Německo – Česko 1:2 (kon.) | Itálie – Švédsko 4:1 (kon.) | Rusko – Norsko 9:0 (kon.)
konec
Rusko
9:0 (2:0, 3:0, 4:0)
Norsko
Neděle 10.04.2016, 18:00 • Östersund Arena, Östersund (SWE) • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
     
    Kompletní pořadí týmů:

    1. Rusko
    2. Itálie
    3. Norsko
    4. Česko
    5. Švédsko
    6. Německo (20:10:43)

     
    V Östersund Areně dozněla hymna na počest vítězného a mistrovského týmu. Nyní následují slova ředitele turnaje, kterého se letos zúčastnilo šest týmů. Švédsko pořádalo mistrovství Evropy podruhé v řadě a v roce 2011 zde bylo o čtyři týmy více. Věřme, že se příštího ročníku zúčastní více týmů a souboj o cenné medaile bude dramatičtější. Z Mistrovství Evropy ve sledge hokeji je to ode mne pro tuto chvíli vše. Věřím, že se Vám naše přenosy líbily a za celé onlajny.com Vám děkuje za pozornost Tomáš Reiner.
    Rusové, noví evropští šampióni, přebírají zlaté a první medaile!

     
    Bronzové a stříbrné medaile již byly rozdány a nyní přichází na řadu ocenění nových mistrů Evropy, kteří jsou z Ruska! Rusové získali na evropském šampionátu cenný kov vůbec poprvé, zatímco obhájci titulu z roku 2011 získali ve Švédsku tentokrát stříbro a Norsko získalo třetí cenný kov, když stejně jako před pěti lety skončilo třetí a v roce 2007 dosáhlo na metu nejvyšší.
    Stříbrní sledge hokejisté letošního mistrovství Evropy - Itálie!

     
    Nejlepší hráči ME ve sledge hokeji 2016:

    Nikolaj Terentěv (RUS) – nejlepší útočník
    Gianluigi Rosa ( ITA) nejlepší obránce
    MICHAL VÁPENKA (CZE) – nejlepší brankář
    Norové sice podlehli Rusku 9:0, nyní ale přebírají cenný bronz.

     
    Nejlepší hráči utkání:

    Magnus Bogle (NOR) 0+0
    Maksim Kuzmynich (RUS) 1+0
    V Östersund Areně začíná závěrečný slavností ceremoniál.

     
    Rusové nedali Norsku pražádnou šanci a po suverénní jízdě se stávají mistry Evropy pro rok 2016! Rusko ve třetí třetině vstřelilo další čtyři góly, o které se postarali Nikolaj Terentěv, Alexej Amosov a během pouhých deseti sekund Vadim Seljukin s Andrejem Sokolovem. Konečný výsledek. Rusko 9 Norsko 0.
     
    Konec zápasu.
     
    44:00
    Knut Andre Nordstoga (NOR) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    43:27 Andrej SOKOLOV - 9:0
     
    43:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ANDREJ SOKOLOV se prosazuje pouhých 10 sekund po Vadimovi Seljukovi a pochybě norské obrany zvyšuje z blízkosti už na 9:0!! Andrej Sokolov se ihned po vhazování vydal neohroženě vydal neohroženě do útočného pásma, když ve středovém kruhu ukořistil puk, a následný samostatný únik zakončil střelou z blízkosti k levé tyči. Bez asistence.
    43:17 Vadim SELJUKIN - 8:0
     
    43:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    VADIM SELJUKIN se prosazuje přesnou střelou z mezikruží, která zamířila přesně do levého horního rohu brány a střílí svůj třetí gól na letošním mistrovství Evropy! Asistence: Nikolaj Terentěv, Konstantin Šichov.
     
    41:48
    Norsko vyrazilo po levém křídle do rychlého protiútoku, následná střela severského týmu ale zamířila vedle bližší levé tyče.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Volkov (Petrov), 13. Šichov (Terentěv), 16. Varlakov (Kuzněcov, Amosov), 18. Kuzminych (Sokolov), 22. Amosov (Šichov), 31. Terentěv (Lysov), 35. Amosov (Šichov, Terentěv), 44. Seljukin (Terentěv, Šichov), 44. Sokolov


    Rusko: Ivanov – Varlakov, Lysov, Kuzminych, Seljukin, Kuzněcov, Peryškov – Panfilov, Lisov (C), Šichov, Amosov, Sokolov, Petrov, Terentěv, Volkov. Hlavní trenér: Sergej Samojlov.
    Norsko: Groenlie (Hamar) – Vaernes, Nordstoga, Avdal, Oiseth – Pedersen, Kirstistuen, Svee, Bogle, Sorheim, Solberg, Hamre, Bakke, Jacobsen. Hlavní trenér: Espen Hegde.

    Rozhodčí: Samuelsson – Lundén, Nothegger
    bahis siteleri