Detroit – Minnesota 3:2 (kon.) | St. Louis – Boston 5:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:5 (po pr.)
Colorado – Washington 2:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Vancouver Canucks
Sobota 02.04.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Josh Manson na sebe po menší aféře kvůli nesportovnímu chování upozornil v lepším světle – gólem.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jakob Silfverberg (ANA) 0+1
    2. Jannik Hansen (VAN) 0+2
    3. Jacob Markström (VAN) 34 zák., 2 góly, 94,4% (06:43:09)

     
    Anaheim vstoupil do závěrečné části utkání, ve kterém bojoval o první místo v pacifické divizi, dobře a zásluhou Natea Thompsona se podruhé ujal vedení, jenže to vzápětí během necelých tří minut dokázali smazat Dan Hamhuis a Emerson Etem, kteří dvěma slepenými góly otočili výsledek na stranu Vancouveru, a Ducks už nepomohlo ani odvolání brankáře. Konečný výsledek. Anaheim Ducks 2 Vancouver Canucks 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Jamie McGinn z levého křídla od mantinelu nahodil puk směrem na bránu a jeho nahození bylo nebezpečné, Jacob Markström ho ale nakonec dokázal krotit ve své lapačce!
     
    59:15
    Hlavní trenér Anaheimu Bruce Boudreau si vyžádal po poslední šanci svého týmu oddechový čas.
     
    59:15
    Sami Vatanen na pravém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu Jacoba Markströma, kde vznikl obrovský závar a Ryan Kesler se snažil puk propasírovat za jeho záda, ve své usilovné snaze ale neuspěl!
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát jedna minuta Ducks se v závěru utkání snaží smazat jednobrankový náskok Vancouveru.
     
    58:35
    Sami Vatanen ve středním pásmu zachytil vyhození Vancouveru a okamžitě puk v blízkosti boxu časoměřičů napálil do útočného pásma.
     
    57:57
    John Gibson vystartoval z brány na střídačku a Anaheim to zkouší v šesti hráčích v poli bez brankáře! Není na co čekat.
     
    57:29
    V čase 57:29 se vracíme zpět do Honda Center, kde Vancouver necelé tři minuty před koncem vede nad Anaheimem zásluhou Emersona Etema a dvou gólů v řadě těsně 3:2.
     
    57:00
    Shea Theodore zkusil vypálit z levého kruhu pro vhazování na straně blíže ke střídačkám, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    55:37
    Anaheim vytvořil před bránou Vancouveru obrovský závar a hned trojice domácích hokejistů se snažila puk dorazit za záda Jacoba Markströma, ten se ale překonat nenechal!
     
    54:02
    Ducks se pokusili rychle odpovědět, jejich střela z pravého křídla ale zamířila doprostřed brány, kde ji Jacob Markström po rychlém zaklenutí zastavil.
    53:27 Emerson ETEM - 2:3
     
    53:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    EMERSON ETEM otáčí vývoj utkání na stranu Canucks, kteří poprvé v dnešním utkání vedou!! Alex Biega po zpětné přihrávce Bo Horvata tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela se od brusle jednoho z hráčů Anaheimu odrazila mimo, čehož využil Emerson Etem a z blízkosti puk dorazil do prázdné brány. Asistence: Alex Biega, Bo Horvat.
     
    52:50
    Dnešní utkání sleduje 16331 diváků.
    51:02 Dan HAMHUIS - 2:2
     
    51:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DAN HAMHUIS skóruje a Canucks podruhé smazávají jednobrankový náskok domácího Anaheimu!! Dan Hamhuis dlouho hledal na levém křídle někoho, komu by mohl přihrát, a když nikoho nenašel, napřáhl z ostrého úhlu k prudké střele zápěstím, kterou propálil Johna Gibsona a zamířil přesně k bližší levé tyči. Asistence: Henrik Sedin, Jannik Hansen.
     
    50:32
    Ducks po levém křídle v blízkosti střídaček rozjeli další nebezpečný protiútok, po kterém mířili na přední tyč, u ní byl ale připraven Jacob Markström. Po úspěšném zákroku brankáře Vancouveru dostává v Honda Center prostor krátká reklamní přestávka.
     
    50:03
    Alexandre Burrows zkusil na levém křídle vypálit od modré čáry, jeho následná střela zápěstím ale zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány.
     
    49:35
    Bo Horvat se pokusil odpovědět tvrdou střelou od modré čáry, jeho následný pokus se ale od hole jednoho z clonících hráčů Anaheimu odrazil do ochranné sítě.
    48:42 Nate THOMPSON - 2:1
     
    48:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    NATE THOMPSON střílí gól, který ještě muselo potvrdit video, a vrací Anaheimu v klíčové části utkání ztracené vedení!! Chris Wagner na pravém křídle vybojoval puk a poté si sjel před bránu, kde z blízkosti sice puk mezi betony Jacoba Markströma nepropasíroval, vzápětí se ale z dorážky prosadil Nate Thompson, který vstřelil svůj druhý gól v letošní sezóně NHL. Asistence: Chris Wagner.
     
    48:05
    Ryan Getzlaf předvedl na levém křídle nádhernou stahovačku a poté mohl zakončovat bekhendem, jenže se dostal z ideální střelecké pozice.
     
    47:45
    Vancouver bez dvou zraněných hráčů:

    Vancouver Canucks vstoupil do závěrečné části utkání bez dvou zraněných hráčů. Dnešní zápas proti Anaheimu nedohrají Linden Vey a Chris Higgins, kteří jsou mimo hru kvůli zranění v horní, respektive dolní polovině těla.
     
    46:31
    John Gibson ukryl nahození Vancouveru ze středního pásma v lapačce a po přerušení hry přichází na řadu krátká přestávka, po které utkání bude pokračovat za nerozhodného stavu 1:1.
     
    45:31
    Bo Horvat na levém křídle nabral rychlost a nebezpečně si sjížděl před bránu, mezi kruhy pro vhazování se ale nakonec proti dvojnásobné přesile do zakončení nedostal.
     
    44:30
    Jacob Markström v rychlém sledu předvedl dva dobré zákroky, když nejprve zlikvidoval střelu Jakoba Silfverberga z pravého křídla a poté Jamieho McGinna z opačné strany útočného pásma.
     
    43:46
    Vancouver se po horkých chvilkách před svou bránou vydal do útoku, jenže jeho následnou akci zastavila nepřesná přihrávka, po které puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    42:48
    Anaheim Ducks se mohl krátce po začátku závěrečné části utkání a nevyužité přesilové hře ujmout vedení. Jacob Markström už byl překonaný, nakonec ho ale zachránila tyč a Daniel Sedin.
     
    41:59
    Jakob Silfverberg našel krásnou přihrávkou z pravého křídla na vzdálenější levé tyči Ryana Keslera, který z blízkosti bekhendem málem vymetl levý horní roh brány, puk se ale nakonec od horní tyče odrazil zpět do hry a do následné dorážky Ryana Garbutta se skvěle položil Daniel Sedin!
     
    41:22
    Ryan Getzlaf v blízkosti vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté střele, která mířila nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Jacob Markström ale vytáhl úžasný zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    40:46
    Jamie McGinn se pokusil z blízkosti překonat Jacoba Markströma, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány a skončil v náručí připraveného brankáře Vancouveru.
     
    40:06
    Vstupujeme do závěrečné části utkání, na jejímž začátku je stav po dvou odehraných třetinách nerozhodný 1:1, když na úvodní gól Joshe Masona odpověděl po krásném úniku Bo Horvat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 5:53.

     
    Vancouver Canucks po přestávce zvýšil obrátky a odměnou mu byl vyrovnávací gól, o který se necelých pět minut po zahájení druhé části postaral po skvělé kolmé přihrávce Jannika Hansena střelou mezi betony Johna Gibsona centr Bo Horvat. Skóre po 40 minutách. Anaheim Ducks 1 Vancouver Canucks 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Anaheim má k dispozici první přesilovou hru a pokud ji během zbývajících sekund nevyužije, přenese se do závěrečné části.
     
    39:24
    Alex Biega (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    39:04
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 56 sekund a Anaheim hraje v Honda Center s Vancouverem stále nerozhodně 1:1.
     
    38:40
    Daniel Sedin nádhernou přihrávkou našel před bránou osamoceného Jannika Hansena, ten ale nedokázal jeho pas zpracovat a puk se od jeho brusle odrazil vedle levé tyče.
     
    38:06
    Sami Vatanen pouze nahodil puk do útočného pásma a poté obloukem odjel společně se svými spoluhráči střídat.
     
    37:20
    Brendan Gaunce nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a John Gibson jeho následnou střelu mířící pod horní tyč pravou stranou masky vyrazil!
     
    36:40
    Jacob Markström vyjel ze své brány, aby v blízkosti pravé tyče zastavil nahození Anaheimu a poté bekhendem posunul puk za bránu na jednoho ze svých spoluhráčů.
     
    36:17
    Jannik Hansen se nejlépe zorientoval v nepřesné situaci, která vznikla před bránu Johna Gibsona, a vypálil, brankář Anaheimu byl ale připraven a jeho pokus vytěsnil mimo tři tyče.
     
    35:42
    Střely:

    Anaheim Ducks 15 Vancouver Canucks 20
     
    34:35
    Bo Horvat roztáhl hru doprava na Emersona Etema, který mohl zkusit vypálit, nakonec ale bekhendem pouze nahodil puk za bránu Johna Gibsona.
    Brankář Anaheimu John Gibson inkasoval gól mezi betony.

     
    33:11
    Do konce prostřední části utkání zbývá odehrát necelých sedm minut a stav utkání je v Honda Center nerozhodný 1:1 poté, co na úvodní gól Joshe Mansona odpověděl Bo Horvat.
     
    32:40
    Zablokované střely:

    Anaheim Ducks 9 Vancouver Canucks 1
     
    31:59
    Cam Fowler se dostal v levém kruhu pro vhazování k prudké střele, ta ale byla zablokována a Jacob Markström v bráně Vancouveru Canucks zasahovat nemusel.
     
    31:17
    Daniel Sedin na levém křídle nabral rychlost a v blízkosti levé tyče se snažil puk zasunout za záda Johna Gibsona, ten ale jeho pokus po ledě pravým betonem v pohodě zastavil.
     
    30:07
    Nikita Tryamkin (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    30:07
    Chris Stewart (ANA) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    30:07
    Ryan Getzlaf byl sražen k ledu u trestné lavice a spoluhráči se ho okamžitě vydali zastat. Na hrací ploše se poté strhla menší šarvátka, po které bude hra pokračovat ve hře 4 na 4.
     
    29:46
    Ryan Getzlaf hraje skvělé utkání a hokejisté Vancouveru se musí mít na pozoru, pokud je u puku. Když už nebezpečně nevypálí, tak dokáže nádherně přihrát.
     
    28:24
    Ryan Getzlaf nejprve hledal před bránou Coreyho Perryho, který zamířil vedle levé tyče, a vzápětí se sám ocitl v obrovské šanci, když z blízkosti mířil k levé tyči, Jacob Markström ale vytáhl úžasný zákrok a špičkou pravého betonu jeho pokus vyrazil mimo!
     
    27:36
    Henrik Sedin vyjel zpoza brány a u levé tyče se snažil puk zasunout mezi betony Johna Gibsona, ten se ale podruhé v utkání na švestkách nachytat nenechal.
     
    27:06
    Brendan Gaunce mohl v blízkosti pravé tyče z úhlu uklízet puk do odkryté části brány, jenže přihrávka od jeho spoluhráče mu mířila na paty bruslí a do zakončení se nakonec nedostal.
     
    26:00
    Bo Horvat:

    Bo Horvat vstřelil v letošní sezóně NHL svůj 14. gól, což je jeho maximum během dosavadní zámořské kariéry.
    24:22 Bo HORVAT - 1:1
     
    24:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT se prosazuje po nádherné přihrávce Jannika Hansena a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Jannik Hansen z obranné modré čáry našel perfektní kolmou přihrávkou na útočné čáře Bo Horvata, který se mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku a poté ho zakončil střelou mezi betony Johna Gibsona. Asistence: Jannik Hansen.
     
    23:49
    Matt Bartkowski na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná jedovatá střela zamířila vedle bližší levé tyče.
     
    22:46
    Canucks mají v úvodu prostřední části utkání územní převahu, John Gibson je ale zatím bez práce a Anaheim bez větších problémů hájí své jednobrankové vedení z úvodu utkání.
     
    21:55
    Vancouver nakonec vyhrál první třetinu na střely 9:8, svěřenci Willieho Desjardinse se ale zatím nedokázali ani jednou gólově prosadit a John Gibson drží čisté konto.
     
    20:20
    Domácí hokejisté Anaheimu vstupují do druhé třetiny s jednobrankovým vedením poté, co se již po 48 sekundách prosadil v úvodu utkání Josh Manson.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:00.
    Josh Manson dnes vstřelil svůj pátý gól v letošní sezóně NHL.

     
    Úvodní třetina v Honda Center nabídla z obou stran ofenzivní hokej a oba celky si vytvořily několik slibných brankových příležitostí, nakonec se ale ujala pouze jedna, když se po pouhých 48 sekundách prosadil Josh Manson. Utkání je zatím velice vyrovnané a Canucks vedou na střely těsně 9:8. Skóre po první třetině. Anaheim Ducks 1 Vancouver Canucks 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Jared McCann předvedl na pravém křídle krásnou otočku a z ostrého úhlu se pokusil zakončit bekhendem, John Gibson ale skvěle ucpal prostor u své levé tyče a puk za svá záda nepustil.
     
    18:44
    John Gibson tečovanou střelu Canucks od modré čáry vyrazil pravým betonem a Ducks vzápětí vyhodili puk do středního pásma.
     
    17:44
    Linden Vey dobře clonil před bránou, jenže následná rána jednoho z jeho spoluhráčů od modré čáry se od něho odrazila do levého rohu ledové plochy.
     
    17:18
    Ryan Kesler (ANA) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    17:00
    Vancouver má k dispozici po zákroku Jacoba Markströma proti teči Jacoba Silfverberga výhodu a Ryan Kesler zřejmě bude tím hráčem, který zamíří na trestnou lavici.
     
    15:59
    Anaheim Ducks se v závěru první třetiny vrací k nátlakové hře z úvodu zápasu a Vancouver má obrovské problémy s rozehrávkou, jenže domácí hráči se zatím do další šance nedostali.
    Hokejisté domácího Anaheimu, kteří jsou dnes mimo hru.

     
    14:45
    Jakob Silfverberg před pár sekundami zavezl puk do útočného pásma a poté hru roztáhl doleva na Andrewa Cogliana, který mu chtěl jeho přihrávku oplatit, a Jacob Silfverberg by po ní na vzdálenější pravé tyči uklízel puk do prázdné brány, jenže jeho pas k němu nedoputoval.
     
    13:19
    Ducks se po sérii šancí Vancouveru dostali ke slovu a prudkou střelou z pravého křídla zkusili zamířit mezi betony Jacoba Markströma, ten ovšem vytáhl dobrý zákrok a po rychlém zavření vrat puk ukryl ve své výstroji!
     
    12:27
    Emerson Etem se ocitl před bránou v obrovské šanci a z blízkosti se snažil zamířit nad sedícího Johna Gibsona, ten ale předvedl úžasný zákrok a lapačkou jeho pokus zastavil!
     
    12:00
    Linden Vey nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, John Gibson se ale dokázal bleskově přesunout a levým betonem jeho pokus vyrazil mimo! Vzápětí to zkusili hráči Vancouveru střelou od modré čáry, která byla těsně před brankářem Anaheimu tečována, přesto ji ale John Gibson pravým betonem vykopl mimo.
     
    10:14
    Canucks z ostrého úhlu orazítkovali vnější oblouk brány a vzápětí to prudkou střelou z pravého křídla zkusil krátce za útočnou modrou čárou Daniel Sedin, jeho pokus ale zamířil pouze do náruče připraveného a zatím bezchybného Johna Gibsona.
     
    09:15
    Vancouver chtěl po pravém křídle vyrazit z obranného pásma do útoku, jenže vzápětí byl puk sražen na střídačku.
     
    08:40
    Shawn Horcoff:

    Shawn Horcoff během posledních čtyř utkání v dresu Anaheimu Ducks zaznamenal čtyři asistence.
     
    07:54
    Jeden z hokejistů Anaheimu napřáhl na levém křídle od modré čáry v blízkosti střídaček ke tvrdé ráně, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Jacob Markström vytáhl úžasný zákrok a lapačkou puk směřující za jeho záda vyrazil! Brankář Vancouveru si vzápětí poradil i s dorážkou Chrise Stewarta, který to zkoušel z ostrého úhlu.
     
    07:46
    Ryan Kesler je dnes hodně aktivní a nyní se v blízkosti levé tyče ocitl ve velké šanci, z úhlu a blízkosti ale skvělého Jacoba Markströma překonat nedokázal!
     
    07:18
    John Gibson si na střídačku dojel upravit svou výstroj a po krátké reklamní přestávce utkání v Honda Center opět pokračuje. Ducks vedou nad Vancouverem zásluhou Joshe Mansona 1:0.
     
    06:49
    Vyloučený Corey Perry se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a Anaheim Ducks hraje v plném počtu.
     
    06:05
    Shea Theodore se před pár okamžiky ocitl v obrovské šanci! Shea Theodore dobře vložil hůl v blízkosti brány do přihrávky svého spoluhráče Ryana Getzlafa z levého křídla, puk se ale od jeho hokejky vzápětí odrazil vedle pravého horního rohu a skončil v ochranné síti.
     
    05:22
    Korbinian Holzer po pravém křídle vyvezl puk z obranného pásma a vzápětí tvrdě vypálil od mantinelu, jeho následná střela v oslabení ale zamířila pouze do výstroje připraveného Jacoba Markströma, který ji vyrazil.
     
    04:44
    Corey Perry (ANA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    02:48
    Canucks několikrát otočili hru a po křídle podnikli nadějné útoky, jenže vzápětí jejich střela byla nepřesná nebo skončila na výstroji připraveného brankáře Johna Gibsona.
     
    01:46
    Ducks prožili fantastický vstup do utkání a od úvodních sekund nenechávají nikoho na pochybách, že jsou favoritem dnešního utkání, ve kterém se budou chtít dostat na první místo pacifické divize.
    00:48 Josh MANSON - 1:0
     
    00:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JOSH MANSON se prosazuje po 48 sekundách a posílá Anaheim Ducks do brzkého vedení!! Jakob Silverberg se na pravém křídle prodral před bránu a zpětnou přihrávkou našel Ryana Keslera, který mohl skórovat do prázdné brány, jenže orazítkoval vzdálenější levou tyč, od níž se puk odrazil na hůl Joshe Mansona. Ten si vzápětí potáhl kotouč k pravé tyči a nad bezmocným Jacobem Markströmem ho poslal brány. Asistence: Jakob Silfverberg, Andrew Cogliano.
     
    00:07
    V Honda Center právě začalo utkání mezi Anaheimem a Vancouverem, v němž domácí hokejisté budou usilovat o čelo pacifické divize.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (Chudobin) – Fowler, Holzer, Theodore, Manson, Stoner, Vatanen – McGinn, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Pirri, Horcoff, Stewart – Garbutt, Thompson, Wagner. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Vancouver Canucks: Markström (Hiller) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Baertschi, Granlund, Vey – Higgins, Horvat, Etem – McCann, Gaunce, Burrows. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Graham Skilliter – Mark Wheler, Vaughan Rody.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Radim Vrbata (VAN) 13+14, +/- -30
     
    Vzájemné zápasy:

    19.02.16 Vancouver – Anaheim 2:5
    02.01.16 Vancouver – Anaheim Ducks 2:1
    01.12.15 Anaheim – Vancouver 4:0
    13.10.15 Anaheim – Vancouver 1:2
    Jacob Markström přivedl své spoluhráče na led Honda Center.

     
    Vancouver Canucks:

    Vancouver v pátek v noci ukončil proti San Jose Sharks sérii devíti proher v řadě. Canucks zvítězili v SAP Center 4:2. Bránu Vancouveru hájil brankář Ryan Miller, který proti San Jose předvedl 32 zákroků. Jannik Hansen vstřelil v dresu Canucks 20. gól a v době, kdy do konce utkání zbývalo odehrát pět minut a tři sekundy rozhodl o vítězství svého týmu.
    Hokejisté domácího Anaheimu Ducks vyráží na rozbruslení.

     
    Anaheim Ducks:

    Anaheim se v pacifické divizi nachází pouze o jeden bod za vedoucím Los Angeles Kings a proti Vancouveru bude usilovat o čelo. Ducks si ve čtvrtek v noci vyšlápli na Calgary, které porazili vysoko 8:3. Anaheim se veze na vítězné dráze poté, co vyhrál tři utkání v řadě a celkově pět z posledních sedmi. Domácí hokejisté vyhráli od 27. prosince 31 z 43 utkání, což je v základní části NHL jejich rekord.
     
    Anaheim v letos odehrál proti Vancouveru čtyři zápasy a oba dva týmy zaznamenaly dvě vítězství. Ducks dvakrát v normální hrací době, zatímco jejich soupeř až po vypršení šedesáti minut. Sami Vatanen byl v součtu všech čtyř utkání nejpilnějším hráčem Anaheimu, když proti Vancouveru vstřelil dva góly a k nim přidal dvě asistence. Slušné utkání odehráli také Andrew Cogliano a Mike Santorelli, kteří zaznamenali shodně tři asistence. Ryan Getzlaf a Ryan Kesler připsali shodně gól a dvě asistence, zatímco Rickard Rakell dva góly a asistenci. Na straně Vancouveru zazářili Jannik Hansen (gól a asistence) a Daniel Sedin, který přihrál na dva góly. Pátým utkáním mezi oběma týmy v letošní sezóně NHL Vás s radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Manson (Silverberg, Cogliano), 49. Thompson (Wagner) – 25. Horvat (Hansen), 52. Hamhuis (H. Sedin, Hansen), 54. Etem (Biega, Horvat)


    Anaheim Ducks: Gibson (Chudobin) – Fowler, Holzer, Theodore, Manson, Stoner, Vatanen – McGinn, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Pirri, Horcoff, Stewart – Garbutt, Thompson, Wagner. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Vancouver Canucks: Markström (Hiller) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Baertschi, Granlund, Vey – Higgins, Horvat, Etem – McCann, Gaunce, Burrows. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Graham Skilliter – Mark Wheler, Vaughan Rody

    Diváci: 16331
    bahis siteleri