Žilina – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
1:1 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Úterý 12.04.2016, 18:00 • Pod Dubňom, Žilina • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Předzápasové kurzy
     
    Je za nami odvetný zápas medzi MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava. Celky nastúpili do druhého polčasu za stavu 1:0 pre MŠK Žilinu. Slovanu však vstup do druhej 45 minútovky vyšiel a napokon bol ich výkon odmenený aj dorovnávajúcim gólom, ktorý prišiel z kopačky Filipa Ošulu. Zvyšok zápasu mali taktovku v rukách domáci, no napriek tomu sa šošonom nepodarilo loptu dostať do siete. Prvým inkasovaným gólom v Slovnaft cupe končí aj žilinská cesta touto súťažou.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (19:54:30)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Tým to však nekončí. Z hranice vápna sa do lopty oprel Jakub Michlík. Jeho projektil síce narobil Jánovi Muchovi problémy, no lopta si napokon nenašla cestu do siete.
     
    90+2
    V samom závere zápasu mohli Žilinčania streliť potrebný gól. Prízemný center vápnom poslal z pravej strany Mabouka. Lopta preletela meter od kopačky Jakuba Paura, no ten nestihol včas zareagovať.
     
    90+1
    V druhom polčase sa budú nadstavovať +2 minúty.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Paur (MŠK Žilina).
     
    89
    Róbert Mazáň teraz výborne nakopol loptu na Jakuba Paura. Ten si ju za obranou Slovanu dokázal spracovať, no Ján Mucha zakročil včas a loptu mu z kopačky jednoducho uchmatol.
     
    88
    Jakub Paur výborne teraz predlžoval hlavou do vápna Bratislavy. Nermin Haskić jeho úmysel nepochopil a tak si loptu berie do svojej moci Ján Mucha, ktorý sa s výkopom neponáhľa.
     
    86
    Do lopty sa napokon oprel Filip Hlohovský, ktorý centrom na zadnú tyč nechal vyznamenať sa Jána Muchu. Gólman Bratislavy vyskočil najvyššie a loptu jednoducho vyboxoval do bezpečia.
     
    85
    Žilinčania – konkrétne Filip Hlohovský si teraz vypýtal faul na ľavom krídle. Pri lopte stojí dvojica: Hlohovský, Bénes.
     
    84
    Žilinčania zavreli Slovanistov vo vlastnom vápne. Séria centrov v podaní Mabouku s Pečovským však nenašla adresáta. Žilinčania tak stále pokračujú bez potrebnej strely.
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Podaný, prichádza Simović.
     
    82
    Strelou zo strednej vzdialenosti sa teraz prezentoval Róbert Mazáň. Jeho projektil bol síce razantný, no veľmi nepresný.
     
    81
    Z pravej strany to skúsil razantným centrom Ernest Mabouka. Pokus z jeho kopačky síce našiel striedajúceho Michlíka, no ten nedokázal cez obranu hostí zakončiť.
     
    80
    Do konca riadnej hracej doby ostáva niečo menej ako 10 minút. Žilinčania v tejto poslednej 10 minútovke otvárajú hru o čom svedčí aj striedanie Denisa Vavra za Jakuba Michlíka.
     
    79
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Vavro, prichádza Michlík.
     
    78
    Nermin Haskić to teraz skúsil individuálne po pravom krídle Slovanu. Podarilo sa mu síce oklamať Zreľáka, no cez Podaného sa už nedostal.
     
    77
    Za obranu Žiliny sa teraz rozbehol František Kubík. Už už si loptu chystal na silnejšiu nohu, no včas zakročil Ernest Mabouka, ktorý ho bez faulu odzbrojil.
     
    76
    Na domácej lavičke sa chystá posledné striedanie zápasu. Do hry sa s najväčšou pravdepodobnosťou zapojí Jakub Michlíík.

    Patrik Ondrovič

    Branky: 42. Hlohovský – 54. Oršula

    Karty:   73. Vavro (ZIL), 90. Paur (ZIL) – 35. Sekulić (SBA)


    MŠK Žilina: Volešák – Paur, Santiago Diaz, Špalek, Pečovský(K), Hlohovský, Mazaň, Vavro, Škvarka, Králik, Mabouka.
    Náhradníci: Mandous – Švejdík, Michlík, Káčer, Haskić, Letić, Bénes.

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, De Kamps, Kubík, Zreľák, Milinković(K), Scott, Crnkić, Saláta, Podaný, Pliatsikas.
    Náhradníci: Hrubeš – Dielna, Oršula, Kele, Simović, Kotula, Vittek.

    Rozhodčí: Sedlák – Benko, Bobko – Marhefka
    bahis siteleri