Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:5 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Dallas 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
St. Louis Blues
Pondělí 04.04.2016, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:05 Troy BROUWER - 1:5
     
    57:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Blues využívají odkryté branky. Hosté vybojovali puk a rozjetý a nikým neatakovaný TROY BROUWER neměl se zakončením zblízka vůbec žádný problém. Asistence: David Backes.
    55:46 Matt DUCHENE - 1:4
     
    55:46
    Colorado právě vstřelilo branku!

    Domácí se alespoň malé odměny za svou snahu ve třetí třetině dočkali. Grigorenko nahrával na Boedkerovi, do jehož rány ještě vložil hůl MATT DUCHENE a puk zapadl přesně k levé tyčce. Asistence: Mikkel Boedker, Michail Grigorenko.
    23:26 Alex PIETRANGELO - 0:4
     
    23:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Ihned po vyhraném vhazování se dostal ke střele ALEX PIETRANGELO, který prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Kyle Brodziak.
    16:06 Colton PARAYKO - 0:3
     
    16:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Ale teď už to gól je! Hosté předvedli pěkný ťukes v útočném pásmu a po zásluze navyšují. Steen zpoza branky parádně nabil COLTONOVI PARAYKOVI a ten přesně a hlavně tvrdě zakončil od pravého kruhu. Asistence: Alexander Steen, Vladimir Tarasenko.
    08:56 Magnus PAAJARVI - 0:2
     
    08:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Teď už se ale Blues do pásma dostali a domácí obrana absolutně zaspala. Před Varlamovem nechala nekrytého MAGNUSE PAAJARVIHO, který se dostal dokonce ke třem dorážkám. Na tu poslední už byl domácí brankář krátký a hosté tak vedou už o dvě branky. Asistence: Paul Stastny, Troy Brouwer
    05:30 David BACKES - 0:1
     
    05:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Nedáš, dostaneš! Přesně to se teď potvrdilo. Jen co Allen odvrátil Mitchellovu šanci, dostali se Blues do rychlého protiútoku dva na jednoho, a na vyjetého Varlamova nakonec ve stoprocentní šanci přesně zakončoval DAVID BACKES. Asistence: Vladimir Tarasenko, Kevin Shattenkirk.

    Tomáš Brož

    Branky a nahrávky: 56. Duchene (Boedker, Grigorenko) – 6. Backes (Tarasenko, Shattenkirk), 9. Paajarvi (Stastny, Brouwer), 17. Parayko (Steen, Tarasenko), 24. Pietrangelo (Brodziak), 58. Brouwer (Backes)


    Colorado Avalanche: Varlamov (21. – 60.minuta Pickard) – Zadorov, Beauchemin, Bigras, Johnson, Barrie, Holden – Grigorenko, Duchene, Boedker, Landeskog (C), Soderberg, Matthias, Iginla (A), Mitchell, Comeau, McLeod (A), Rantanen, Martinsen. Trenér: Roy.
    St. Louis Blues: Allen (21. – 60.minuta Nilsson) – Pietrangelo (A), Edmundson, Parayko, Shattenkirk, Bortuzzo, Lindbohm – Tarasenko, Lehtera, Steen (A), Brouwer, Stastny, Pääjärvi, Backes (C), Berglund, Schwartz, Reaves, Brodziak, Upshall. Trenér: Hitchcock.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Kevin Pollock – Ryan Galloway, Lonnie Cameron

    Diváci: 15 485
    bahis siteleri