancouver Canucks
Sobota 02.04.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Josh Manson na sebe po menší aféře kvůli nesportovnímu chování upozornil v lepším světle – gólem.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jakob Silfverberg (ANA) 0+1
    2. Jannik Hansen (VAN) 0+2
    3. Jacob Markström (VAN) 34 zák., 2 góly, 94,4% (06:43:09)

     
    Anaheim vstoupil do závěrečné části utkání, ve kterém bojoval o první místo v pacifické divizi, dobře a zásluhou Natea Thompsona se podruhé ujal vedení, jenže to vzápětí během necelých tří minut dokázali smazat Dan Hamhuis a Emerson Etem, kteří dvěma slepenými góly otočili výsledek na stranu Vancouveru, a Ducks už nepomohlo ani odvolání brankáře. Konečný výsledek. Anaheim Ducks 2 Vancouver Canucks 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Jamie McGinn z levého křídla od mantinelu nahodil puk směrem na bránu a jeho nahození bylo nebezpečné, Jacob Markström ho ale nakonec dokázal krotit ve své lapačce!
     
    59:15
    Hlavní trenér Anaheimu Bruce Boudreau si vyžádal po poslední šanci svého týmu oddechový čas.
     
    59:15
    Sami Vatanen na pravém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu Jacoba Markströma, kde vznikl obrovský závar a Ryan Kesler se snažil puk propasírovat za jeho záda, ve své usilovné snaze ale neuspěl!
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát jedna minuta Ducks se v závěru utkání snaží smazat jednobrankový náskok Vancouveru.
     
    58:35
    Sami Vatanen ve středním pásmu zachytil vyhození Vancouveru a okamžitě puk v blízkosti boxu časoměřičů napálil do útočného pásma.
     
    57:57
    John Gibson vystartoval z brány na střídačku a Anaheim to zkouší v šesti hráčích v poli bez brankáře! Není na co čekat.
     
    57:29
    V čase 57:29 se vracíme zpět do Honda Center, kde Vancouver necelé tři minuty před koncem vede nad Anaheimem zásluhou Emersona Etema a dvou gólů v řadě těsně 3:2.
     
    57:00
    Shea Theodore zkusil vypálit z levého kruhu pro vhazování na straně blíže ke střídačkám, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    55:37
    Anaheim vytvořil před bránou Vancouveru obrovský závar a hned trojice domácích hokejistů se snažila puk dorazit za záda Jacoba Markströma, ten se ale překonat nenechal!
     
    54:02
    Ducks se pokusili rychle odpovědět, jejich střela z pravého křídla ale zamířila doprostřed brány, kde ji Jacob Markström po rychlém zaklenutí zastavil.
    53:27 Emerson ETEM - 2:3
     
    53:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    EMERSON ETEM otáčí vývoj utkání na stranu Canucks, kteří poprvé v dnešním utkání vedou!! Alex Biega po zpětné přihrávce Bo Horvata tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela se od brusle jednoho z hráčů Anaheimu odrazila mimo, čehož využil Emerson Etem a z blízkosti puk dorazil do prázdné brány. Asistence: Alex Biega, Bo Horvat.
     
    52:50
    Dnešní utkání sleduje 16331 diváků.
    51:02 Dan HAMHUIS - 2:2

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Manson (Silverberg, Cogliano), 49. Thompson (Wagner) – 25. Horvat (Hansen), 52. Hamhuis (H. Sedin, Hansen), 54. Etem (Biega, Horvat)


    Anaheim Ducks: Gibson (Chudobin) – Fowler, Holzer, Theodore, Manson, Stoner, Vatanen – McGinn, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Pirri, Horcoff, Stewart – Garbutt, Thompson, Wagner. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Vancouver Canucks: Markström (Hiller) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Baertschi, Granlund, Vey – Higgins, Horvat, Etem – McCann, Gaunce, Burrows. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Graham Skilliter – Mark Wheler, Vaughan Rody

    Diváci: 16331
    bahis siteleri