Košice – Florko Košice 8:4 (kon.)
konec
ATU Košice
8:4 (2:0, 2:0, 4:4) Stav série: 3:1
FbO Florko Košice
sk Neděle 10.04.2016, 18:00Slovenská Salming extraliga mužů • Finále
     
    Hráči ATU Košice na domácej palubovke triumfovali 8:4, vo finálovej sérii celkovo 3:1 a tešia sa zo zisku premiérového majstorvského titulu v mužskej najvyššej súťaži!
     
    59:39
    ATU Košice dali gól!
    MICHAL CHUDINA ostlal pred bránkou úplne osamotený a pohodlne dostiahol hetrik. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    59:13
    Martin Timko sa vracia do svojej bránky.
     
    59:13
    Florko Košice dali gól!
    Hostia využívajú powerplay a kozmeticky upravujú skóre. Do štatistík sa druhýkrát v zápase zapásal JAKUB KONEČNÝ. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    58:00
    Brankár Florka Timko smeruje na striedačku a hostia to skúsia v šestici!
     
    58:00
    Začína sa posledná dvojminútovka a dovolíme si tvrdiť, že o držiteľovi majstrovského titulu je už rozhodnuté. Domáci môžu z chladičky vyťahovať šampanské, ktoré do nej vložili asi po druhej tretine.
     
    57:10
    ATU Košice dali gól!
    Zrejme je definitívne rozhodnuté. MICHAL CHUDINA sa dostal k loptičke, ktorú hostia neodpratali a dostiahol svoj druhý gól. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    55:38
    Florko Košice dali gól!
    Opäť je znížené na rozdiel troch gólov! Hosťujúci kapitán JAKUB KONEČNÝ to skúsil strelou spoza obrany a Turka vynikajúco prekvapil. Bez asistencie.
     
    55:23
    ATU mohlo svoj náskok ešte navýšiť! Halás pálil zo stredu, Timko jeho pokus zachytil, le loptička mu následne vypadla. Našťastie pre Florko iba vedľa bránky.
     
    54:06
    ATU Košice dali gól!
    Čonka-Skyba bol faulovaný, avšak na nič nečakal a štandardku rýchlo rozohral na MICHALA CHUDINU. Ten absolútn nerozmýšľal a bez prípravy prepálil všetko, čo mu stálo v este. Asistencia: Filip Čonka-Skyba.
     
    53:36
    Hosťujúci Jakub Blaško sa teraz natlačil priamo pred Turka a pokúšal sa spod neho dostať loptičku, ale napokon mu to nevyšlo a bola z toho iba strkanica.
     
    53:06
    Florko Košice dali gól!
    Napokon sme to asi zakríkli a Florko je späť v hre! RICHARD REXA ostal pred bránkou, kde k nemu prenikla loptička a prudko ju napálil do siete. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    50:54
    Mohlo byť znížené! Kopčák mal skvelú šancu, ale Turek si zastal svoju pozíciu a obrovskú príležitosť hostí vychytal.
     
    49:40
    Domáci Michal Dudovič bol vo vynikajúcej šanci, ale hetrik nedosiahol! Mladík pálil k pravej žrdi Timkovej bránky, no trafil iba ruku gólmana.
     
    46:29
    Florko sa bude brániť. Richard Rexa odchádza na trestnú lavicu na dve minúty za zbytočné nešportové správanie.
     
    44:36
    V hre sa medzitým môže pokračovať, ale hosťujúca lavička je teraz mysľou pri svojom spoluhráčovi. Všetci pevne veríme, že Dominik bude v poriadku.
     
    44:36
    Vrábeľ sa nedokázal ani postaviť, na vlastnú striedačku ho museli odniesť. Lekár ho ihneď ukladá na chrbát a bude pokračovať v ošetrovaní.
     
    44:36
    Vrábeľ sa zatiaľ nevie postaviť a celú situáciu predýchava. Z tribúny tento pohľad vôbec nevyzerá príjemne. Pevne veríme, že hráč Florka bude v poriadku.
     
    44:36
    Hosťujúci Dominik Vrábeľ dostal nepríjemný úder do oblasti krížov a okamžite padol na palubovku. Na pomoc mu už bežia lekári.
     
    42:49
    ATU Košice dali gól!
    Domáci tím vybojoval štandardku a po nej zvyšuje svoj náskok! Szabó rozohral loptičku na pravú stranu, kde bol MICHAL KROČKO, ktorý strelu trafil presne do priestorov, ktoré nekryl ani brankár, ani múr. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    42:00
    Florko sa bude musieť brániť! Dve minúty za nešportové správanie inkasuje Tomáš Kopčák.
     
    41:31
    Turek dostal pri zákroku zásah hokejkou po prstoch a musí byť ošetrený, avšak nie je to nič vážne a bude môcť pokračovať v hre.
     
    41:31
    Florko Košice dali gól!
    Hostia predsa len využívajú presilovku a dávajú svoj prvý gól v zápase! Postaral sa oň PAVOL DUGAS, ktorý ostal zle pokrytý pred bránkou, vo vzduchu trafil loptičku a rozvlnil sieť ATU. Asistencia: Marián Zemen.
     
    41:12
    Domáci tím sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za blokovanie hokejky Filip Čonka-Skyba.
     
    39:39
    Mohlo byť zníené! Domáci úplne prepadli v obrane, v ideálnej pozícii nechali úplne osamoteného Jakuba Blaška, ktorý pohodlne pálil po prihrávke z ľavej strany, ale Jakub trestuhodne minul svoj cieľ.
     
    37:42
    Domáci tím nahodil loptičku na bránku, kde sa ju ešte pokúsil získať kapitán Pelegrin, ale Timko napokon guľatý predmet v rukách udržal.
     
    34:25
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolenú vzdialenosť Michal Pažák.
     
    33:31
    Veľká šanca ostala nevyužitá aj na opačnej polovici ihriska! Tam prudko pálil Kopčák bekhendom, ale trafil iba konštrukciu bránky domáceho gólmana.
     
    33:07
    Domáci tím zahodil veľkú šancu! Bol v nej Chudina, ktorý sa pretlačil až priamo pred brankára, ale po kontakte s ním a s Vrábeľom spadol a napokon nemohol zakončiť podľa svojich predstáv.
     
    28:57
    Po krátkom ošetrení to však našťastie vyzerá, že Dominik Turek bude v poriadku a bude môcť pokračovať v hre.
     
    28:57
    Brankár Turek je už ošetrovaný lekármi a stále nevieme, či bude môcť pokračovať.
     
    28:57
    Tak toto je nepríjemná situácia pre domáci tím. Dominik Turek má nejaké problémy s ľavou nohou a hra musí bť prerušená.
     
    28:37
    ATU Košice dali gól!
    Domáci florbalisti zaskočeného súpera poslali do kolien ešte viac. MICHAL DUDOVIČ si vymenil loptu s Pelegrinom a pálil z ľavej strany, odkiaľ trafil aj gólmana, ale Timko loptičku nestihol zachytiť. Asistencia: Patrik Pelegrin.
     
    27:43
    Hosťujúci tréner Marek Onderko si vyžiadal oddychový čas. Situácia začína byť pre Florko veľmi nepríjemná.
     
    27:43
    ATU Košice dali gól!
    Domáci tím využil svoju aktivitu a zvyšuje na rozdiel troch gólov! Svojím druhým presným zásahom sa o to postaral FILIP ČONKA-SKYBA prudkým švihom spoza obrany. Asistencia: Ľuboš Šefčík.
     
    24:51
    Hostia mohli vo vlastnom oslabení znížiť! Videli sme vynikajúci šancu Kátlovského, ktorý sa sám predral pred bránku súpera a pálil z otočky, ale Turek jeho pokusu odolal.
     
    23:33
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za blokovanie hokejky Marek Krivda.
     
    19:26
    Výborná šanca domácich! Hráči ATU teraz využili dieru v obrane hostí, dostali sa do útoku, na konci ktorého chceli nájsť krížnou prihrávkou pred bránkou úplne voľného Navrátila, no na neho napokon loptička neprešla. Timko svoju úlohu zvládol.
     
    17:56
    ATU Košice dali gól!
    Domáci MICHAL DUDOVIČ si vzal loptičku pred vlastnou bránkou a po pravej strane sa dostal až do útoku. Tam pálil spoza obrany a trafil presne k pravej žrdi, ktorú nemal Timko vôbec pokrytú. Asistencia: Jakub Talarovič.
     
    16:50
    Pochvalu si teraz vyslúžil aj domáci gólman Turek. Ten čelil najskôr strele z pravej strany a potom aj zakončeniu z opačnej polovice, ale všetkým pokusom vynikajúco odolal.
     
    15:22
    Zaujímavá šanca na strane ATU! Talarovič bežal po pravej strane, následne prihral na Halása, ale tomu loptička ušla a napokon skončila iba tesne vedľa ľavej žrde Timkovej bránky.
     
    11:24
    Hostia sa dokázali ubrániť a Kopčák predviedol skvelú individuálnu akciu. Loptičku potiahol cez celé ihrisko a napokon pálil stredom, ale Turek bol na mieste a odolal.
     
    07:40
    Hostia ostávajú v útoku a opäť z toho mohlo byť vyrovnanie! Priamo pred bránkou sa ocitol Rexa a ihneď pálil, ale Turek sa stihol presunúť.
     
    07:11
    Hostia sa napokon do útoku dostali a takmer sa im podarilo vyrovnať! Pochváliť musíme gólmana domáceho ATU, pretože Turek odviedol anozaj kusisko práce, keď skrotil loptičku poskakujúcu pred jeho bránkou.
     
    05:51
    Domáci tím sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za sekanie Filip Čonka-Skyba.
     
    03:50
    Domáci tím je vo vedení a pokračuje v útočnej snahe. Hostia teraz nesprávne pokryli aj Navrátila, ten zakončil z pravej strany, ale Timko odolal.
     
    03:28
    ATU Košice dali gól!
    Domáci tím sa ujíma vedenia! Szabó našiel spoluhráča, ktorý nebol dobre pokrytý. FILIP ČONKA-SKYBA následne vôbec nezaváhal, prudko vystrelil a urobil dobre. Timko nestihol loptičku zachytiť. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    02:33
    Domáci florbalisti loptičku okamžite odvrátili na opačnú polovicu palubovky a tam bol vo veľkej šanci pre zmenu Michal Dudovič. Mladý reprezentant to takisto skúšal strelecky, no Timko odolal.
     
    02:20
    Zaujímavá šanca zo strany hostí! Florko prešlo do útoku, po krížnej prihrávke z pravej strany pálil Kátlovský, avšak iba tesne minul domácu svätyňu.
    Branky a nahrávky: 4. Čonka-Skyba (Szabó), 18. M. Dudovič (Talarovič), 28. Čonka-Skyba (Šefčík), 29. M. Dudovič (Pelegrin), 43. Kročko (Szabó), 55. Chudina (Čonka-Skyba), 58. Chudina (Szabó), 60. Chudina (Szabó) – 42. Dugas (Zemen), 54. Rexa (Kátlovský), 56. J. Konečný, 60. Konečný (Kátlovský)


    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin (C), Pažák, kerekeš, Daru, Knutelský, Talarovič, Hostinský, Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Lehel Németh, Ferenc, Čonka-Skyba
    FbO Florko Košice: Timko (Kohút) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zmen, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Vojna, Kopčák, Segľa, Tomčo

    Rozhodčí: Svrček, Waliczko
    Košice 3 1 Florko Košice
    #1 Sobota 02.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 2:4
    #2 Neděle 03.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 5:4 po s.n. (3:0)
    #3 Sobota 09.04.2016 • 19:00
    Košice - Florko Košice 10:9
    #4 Neděle 10.04.2016 • 18:00
    Košice - Florko Košice 8:4
    bahis siteleri