NY Islanders – Philadelphia 2:5 (kon.) | Washington – Anaheim 0:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Anaheim Ducks
Pondělí 11.04.2016, 01:30 • Verizon Center, Washington (kapacita 18506 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Philipp Grubauer míří na střídačku, Washington se pokusí o vyrovnání v šesti hráčích v poli!
     
    55:36
    Síly na ledě se vyrovnají, za nedovolené bránění brankáře míří na trestnou lavici Andre Burakovsky. Chvíli se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách, poté začne přesilová hra Anaheimu.
     
    54:44
    Kuzněcov přihrávkou napříč celým pásmem našel v palebné pozici Justina Williamse, Andersen se ale výborně dokázal přesunout a zasáhnout betonem!
     
    54:05
    Washington si ještě zahraje přesilovou hru, za zdržování hry je vyloučen Josh Manson.
     
    39:06
    Jakob Silfverberg se po chybě domácí obrany dostal do velmi dobré palebné pozice, vyslal také výbornou střelu, kterou Grubauer vytěsnil do ochranné sítě!
     
    32:18
    Přesilovou hru si tentokrát zahrají Ducks, za faul vysokou holí je vyloučen Jevgenij Kuzněcov.
     
    31:15
    Vzájemné vyloučení dvou hráčů za sekání, před brankou se osekávali Marcus Johansson s Joshem Mansonem a oba si tak jdou trochu zchladit hlavu na trestnou lavici.
     
    30:58
    Jevgenij Kuzněcov našel přesně hokejku Marcuse Johanssona před brankou, puk ale skončil těsně vedle pravé tyče!
     
    30:03
    Domácí si zahrají přesilovou hru, za faul vysokou holí míří na trestnou lavici Jamie McGinn.
     
    29:51
    Po nacvičené akci se do velké šance dostal Jason Chimera, který si dojel nahozený kotouč a najednou se ocitl sám před Andersenem, který vytáhl vynikající zákrok!
    Nick RITCHIE - 0:2
     
    26:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté v krátkém sledu přidávají další branku! Mike Santorelli nejdříve neuspěl se svou střelou z pravého kruhu, poté si ale dojel puk u levého hrazení, pohybem se zbavil bránícího Johanssona a poté vyslal překvapivou střelu, kterou ještě před brankou tečoval NICK RITCHIE! Asistence: Mike Santorelli a Chris Wagner.
    Corey PERRY - 0:1
     
    24:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nyní už se hosté mohou radovat! COREY PERRY předvedl fenomenální akci, když nabral rychlost ve středním pásmu, poté si kolem Orlova narazil puk s Ryanem Garbuttem, s kotoučem na holi pak obkroužil domácí branku a Grubauera překvapil rychlým zasunutím kotouče za tyč! Asistence: Ryan Garbutt.
     
    21:48
    Obrovská šance Ducks! Hampus Lindholm střílel z výborné pozice, Grubauer dokázal puk jen vyrazit před sebe, Cogliano ale nezametl odražený puk do odkryté branky!
     
    19:04
    Po Silfverbergově střele se dostal k dorážce Jamie McGinn, Grubauer ale i s notnou dávkou štěstí svou branku uhájil!
     
    18:46
    V závěru úvodního dějství si Ducks zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici za hákování míří Daniel Winnik.
     
    15:20
    Do bitky v rohu kluziště se pustili Michael Latta a Clayton Stoner, oba v rohovnickém souboji předvedli několik ran, ani jeden z hráčů ale neskončil na ledě a rozhodčí je pak unavené od sebe odtrhli. Oba rváči si odsedí pětiminutový trest za bitku.
     
    14:24
    Washington nyní zamknul svého soupeře v jejich pásmu a vytěžil z toho hned několik šancí. Nejdříve Winnik tečoval Niskanenovo nahození mimo branku, poté Wilson napálil tyčku a následně Alznerovu štiplavou ránu musel likvidovat Andersen!
     
    10:30
    Tom Wilson se svou typickou dravostí natlačil až před branku, v rozhodující chvíli ho ale od puku skvěle odstavil Clayton Stoner, jinak by Wilson zakončoval do prázdné branky!
     
    05:24
    Capitals i bez svých opor zatápějí obraně Anaheimu! Ke střele z výborné pozice se nyní dostal obránce Nate Schmidt, Andersen dokázal zlikvidovat i jeho pokus!
     
    03:56
    Washington si zahraje přesilovou hru. Za faul vysokou holí je vyloučen Cam Fowler.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 25. Perry (Garbutt), 27. Ritchie (Santorelli, Wagner)


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Niskanen, Schmidt, Orlov, Chorney, Weber – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Oshie – Galijev, Sill, Latta. Trenér: Barry Trotz.
    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Lindholm, Manson, Fowler, Despres, Stoner, Theodore – Garbutt, Getzlaf (C),Perry – Cogliano, Horcoff, Silfverberg – Santorelli, Ritchie, Stewart – McGinn, Thompson, Wagner. Trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Skilliter, McCauley – Amell, Miller

    Diváci: 18605
    bahis siteleri