Košice – Florko Košice 8:4 (kon.)
konec
ATU Košice
8:4 (2:0, 2:0, 4:4) Stav série: 3:1
FbO Florko Košice
sk Neděle 10.04.2016, 18:00Slovenská Salming extraliga mužů • Finále
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní finálovej série našej najvyššej florbalovej súťaže. Vo veľkom košickom derby aktuálne platí stav 2:1 v prospech ATU Košice, domáci tím teda dnes môže definitívne rozhodnúť o zisku majstrovského titulu.

    Finálová séria sa začala pred týždňom v sobotu na palubovke víťaza základnej časti FbO Florko Košice. Domáci florbalisti v prvom zápase nepochodili, a to aj napriek veľkej bojovnosti a vysokému tempu, v ktorom sa duel hral. V zápase triumfovalo ATU 4:2, o góly sa na strane Florka postarali Zemen a Lukáš Blaško, zo strany hostí skórovali Pelegrin, Szabó, Navrátil a Pažák.

    Florbalisti Florka si uvedomovali vážnosť situácie a vedeli, že v druhom domácom zápase musia triumfovať, inak by to v sérii hranej na tri víťazstvá mali za stavu 0:2 iba veľmi ťažké. Diváci videli opäť veľmi bojovné stretnutie, ktoré bolo napínavé až do samého záveru. Po riadnej hracej dobe svietila na tabuli remíza 4:4, pretože ATU vyrovnalo 6 sekúnd pred záverečnou sirénou. Na rad napokon po predĺžení prišli aj samostatné nájazdy a v nich jednoznačne triumfovalo Florko, ktoré premenilo tri pokusy, zatiaľ čo ATU ani jeden. Gôly v zápase dávali za domácich postupne Kátlovský, Vašíček, Kešelák, Segľa a rozhodujúci nájazd premenil Kopčák, zo strany hostí sa presadili Kerekeš, Navrátil, Šefčík a Pelegrin.

    Dôležitý tretí zápas priniesol gólové hody. Diváci videli až 19 presných zásahov, pričom väčšinu času viedlo na palubovke SOŠ Ostroského hosťujúce Florko, ale domáci napokon dokázali dve minúty pred záverečnou sirénou strhnúť vedenie na svoju stranu a triumfovať 10:9.

    V sérii hranej na tri víťazné duely tak ATU Košice vedie 2:1. Ak sa domácim florbalistom podarí v dnešnom zápase zvíťaziť, budú sa tešiť zo svojho historicky prvého majstrovského titulu. Ak by Florko sériu vyrovnalo, rozhodne sa o týždeň v sobotu na jeho palubovke.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Úvodné zostavy:

    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin (C), Pažák, kerekeš, Daru, Knutelský, Talarovič, Hostinský, Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Lehel Németh, Ferenc, Čonka-Skyba

    FbO Florko Košice: Timko (Kohút) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zmen, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Vojna, Kopčák, Segľa, Tomčo.
     
    V telocvični SOŠ Ostrovského je už všetko pripravené na začiatok duelu. Domáci tím bude hrať opäť v čiernych dresoch, hostia takisto rovnako ako včera v bielo-oranžovej sade dresov.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:11
    Prvé buly získali domáci florbalisti. Halás chcel ihne'd rozohrávať, ale hostia vysoko napádajú a nedovoľujú mu to.
     
    00:46
    Domáci tím sa napokon do útoku po peknom nahodení predsa len dostal. Na pravej strane mal loptičku na hokejke Szabó, skúsil to nastrelením pred bránku, ale Timko sa zorientoval a loptičku prikryl telom.
     
    01:22
    Florko sa dokázalo ubrániť a loptičku ihneď rozohrali na opačnú polovicu, no bez zakončenia.
     
    01:50
    Môžeme povedať, že v úvode je aktívnejší domáci celok. Hráči ATU sa tlačia do zakončenia, no hostia výborne odolávajú a vyloženejšiu šancu sme ešte nevideli.
     
    02:20
    Zaujímavá šanca zo strany hostí! Florko prešlo do útoku, po krížnej prihrávke z pravej strany pálil Kátlovský, avšak iba tesne minul domácu svätyňu.
     
    02:33
    Domáci florbalisti loptičku okamžite odvrátili na opačnú polovicu palubovky a tam bol vo veľkej šanci pre zmenu Michal Dudovič. Mladý reprezentant to takisto skúšal strelecky, no Timko odolal.
     
    03:28
    ATU Košice dali gól!
    Domáci tím sa ujíma vedenia! Szabó našiel spoluhráča, ktorý nebol dobre pokrytý. FILIP ČONKA-SKYBA následne vôbec nezaváhal, prudko vystrelil a urobil dobre. Timko nestihol loptičku zachytiť. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    03:50
    Domáci tím je vo vedení a pokračuje v útočnej snahe. Hostia teraz nesprávne pokryli aj Navrátila, ten zakončil z pravej strany, ale Timko odolal.
     
    04:31
    Domáci tím je stále veľi aktívny a hostia sa nevedia vymaniť spod jeho zovretia. Po prihrávke Michala Dudoviča pálil kapitán Pelegrin, no opäť iba do skvelého gólmana TImka.
     
    05:16
    Florko sa teraz dostalo spod tlaku súpera a pokúsilo sa o prechod do útoku. Stredom šprintoval Kátlovksý, no loptička na neho napokon neprešla.
     
    05:47
    ATU získalo loptičku a ihneď si to s ňou namierili dopredu. Tam to strelecky skúsil Kročko, no jeho pokus bol zblokovaný a k brankárovi ani nedošiel.
     
    05:51
    Domáci tím sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za sekanie Filip Čonka-Skyba.
     
    06:20
    Domáci tím zblokoval strelecký pokus hostí, ktorí pálili z pravej strany. Hráči ATU sa následne oslobodili a Pelegrín dokonca v útoku loptičku aj podržal.
     
    06:45
    Pelegrin ale loptičku pritlačil o mantinel a získal ďalšie cenné sekundy. Florko musí zakladať novú útočnú akciu.
     
    07:11
    Hostia sa napokon do útoku dostali a takmer sa im podarilo vyrovnať! Pochváliť musíme gólmana domáceho ATU, pretože Turek odviedol anozaj kusisko práce, keď skrotil loptičku poskakujúcu pred jeho bránkou.
     
    07:28
    Hostia útočia aj naďalej. Z ľavej strany teraz pálil Lukáš Blaško, avšak jeho pokus skončil iba nad brvnom svätyne ATU.
     
    07:40
    Hostia ostávajú v útoku a opäť z toho mohlo byť vyrovnanie! Priamo pred bránkou sa ocitol Rexa a ihneď pálil, ale Turek sa stihol presunúť.
     
    08:13
    Medzičasom je už presilovka Florka minulosťou a domáci tím hrá v plnom počte. Hostia aj napriek veľkej snahe nevyrovnali.
     
    09:07
    Domáci tím hru na moment upokojil a rozohrávať bude spoza svojej bránky.
     
    09:47
    ATU má však s rozohrávkou problémy, pretože Florko vysoko forčekuje. Je jasne vidieť, že hostia sú odhodlaní zabojovať o ďalší finálový zápas.
     
    10:00
    Začína sa druhá polovica prvej tretiny veľkého košického derby. Atmosféra v hale je stále výborná, čakáme na druhý presný zásah.
     
    10:31
    Domáci Chudina sa natlačil priamo pred Timka, ale ten sa nenechal pomýliť a odolal veľkému tlaku. Hosťujúci gólman je veľkou oporou svojho tímu.
     
    11:24
    Hostia sa dokázali ubrániť a Kopčák predviedol skvelú individuálnu akciu. Loptičku potiahol cez celé ihrisko a napokon pálil stredom, ale Turek bol na mieste a odolal.
     
    11:56
    Domáci sa do útoku vrátili, ale na strelu to teraz nemali. Talarovič si už loptičku rovnal, no hostia k nemu výborne pristúpili.
     
    12:56
    Domáci majú loptičku stále na svojich hokejkách, ale hostia výborne odolávajú. Sledujeme bojovný zápas.
     
    13:40
    Domáci to napokon skúsili aj strelou, ale tá bola zblokovaná. TO chceli využiť hostia, Segľa vypálil z ľavej strany, no mieril iba vedľa bránky.
     
    13:55
    Florko ešte zachytilo loptičku v útoku, no na ďalšiu strelu to nemalo. Sledujeme zápas bez viacerých vyloženejších šancí.
     
    14:58
    Vysoký forčeking teraz predviedol aj domáci kapitán Pelegrin, ktorý so súperom bežal až za jeho bránku. Ani jeden z tímov sa nevie nadlhšie usadiť v útoku.
     
    15:22
    Zaujímavá šanca na strane ATU! Talarovič bežal po pravej strane, následne prihral na Halása, ale tomu loptička ušla a napokon skončila iba tesne vedľa ľavej žrde Timkovej bránky.
     
    16:18
    Hostia si poriadne vydýchli a loptičku vyhodili na opačnú stranu. Florko bude musieť opäť odolávať.
     
    16:50
    Pochvalu si teraz vyslúžil aj domáci gólman Turek. Ten čelil najskôr strele z pravej strany a potom aj zakončeniu z opačnej polovice, ale všetkým pokusom vynikajúco odolal.
     
    17:56
    ATU Košice dali gól!
    Domáci MICHAL DUDOVIČ si vzal loptičku pred vlastnou bránkou a po pravej strane sa dostal až do útoku. Tam pálil spoza obrany a trafil presne k pravej žrdi, ktorú nemal Timko vôbec pokrytú. Asistencia: Jakub Talarovič.
     
    18:22
    Domáci fanúšikovia si pýtajú ďalší presný zásah, ale Florko o tom nechce ani počuť. Hostia sa pokúšajú dostať loptičku čo najďalej od svojej bránky.
     
    18:56
    Hráči ATU sa už stiahli ku sovjej bránke. Florko je v závere tretiny rozhodnuté vrhnúť svoje sily do ofenzívy.
     
    19:26
    Výborná šanca domácich! Hráči ATU teraz využili dieru v obrane hostí, dostali sa do útoku, na konci ktorého chceli nájsť krížnou prihrávkou pred bránkou úplne voľného Navrátila, no na neho napokon loptička neprešla. Timko svoju úlohu zvládol.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Domáci hráči si vypracovali vedenie 2:0, čo im pred druhou dvadsaťminútovkou dáva kusisko optimizmu, avšak žiadnu záruku. Dvojgólový náskok vo florbale veľa neznamená, preto si netrúfame ani tipovať, či sa dnes finálová séria skončí alebo nie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:21
    Druhá tretina sa začala výherným buly pre domáci celok. Hráči ATU sa ihneď pokúsili dostať do útoku, odkiaľ strieľal Michal Dudovič, ale nešlo o nebezpečný pokus.
     
    20:43
    Domáci Pelegrin sa natlačil rped bránku súpera, ale hostia tam loptičku nepustili. Florko sa zatiaľ aj po zmene strán musí prevažne brániť.
     
    21:18
    Hosťom sa napokon predsa len podarilo zaútočiť. Z pravej strany pálil Kátlovský, no mietril iba do stredu bránky, kde bol pripravený Turek.

    Aj dnes vám prinášame priamy prenos z finále florbalovej extraligy! Ak si ATU Košice udrží svoj náskok, prvýkrát v histórii získa majstrovský titul.

    Posted by Onlajny.eu on Sunday, 10 April 2016
     
    23:33
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za blokovanie hokejky Marek Krivda.
     
    23:40
    Domáci tím nezískal loptičku a hostia sa poholdne oslobodili. Florko si uvedomuje, že ak teraz inkasuje, jeho situácia bude ešte nepríjemnejšia.
     
    24:03
    Florko loptičku už druhýkrát vyhodili až za domácu bránku. ATU musí začínať od začiatku.
     
    24:17
    Domáci tím sa do útoku vrátil. Loptičku si na hokejku skryl Szabó a prudko pálil, ale jeho ranu obrancovia hostí dobre zrazili.
     
    24:51
    Hostia mohli vo vlastnom oslabení znížiť! Videli sme vynikajúci šancu Kátlovského, ktorý sa sám predral pred bránku súpera a pálil z otočky, ale Turek jeho pokusu odolal.
     
    25:33
    Vylúčený Krivda je už späť na hracej ploche a Florko pokračuje v plnom počte. Hostia budú zakladať útočnú akciu od svojej bránky.
     
    25:58
    Florko ale ďaleko nezašlo, pretože domáci hráči ho nikam nepustili. V týchto chvíľach nevidíme žiaden väčší tlak ani na jednej strane.
     
    26:44
    Domáci Michal Dudovič chcel páliť z ľavej strany, ale jeho rana bola zrazená ešte obrancom, takže Timko mohol ostať pokojný.
     
    27:22
    Domáci tím je smerom dopredu stále aktívny. Z ľavej strany tentokrát zakončoval Čonka-Skyba, no nebol presný.
     
    27:43
    ATU Košice dali gól!
    Domáci tím využil svoju aktivitu a zvyšuje na rozdiel troch gólov! Svojím druhým presným zásahom sa o to postaral FILIP ČONKA-SKYBA prudkým švihom spoza obrany. Asistencia: Ľuboš Šefčík.
     
    27:43
    Hosťujúci tréner Marek Onderko si vyžiadal oddychový čas. Situácia začína byť pre Florko veľmi nepríjemná.
     
    28:11
    Florko sa ihneď vrhlo do útoku a pokúša sa znížiť. Z pravej strany zakončoval Jakub Blaško, ale nebol presný a bránku v rýchlosti minul.
     
    28:37
    ATU Košice dali gól!
    Domáci florbalisti zaskočeného súpera poslali do kolien ešte viac. MICHAL DUDOVIČ si vymenil loptu s Pelegrinom a pálil z ľavej strany, odkiaľ trafil aj gólmana, ale Timko loptičku nestihol zachytiť. Asistencia: Patrik Pelegrin.
     
    28:57
    Tak toto je nepríjemná situácia pre domáci tím. Dominik Turek má nejaké problémy s ľavou nohou a hra musí bť prerušená.
     
    28:57
    Brankár Turek je už ošetrovaný lekármi a stále nevieme, či bude môcť pokračovať.
     
    28:57
    Po krátkom ošetrení to však našťastie vyzerá, že Dominik Turek bude v poriadku a bude môcť pokračovať v hre.
     
    29:40
    Turek sa napokon do bránky vrátil a hra pokračuje. Jakub Konenčý to skúsil aj strelecky, ale gólman včas zareagoval.
     
    30:23
    Hostia pokračujú vo svojej snahe a vedia, že nič ešte nemajú stratené. Prudko pálil Rexa, no ATU odolalo.
     
    30:55
    Medzičasom sa nám začala už druhá polovica tejto tretiny i celej šesťdesiatminútovky. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že ATU sa približuje k zisku svojho prvého titulu.
     
    31:46
    Florko má v defenzíve problémy, teraz pustilo domácich do dvoch väčších šancí. Zdá sa, že hosťom sa hra vymyká spod kontroly.
     
    32:08
    Teraz musíme hostí pochváliť za to, že sa dostali do útoku. Jakub Blaško to tam skúsil bekhendovou prihrávkou pred bránku, ale Turek bol pozorný a loptičku zachytil.
     
    32:40
    Hosťujúci Dugas dvakrát nepríjemne narazil Palegrina na mantinel, resp. aj za mantinel. Rozhodca ho iba dôrazne upozorňuje, no vylučovať nebude.
     
    33:07
    Domáci tím zahodil veľkú šancu! Bol v nej Chudina, ktorý sa pretlačil až priamo pred brankára, ale po kontakte s ním a s Vrábeľom spadol a napokon nemohol zakončiť podľa svojich predstáv.
     
    33:31
    Veľká šanca ostala nevyužitá aj na opačnej polovici ihriska! Tam prudko pálil Kopčák bekhendom, ale trafil iba konštrukciu bránky domáceho gólmana.
     
    34:25
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolenú vzdialenosť Michal Pažák.
     
    34:49
    Florko sa ihneď dostalo do útoku a rozostavilo tam svoju formáciu, ale ATU získalo loptičku a vyhodilo ju veľmi ďaleko.
     
    35:11
    Aj druhýkrát v rade domáci tím loptičku vyhodil až k Timkovi. Hostia sú bezradní.
     
    35:25
    Domáci florbalisti sa teraz dokonca s loptičkou hrajú vo vlasntej obrane. Hráči ATU sú vo veľkej psychickej pohode a bezproblémovo sa bránia.
     
    36:09
    Hostia sa do útoku vrátili, ale nevedia si tam vypracovať streleckú príležitosť. Krížna prihrávka na Kátlovského bola veľmi nepresná.
     
    36:25
    Domáci tím hrá opäť v plnom počte. Musíme uznať, že hráči ATU sa počas svojho oslabenia bránili vynikajúco.
     
    37:08
    Domáci tím sa ihneď presunul do útoku. Kerekeš tam prudko vystrelil, ale Timko bol na svojom mieste a skóre sa nemení.
     
    37:42
    Domáci tím nahodil loptičku na bránku, kde sa ju ešte pokúsil získať kapitán Pelegrin, ale Timko napokon guľatý predmet v rukách udržal.
     
    38:10
    Medzičasom sa začala posledná dvojminútovka tejto treitny. ATU má jednoznačne herne navrch, hostia sa nedokážu chytiť ani len kontaktným gólom.
     
    38:32
    Domáci Szabó po rýchlom zisku loptičky strieľal z ľavej strany od mantinelu, ale loptička mu skĺzla z hokejky a napokon nikoho neohrozil.
     
    39:01
    Hosťujúci Zemen sa v strede ihriska na útočnej polovici takmer dostal k lopte. Takmer, pretože nebol dobre natočený a loptička mu odskočila od hokejky.
     
    39:39
    Mohlo byť zníené! Domáci úplne prepadli v obrane, v ideálnej pozícii nechali úplne osamoteného Jakuba Blaška, ktorý pohodlne pálil po prihrávke z ľavej strany, ale Jakub trestuhodne minul svoj cieľ.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Opäť sme videli dva góly, opäť skončili v sieti Florka a opäť sa o nich postarali mladíci Filip Čonka-Skyba a Michal Dudovič. Všetko nasvedčuje tomu, že ATU si svoj náskok udrží a už o niekoľko desiatok minút začne oslavovať svoj prvý majstrovský titul.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:16
    Domáci začali opäť veľmi aktívne. Michal Dudovič chcel krížnou prihrávkou nájsť Pelegrina, ale pred ním hostia loptičku vynikajúco zrazili.
     
    40:27
    Hostia sa však ešte rozhodne nechcú vzdať. Do útoku chcel teraz loptičku potiahnuť aj domáci Kročko, no Florko ho zrazilo na zem.
     
    40:58
    K strele sa dostali aj hostia. Dugas pálil spoza obrany, ale jeho pokus bol zrazený.
     
    41:12
    Domáci tím sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za blokovanie hokejky Filip Čonka-Skyba.
     
    41:31
    Florko Košice dali gól!
    Hostia predsa len využívajú presilovku a dávajú svoj prvý gól v zápase! Postaral sa oň PAVOL DUGAS, ktorý ostal zle pokrytý pred bránkou, vo vzduchu trafil loptičku a rozvlnil sieť ATU. Asistencia: Marián Zemen.
     
    41:31
    Turek dostal pri zákroku zásah hokejkou po prstoch a musí byť ošetrený, avšak nie je to nič vážne a bude môcť pokračovať v hre.
     
    41:44
    Domáci tím teda inkasoval v oslabení a môže hrať v plnom počte. Budeme veľmi zvedaví, či sa Florku podarí zápas ešte viac zdramaizovať.
     
    42:00
    Florko sa bude musieť brániť! Dve minúty za nešportové správanie inkasuje Tomáš Kopčák.
     
    42:17
    Domáci tím sa ihneď usadil v útoku. Po sérii prihrávok chcel Halás krížnou prihrávkou nájsť niekoho v najlepšej pozícii, ale usíme pochváliť Florko, ktoré to vynikajúco prečítalo.
     
    42:49
    ATU Košice dali gól!
    Domáci tím vybojoval štandardku a po nej zvyšuje svoj náskok! Szabó rozohral loptičku na pravú stranu, kde bol MICHAL KROČKO, ktorý strelu trafil presne do priestorov, ktoré nekryl ani brankár, ani múr. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    43:18
    Florko doplatilo na veľmi netaktické vylúčenie a opäť prehráva o štyri góly. Vo florbale to nie je veľa, ale zase ani málo.
     
    43:40
    Dugas to teraz dvakrát skúsil strelou spoza obrany, tú však gólman Turek vždy dobre videl a vytesnil ju do bezpečia.
     
    44:36
    Hosťujúci Dominik Vrábeľ dostal nepríjemný úder do oblasti krížov a okamžite padol na palubovku. Na pomoc mu už bežia lekári.
     
    44:36
    Vrábeľ sa zatiaľ nevie postaviť a celú situáciu predýchava. Z tribúny tento pohľad vôbec nevyzerá príjemne. Pevne veríme, že hráč Florka bude v poriadku.
     
    44:36
    Vrábeľ sa nedokázal ani postaviť, na vlastnú striedačku ho museli odniesť. Lekár ho ihneď ukladá na chrbát a bude pokračovať v ošetrovaní.
     
    44:36
    V hre sa medzitým môže pokračovať, ale hosťujúca lavička je teraz mysľou pri svojom spoluhráčovi. Všetci pevne veríme, že Dominik bude v poriadku.
     
    45:21
    Hostia chceli dať gól za svojho spoluhráča. Jakub Konečný potiahol loptičku popri ľavom mantineli a prudko strelil, ale Turek odolal.
     
    46:29
    Florko sa bude brániť. Richard Rexa odchádza na trestnú lavicu na dve minúty za zbytočné nešportové správanie.
     
    47:08
    Domáci florbalisti sa nemusia nikam zbytočne ponáhľať. Na svojom konte majú štvorgólový náskok a pokračujú v útočení.
     
    47:23
    Domáci Szabó dostal prihrávku do stredu poľa, ale v rýchlosti minul bránku. Hosťujúci gólman Timko aj tak musí byť vo veľkej pohotovosti.
     
    48:29
    Vylúčenie Florka je už minulosťou, hostia môžu byť po zbytočneom oslabení radi, že neinkasovali a nemusia doťahovať ešte väčšiu stratu.
     
    49:40
    Domáci Michal Dudovič bol vo vynikajúcej šanci, ale hetrik nedosiahol! Mladík pálil k pravej žrdi Timkovej bránky, no trafil iba ruku gólmana.
     
    49:58
    Pred nami je záverečná desaťminútovka. Dovolíme si tvrdiť, že s najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o poslednú desaťminútovku nie len tohto zápasu, ale aj celej série.
     
    50:54
    Mohlo byť znížené! Kopčák mal skvelú šancu, ale Turek si zastal svoju pozíciu a obrovskú príležitosť hostí vychytal.
     
    51:33
    Hostia sa stále snažia. Kátlovský vystrelil z ľavej strany, ale našťastie pre ATU nemieril presne.
     
    51:57
    Florko ostáva v útoku a je vidieť, že hostia ešte šancu na predĺženie série nezahadzujú. ATU sa musí brániť.
     
    52:45
    Zápas sa blíži ku koncu a musíme povedať, že domáci tím vynikajúco odoláva. Veľa gólov dnes už s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidíme.
     
    53:06
    Florko Košice dali gól!
    Napokon sme to asi zakríkli a Florko je späť v hre! RICHARD REXA ostal pred bránkou, kde k nemu prenikla loptička a prudko ju napálil do siete. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    53:20
    Zápas razom dostáva úplne nový náboj. Florko prehráva o tri góly, čo nie je vo florbale žiadny priepastný rozdiel.
     
    53:36
    Hosťujúci Jakub Blaško sa teraz natlačil priamo pred Turka a pokúšal sa spod neho dostať loptičku, ale napokon mu to nevyšlo a bola z toho iba strkanica.
     
    54:06
    ATU Košice dali gól!
    Čonka-Skyba bol faulovaný, avšak na nič nečakal a štandardku rýchlo rozohral na MICHALA CHUDINU. Ten absolútn nerozmýšľal a bez prípravy prepálil všetko, čo mu stálo v este. Asistencia: Filip Čonka-Skyba.
     
    54:49
    Domáci Kerekeš chcel spred Timka páliť z otočky, ale hostia k nemu dobre dostúpili a nedovolili mu to.
     
    55:00
    Začína sa posledná päťminútovka tohto zápasu a zrejme aj celej série. Domáci florbalisti majú herne navrch a nič nenasvedčuje tomu, že by sme mali vidieť ešte nejakú drámu.
     
    55:23
    ATU mohlo svoj náskok ešte navýšiť! Halás pálil zo stredu, Timko jeho pokus zachytil, le loptička mu následne vypadla. Našťastie pre Florko iba vedľa bránky.
     
    55:38
    Florko Košice dali gól!
    Opäť je znížené na rozdiel troch gólov! Hosťujúci kapitán JAKUB KONEČNÝ to skúsil strelou spoza obrany a Turka vynikajúco prekvapil. Bez asistencie.
     
    56:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú posledné štyri minúty. Hosťujúci gólman Timko je zatiaľ vo svojej bránke.
     
    56:40
    Domáci tím však situáciu zvláda veľmi dobre a loptičku drží v útoku. Florko sa tak vôbec nevie dostať do záverečného tlaku.
     
    57:03
    Oba celky prestriedali a pri lopte je stále domáci tím. ATU má zápas plne pod kontrolou.
     
    57:10
    ATU Košice dali gól!
    Zrejme je definitívne rozhodnuté. MICHAL CHUDINA sa dostal k loptičke, ktorú hostia neodpratali a dostiahol svoj druhý gól. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    58:00
    Začína sa posledná dvojminútovka a dovolíme si tvrdiť, že o držiteľovi majstrovského titulu je už rozhodnuté. Domáci môžu z chladičky vyťahovať šampanské, ktoré do nej vložili asi po druhej tretine.
     
    58:00
    Brankár Florka Timko smeruje na striedačku a hostia to skúsia v šestici!
     
    58:35
    Štvorgólové manko je obrovské a hosťom sa ho už zmazať nepodarí. ATU sa bráni vynikajúco.
     
    59:01
    Diváci sú na nohách a tlieskajú mužstvu ATU. Domáci tím sa síce bráni, ale svoj náskok už nepustí.
     
    59:13
    Florko Košice dali gól!
    Hostia využívajú powerplay a kozmeticky upravujú skóre. Do štatistík sa druhýkrát v zápase zapásal JAKUB KONEČNÝ. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    59:13
    Martin Timko sa vracia do svojej bránky.
     
    59:39
    ATU Košice dali gól!
    MICHAL CHUDINA ostlal pred bránkou úplne osamotený a pohodlne dostiahol hetrik. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    Koniec zápasu.
     
    Hráči ATU Košice na domácej palubovke triumfovali 8:4, vo finálovej sérii celkovo 3:1 a tešia sa zo zisku premiérového majstorvského titulu v mužskej najvyššej súťaži!
     
    V telocvični SOŠ Ostrovského prebiehajú majstrovské oslavy domáceho tímu, ktoré o malý moment preruší iba dekorovanie zlatom a striebrom. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. Ďakujeme, že ste počas celej sezóny sledovali florbalovú exraligu na webe Onlajny.eu. (20:18:43)
    Branky a nahrávky: 4. Čonka-Skyba (Szabó), 18. M. Dudovič (Talarovič), 28. Čonka-Skyba (Šefčík), 29. M. Dudovič (Pelegrin), 43. Kročko (Szabó), 55. Chudina (Čonka-Skyba), 58. Chudina (Szabó), 60. Chudina (Szabó) – 42. Dugas (Zemen), 54. Rexa (Kátlovský), 56. J. Konečný, 60. Konečný (Kátlovský)


    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin (C), Pažák, kerekeš, Daru, Knutelský, Talarovič, Hostinský, Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Lehel Németh, Ferenc, Čonka-Skyba
    FbO Florko Košice: Timko (Kohút) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zmen, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Vojna, Kopčák, Segľa, Tomčo

    Rozhodčí: Svrček, Waliczko
    Košice 3 1 Florko Košice
    #1 Sobota 02.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 2:4
    #2 Neděle 03.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 5:4 po s.n. (3:0)
    #3 Sobota 09.04.2016 • 19:00
    Košice - Florko Košice 10:9
    #4 Neděle 10.04.2016 • 18:00
    Košice - Florko Košice 8:4
    bahis siteleri