Nový Zéland – KLDR 4:7 (kon.) | Mexiko – Bulharsko 10:1 (kon.)
konec
Mexiko
10:1 (4:0, 4:1, 2:0)
Bulharsko
Středa 13.04.2016, 03:00 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešnímu utkání domácí reprezentace a Bulharů přihlíželo 500 diváků! (08:40:30)
     
    Ode mě je to opravdu vše, děkuji Vám za pozornost a přeji dobré ráno a příjemné vstávání do práce či do školy. Loučím se s Vámi a těším se u dalších přenosů.
     
    Je konec utkání, ve kterém se potvrdili a naplnili papírové předpoklady. Bulharsko podlehlo domácímu Mexiku jasně 1:10 a jak už jsem zmínil, oba celky si hledí absolutně jiných starostí. Bulhaři jsou skoro oběma nohama ve třetí divizi, Mexičané budou v dalším průběhu domácího šampionátu bojovat o postup.
     
    Konec zápasu.
     
    58:35
    Mexičané dnešním výsledkem stvrzují svou touhu a chtíč po postupu. Bulhaři jsou naopak blíže sestupu, kam se s největší pravděpodobností podívají opět po třech letech.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty utkání.
     
    56:54
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    BRIAN ARROYO je třetím dvoubrankovým střelcem večera a bude asi platit basu nebo spíše minimálně jednu flašku tequilly. Tedy pokud fungují poměry za velkou louží stejně jako u nás. Mexiko se jeho zásluhou dočkalo desítky na svém kontě. Asistence: Christian Smithers, Carlos Gomez.
     
    Věděli jste, že?... Nejvyšší porážka Mexika se zrodila 26. března 2001 na MS v Rumunsku, kde Los Tricolores podlehli právě domácí reprezentaci poměrem 0:19. Nejvyšší porážky Bulharska se udály v roce 1994, kdy na slovenském šampionátu C1, kam byli naši sousedé přeřazeni po rozdělení republiky, podlehli Kazachstánu a Ukrajině stejným poměrem 0:31.
     
    Věděli jste, že?... V Mexiku je 23 krytých stadionů, v Bulharsku je 9 zimních stadionů, z nichž ale pouze čtyři jsou kryté.
     
    54:47
    Bulharsko je v plném počtu.
     
    54:45
    Poměr střel je 39:6, Mexičané ale stále nemůžou vsítit desátý gól.
     
    53:20
    Los Tricolores kombinují v útočném pásmu a snaží se do desátý hřebík do bulharské rakve.
     
    52:47
    Tomislav Georgijev si dělá na trestné lavici druhou střídačku a dnes je již počtvrté vyloučen. Tentokrát je to za sekání.
     
    50:00
    Polovina třetí třetiny je za námi. Bulhaři zatím drží jednociferný výsledek, což by měli brát jako úspěch.
     
    47:54
    Mexiko hraje v plném počtu.
     
    47:02
    Mexiko je ve čtyřech, černomořský celek vystřelil na De Albu pouze jednou. Velice málo na dvojnásobnou přesilovku. Netřeba se divit, že Lvi nemůžou dát branku.
     
    45:54
    Nizozemský trenér Bulharů Cuomo nenechává nic náhodě a bere si time-out. Pomůže porada Bulharům k využití?
     
    45:54
    Bulhaři dostanou výhodu dvojnásobné početní výhody. Střelec zatím poslední branky Hector Carrero se dopustil vysoké hole.
     
    45:02
    Hector Gomez si jde sednout na dvě minuty za podražení. Bulhaři mají možnost korigovat výsledek.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 1. Arroyo (Gomez), 7. de la Vega (Arroyo, Majul), 20. Majul (Ugarte), 20. Chabat (Gomez), 25. Gomez (Gutierrez, Escandon), 32. Chabat (Ugarte, Majul), 35. de la Vega, 36. Gutierrez (de la Vega), 43. Carrero (de la Vega, Duenas), 57. Arroyo (Smithers, Gomez) – 28. Dikov (Iskrenov)


    Mexiko: de la Garma (32. De Alba) – Ugarte (C), Rosette (A), Escandon, Colas, de la Vega, Martinez, Pineyro, Duenas – Majul, Cervantes (A) Chabat – Arroyo, Gomez, Smithers – Gutierrez, Perez, Gonzalez – Carrero, Tommasi.
    Bulharsko: Dimitrov (Petkov) – Stefanov, Dikov (A), Bačvarov, Talev, Kančev, Davidov – Georgijev, Iskrenov (A), Bojadjiev (C), P.Petkov, Semkov, Blagojev, Piperevski, Todorov, Abdi, Gjumov, Simeonov

    Rozhodčí: Martin de Wilde (NED) – Jos Korte (NED), Maarten van den Acker (BEL).

    Diváci: 500
    bahis siteleri