Detroit – Minnesota 3:2 (kon.) | St. Louis – Boston 5:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:5 (po pr.)
Colorado – Washington 2:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Vancouver Canucks
Sobota 02.04.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Jamie McGinn z levého křídla od mantinelu nahodil puk směrem na bránu a jeho nahození bylo nebezpečné, Jacob Markström ho ale nakonec dokázal krotit ve své lapačce!
     
    59:15
    Sami Vatanen na pravém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu Jacoba Markströma, kde vznikl obrovský závar a Ryan Kesler se snažil puk propasírovat za jeho záda, ve své usilovné snaze ale neuspěl!
     
    57:57
    John Gibson vystartoval z brány na střídačku a Anaheim to zkouší v šesti hráčích v poli bez brankáře! Není na co čekat.
     
    55:37
    Anaheim vytvořil před bránou Vancouveru obrovský závar a hned trojice domácích hokejistů se snažila puk dorazit za záda Jacoba Markströma, ten se ale překonat nenechal!
    53:27 Emerson ETEM - 2:3
     
    53:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    EMERSON ETEM otáčí vývoj utkání na stranu Canucks, kteří poprvé v dnešním utkání vedou!! Alex Biega po zpětné přihrávce Bo Horvata tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela se od brusle jednoho z hráčů Anaheimu odrazila mimo, čehož využil Emerson Etem a z blízkosti puk dorazil do prázdné brány. Asistence: Alex Biega, Bo Horvat.
    51:02 Dan HAMHUIS - 2:2
     
    51:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DAN HAMHUIS skóruje a Canucks podruhé smazávají jednobrankový náskok domácího Anaheimu!! Dan Hamhuis dlouho hledal na levém křídle někoho, komu by mohl přihrát, a když nikoho nenašel, napřáhl z ostrého úhlu k prudké střele zápěstím, kterou propálil Johna Gibsona a zamířil přesně k bližší levé tyči. Asistence: Henrik Sedin, Jannik Hansen.
    48:42 Nate THOMPSON - 2:1
     
    48:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    NATE THOMPSON střílí gól, který ještě muselo potvrdit video, a vrací Anaheimu v klíčové části utkání ztracené vedení!! Chris Wagner na pravém křídle vybojoval puk a poté si sjel před bránu, kde z blízkosti sice puk mezi betony Jacoba Markströma nepropasíroval, vzápětí se ale z dorážky prosadil Nate Thompson, který vstřelil svůj druhý gól v letošní sezóně NHL. Asistence: Chris Wagner.
     
    41:59
    Jakob Silfverberg našel krásnou přihrávkou z pravého křídla na vzdálenější levé tyči Ryana Keslera, který z blízkosti bekhendem málem vymetl levý horní roh brány, puk se ale nakonec od horní tyče odrazil zpět do hry a do následné dorážky Ryana Garbutta se skvěle položil Daniel Sedin!
     
    41:22
    Ryan Getzlaf v blízkosti vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté střele, která mířila nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Jacob Markström ale vytáhl úžasný zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    40:46
    Jamie McGinn se pokusil z blízkosti překonat Jacoba Markströma, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány a skončil v náručí připraveného brankáře Vancouveru.
     
    39:24
    Alex Biega (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    37:20
    Brendan Gaunce nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a John Gibson jeho následnou střelu mířící pod horní tyč pravou stranou masky vyrazil!
     
    30:07
    Nikita Tryamkin (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    30:07
    Chris Stewart (ANA) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    28:24
    Ryan Getzlaf nejprve hledal před bránou Coreyho Perryho, který zamířil vedle levé tyče, a vzápětí se sám ocitl v obrovské šanci, když z blízkosti mířil k levé tyči, Jacob Markström ale vytáhl úžasný zákrok a špičkou pravého betonu jeho pokus vyrazil mimo!
    24:22 Bo HORVAT - 1:1
     
    24:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT se prosazuje po nádherné přihrávce Jannika Hansena a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Jannik Hansen z obranné modré čáry našel perfektní kolmou přihrávkou na útočné čáře Bo Horvata, který se mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku a poté ho zakončil střelou mezi betony Johna Gibsona. Asistence: Jannik Hansen.
     
    17:18
    Ryan Kesler (ANA) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    13:19
    Ducks se po sérii šancí Vancouveru dostali ke slovu a prudkou střelou z pravého křídla zkusili zamířit mezi betony Jacoba Markströma, ten ovšem vytáhl dobrý zákrok a po rychlém zavření vrat puk ukryl ve své výstroji!
     
    12:27
    Emerson Etem se ocitl před bránou v obrovské šanci a z blízkosti se snažil zamířit nad sedícího Johna Gibsona, ten ale předvedl úžasný zákrok a lapačkou jeho pokus zastavil!
     
    12:00
    Linden Vey nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, John Gibson se ale dokázal bleskově přesunout a levým betonem jeho pokus vyrazil mimo! Vzápětí to zkusili hráči Vancouveru střelou od modré čáry, která byla těsně před brankářem Anaheimu tečována, přesto ji ale John Gibson pravým betonem vykopl mimo.
     
    07:54
    Jeden z hokejistů Anaheimu napřáhl na levém křídle od modré čáry v blízkosti střídaček ke tvrdé ráně, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Jacob Markström vytáhl úžasný zákrok a lapačkou puk směřující za jeho záda vyrazil! Brankář Vancouveru si vzápětí poradil i s dorážkou Chrise Stewarta, který to zkoušel z ostrého úhlu.
     
    07:46
    Ryan Kesler je dnes hodně aktivní a nyní se v blízkosti levé tyče ocitl ve velké šanci, z úhlu a blízkosti ale skvělého Jacoba Markströma překonat nedokázal!
     
    06:05
    Shea Theodore se před pár okamžiky ocitl v obrovské šanci! Shea Theodore dobře vložil hůl v blízkosti brány do přihrávky svého spoluhráče Ryana Getzlafa z levého křídla, puk se ale od jeho hokejky vzápětí odrazil vedle pravého horního rohu a skončil v ochranné síti.
     
    04:44
    Corey Perry (ANA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    00:48 Josh MANSON - 1:0
     
    00:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JOSH MANSON se prosazuje po 48 sekundách a posílá Anaheim Ducks do brzkého vedení!! Jakob Silverberg se na pravém křídle prodral před bránu a zpětnou přihrávkou našel Ryana Keslera, který mohl skórovat do prázdné brány, jenže orazítkoval vzdálenější levou tyč, od níž se puk odrazil na hůl Joshe Mansona. Ten si vzápětí potáhl kotouč k pravé tyči a nad bezmocným Jacobem Markströmem ho poslal brány. Asistence: Jakob Silfverberg, Andrew Cogliano.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Manson (Silverberg, Cogliano), 49. Thompson (Wagner) – 25. Horvat (Hansen), 52. Hamhuis (H. Sedin, Hansen), 54. Etem (Biega, Horvat)


    Anaheim Ducks: Gibson (Chudobin) – Fowler, Holzer, Theodore, Manson, Stoner, Vatanen – McGinn, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Pirri, Horcoff, Stewart – Garbutt, Thompson, Wagner. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Vancouver Canucks: Markström (Hiller) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Baertschi, Granlund, Vey – Higgins, Horvat, Etem – McCann, Gaunce, Burrows. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Graham Skilliter – Mark Wheler, Vaughan Rody

    Diváci: 16331
    bahis siteleri