Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:5 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Dallas 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
St. Louis Blues
Pondělí 04.04.2016, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Steen – 2 min.).
    57:05 Troy BROUWER - 1:5
     
    57:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Blues využívají odkryté branky. Hosté vybojovali puk a rozjetý a nikým neatakovaný TROY BROUWER neměl se zakončením zblízka vůbec žádný problém. Asistence: David Backes.
    55:46 Matt DUCHENE - 1:4
     
    55:46
    Colorado právě vstřelilo branku!

    Domácí se alespoň malé odměny za svou snahu ve třetí třetině dočkali. Grigorenko nahrával na Boedkerovi, do jehož rány ještě vložil hůl MATT DUCHENE a puk zapadl přesně k levé tyčce. Asistence: Mikkel Boedker, Michail Grigorenko.
     
    53:06
    A další velká šance Colorada! Comeau v protiútoku dva na jednoho vzal zakončení na sebe, objel si Nilssona, ale zakončit už nestihl.
     
    49:56
    Do tvrdé střele domácích zazvonila tyč. Tohle byla velká šance!
     
    48:49
    Na ledě se to teď zase řezalo. Bitka ale po chvíli skončila a žádný z hráčů na ledě neskončil. V souboji Landeskoga s Paryokem měl navrch hostující hráč. Oba za bitku vyfasují pětiminutové vyloučení.
     
    39:28
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Matthias – 2 min.).
     
    35:21
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Schwartz – 2 min., sekání).
     
    27:31
    A dochází už i na první potyčku. Rozhodčí ale včas zakročili a McLeoda s Parayekem od sebe odtrhli. Oba vyfasují dvouminutový trest za hrubost.
     
    25:14
    A už tu mohl být pětibrankový rozdíl! Stastny mířil zboku na Pickarda, ale nedokázal zvednout puk nad jeho beton.
    23:26 Alex PIETRANGELO - 0:4
     
    23:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Ihned po vyhraném vhazování se dostal ke střele ALEX PIETRANGELO, který prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Kyle Brodziak.
     
    20:29
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Iginla – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:38
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Stastny – 2 min., sekání).
     
    16:43
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Pietrangelo – 2 min., hákování).
    16:06 Colton PARAYKO - 0:3
     
    16:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Ale teď už to gól je! Hosté předvedli pěkný ťukes v útočném pásmu a po zásluze navyšují. Steen zpoza branky parádně nabil COLTONOVI PARAYKOVI a ten přesně a hlavně tvrdě zakončil od pravého kruhu. Asistence: Alexander Steen, Vladimir Tarasenko.
     
    15:12
    Berglund zvítězil ve vhazování před vlastní brankou a najednou dostali do skvělé šance. Osamocený Schwartz ujížděl sám na Varlamova. Ten ale střelu k pravé tyči vykopl betonem.
    08:56 Magnus PAAJARVI - 0:2
     
    08:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Teď už se ale Blues do pásma dostali a domácí obrana absolutně zaspala. Před Varlamovem nechala nekrytého MAGNUSE PAAJARVIHO, který se dostal dokonce ke třem dorážkám. Na tu poslední už byl domácí brankář krátký a hosté tak vedou už o dvě branky. Asistence: Paul Stastny, Troy Brouwer
    05:30 David BACKES - 0:1
     
    05:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    Nedáš, dostaneš! Přesně to se teď potvrdilo. Jen co Allen odvrátil Mitchellovu šanci, dostali se Blues do rychlého protiútoku dva na jednoho, a na vyjetého Varlamova nakonec ve stoprocentní šanci přesně zakončoval DAVID BACKES. Asistence: Vladimir Tarasenko, Kevin Shattenkirk.
     
    05:08
    Tak tohle byla ohromná šance Mitchella, který dostal skvělou nahrávku od jednoho ze svých spoluhráčů, který na sebe natáhl jediného obránce. Mitchell tak ujížděl sám na Allena, kterého zkusil překvapit střelou nad beton. Allen ale střelu vyráží mimo.
     
    04:13
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Landeskog – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Tomáš Brož

    Branky a nahrávky: 56. Duchene (Boedker, Grigorenko) – 6. Backes (Tarasenko, Shattenkirk), 9. Paajarvi (Stastny, Brouwer), 17. Parayko (Steen, Tarasenko), 24. Pietrangelo (Brodziak), 58. Brouwer (Backes)


    Colorado Avalanche: Varlamov (21. – 60.minuta Pickard) – Zadorov, Beauchemin, Bigras, Johnson, Barrie, Holden – Grigorenko, Duchene, Boedker, Landeskog (C), Soderberg, Matthias, Iginla (A), Mitchell, Comeau, McLeod (A), Rantanen, Martinsen. Trenér: Roy.
    St. Louis Blues: Allen (21. – 60.minuta Nilsson) – Pietrangelo (A), Edmundson, Parayko, Shattenkirk, Bortuzzo, Lindbohm – Tarasenko, Lehtera, Steen (A), Brouwer, Stastny, Pääjärvi, Backes (C), Berglund, Schwartz, Reaves, Brodziak, Upshall. Trenér: Hitchcock.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Kevin Pollock – Ryan Galloway, Lonnie Cameron

    Diváci: 15 485
    bahis siteleri