Nový Zéland – KLDR 4:7 (kon.) | Mexiko – Bulharsko 10:1 (kon.)
konec
Mexiko
10:1 (4:0, 4:1, 2:0)
Bulharsko
Středa 13.04.2016, 03:00 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešnímu utkání domácí reprezentace a Bulharů přihlíželo 500 diváků! (08:40:30)
     
    56:54
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    BRIAN ARROYO je třetím dvoubrankovým střelcem večera a bude asi platit basu nebo spíše minimálně jednu flašku tequilly. Tedy pokud fungují poměry za velkou louží stejně jako u nás. Mexiko se jeho zásluhou dočkalo desítky na svém kontě. Asistence: Christian Smithers, Carlos Gomez.
     
    52:47
    Tomislav Georgijev si dělá na trestné lavici druhou střídačku a dnes je již počtvrté vyloučen. Tentokrát je to za sekání.
     
    45:54
    Bulhaři dostanou výhodu dvojnásobné početní výhody. Střelec zatím poslední branky Hector Carrero se dopustil vysoké hole.
     
    45:02
    Hector Gomez si jde sednout na dvě minuty za podražení. Bulhaři mají možnost korigovat výsledek.
     
    42:41
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Krok od desítky je zde. Do gólové listiny se dnes zapsal také HECTOR CARRERO, který využil kombinace de la Vegy a Duenase. Je to 9:1 a tudíž zbývá vrchnímu poslední kapičky, aby desítka byla natočena. Asistence: Luis Alberto de la Vega, Jorge Duenas.
     
    36:32
    Jenže hra ve čtyřech vydržela na ledě pouze něco přes půl minuty. Georgijev je potřetí dnes na trestné lavici.
     
    35:53
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Iskrenov – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu Mexiko (Ugarte – 2 min., krosček).
     
    35:40
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Čas se nám posunul o minutku a nějakou tu sekundu a je to 8:1. Svůj první gól na šampionátu střílí ALEXANDER GUTIERREZ, který si počkal na přihrávku de la Vegy. Pomalu se čepuje desítka. Dojde na ni ještě ve druhé třetině? Asistence: Luis Alberto de la Vega.
     
    34:28
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Domácím stačilo na sedmou branku přesně šestadvacet v přesilové hře. Netradičně se v početní výhodě po samostatné akci prosadil přesnou ranou dnes druhý dvoubrankový střelec večera LUIS ALBERTO DE LA VEGA. Bez asistence.
     
    34:02
    Sotva se černomořská reprezentace vymanila z oslabení, znova do něj putuje. Vyloučen na dvě minuty Kančev za hrubost.
     
    31:15
    Záhy poté vyloučen Aleksandar Todorov, který jde na lavici hanby dnes podruhé. Tentokrát za krosček.
     
    31:08
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Jenže Mexičané jsou na jiné úrovni, než jejich dnešní soupeř. Šestou branku v pořadí Los Tricolores a dnes již svou druhou střílí ROBERTO CHABAT. Vypadá to opět na dvojciferný výsledek na bulharském kontě. Asistence: Fernando Ugarte, Hector Majul.
     
    27:37
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom! Bulhaři se třetí střelou na branku prosazují, a to zásluhou VESELINA DIKOVA. Ten tak dává čtvrtý gól své reprezentace na MS druhé divize skupiny B. S takřka stoprocentní jistotou je to jedna z posledních branek Bulharů v této výkonnostní kategorii alespoň do roku 2017. Asistence: Georgij Iskrenov.
     
    24:02
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    A víte, jak dlouho trvalo Mexičanům využít početní výhodu? Celých sedm sekund, než se po skrumáži před brankou prosadil dnes už dvojnásobný asistent u branek CARLOS GOMEZ. Je to 5:0 a co bude dál? Asistence: Alexander Gutierrez, Manuel Escandon.
     
    23:55
    Jenomže Lvi nevydrželi v plném počtu dlouho a na konci 24. minuty se na trestnou lavici podívá Aleksandar Todorov, který se dopustil hákování.
     
    19:59
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Mexičané na nic nečekali a ihned po buly uháněli vstříc k brance Dimitrova. Gomezova přihrávka našla hůl ROBERTA CHABATA a ten vteřinku před koncem využívá další dvojnásobnou početní výhodu a zvyšuje už na 4:0! Kéž by už ten turnaj skončil, musí si říkat bulharská výprava. Asistence: Carlos Gomez.
     
    19:50
    Martin Talev už sedí na trestné lavici za podražení.
     
    19:50
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se poněkud riskantní taktický tah trenéra de la Garmy vyplácí, a to přímo dvojnásob. Nejen, že jediný hráč ve výběru Mexičanů působící mimo svou vlast HECTOR MAJUL zakončil akci svého týmu, ale také bude ještě vyloučen Martin Talev. Tomu se říká tah par excellence. Asistence: Fernando Ugarte.
     
    18:22
    Dimitrov a spol budou nyní zažívat krušné chvíle. Na trestnou lavici míří za Dikovem Bogdan Stefanov, který se dopustil krosčeku. Znamená to minutu a 49 sekund trvající dvojnásobnou přesilovku Mexičanů.
     
    18:11
    Bude to mít nyní malinko těžší, Veselin Dikov nestačil bruslařsky a pomohl si hákováním, za které už pyká na trestné lavici.
     
    15:12
    Manuel Escandon svým nedovoleným bránění teď přidělal starosti svým kolegům. Přesně 44 sekund se bude Mexiko bránit dvojnásobné početní výhodě Lvů.
     
    13:56
    Také Bulhaři dostanou příležitost. Když ne ke vstřelení branky, tak aspoň ke střele na branku. Na trestnou lavici odchází Jorge Duenas na dvě minuty za podražení.
     
    09:41
    Nedisciplinovaný Bulhar Tomislav Georgijev opět sedí na trestné lavici, tentokrát se provinil sekáním a svým spoluhráčům tak opět přitížil při bránění mexické početní výhody.
     
    06:19
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    A neubránili se, Dimitrov loví druhý kotouč ze sítě a Mexiko vede 2:0. Zeleno-červení se usadili v útočném pásmu a po krátké přesilovkové kombinaci se prosadil LUIS ALBERTO DE LA VEGA. Asistence: Brian Arroyo, Hector Majul.
     
    05:27
    Další nepříjemnost pro černomořský stát. Bulhaři se budou po faulu Tomislava Georgijeva bránit v oslabení.
     
    00:47
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané těší domácí největší stánek v zemi brankou hned po sedmačtyřiceti sekundách. Los Tricolores se usadili v útočném pásmu a po krátké kombinaci se prosazuje střelec BRIAN ARROYO. Asistence: Carlos Gomez.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 1. Arroyo (Gomez), 7. de la Vega (Arroyo, Majul), 20. Majul (Ugarte), 20. Chabat (Gomez), 25. Gomez (Gutierrez, Escandon), 32. Chabat (Ugarte, Majul), 35. de la Vega, 36. Gutierrez (de la Vega), 43. Carrero (de la Vega, Duenas), 57. Arroyo (Smithers, Gomez) – 28. Dikov (Iskrenov)


    Mexiko: de la Garma (32. De Alba) – Ugarte (C), Rosette (A), Escandon, Colas, de la Vega, Martinez, Pineyro, Duenas – Majul, Cervantes (A) Chabat – Arroyo, Gomez, Smithers – Gutierrez, Perez, Gonzalez – Carrero, Tommasi.
    Bulharsko: Dimitrov (Petkov) – Stefanov, Dikov (A), Bačvarov, Talev, Kančev, Davidov – Georgijev, Iskrenov (A), Bojadjiev (C), P.Petkov, Semkov, Blagojev, Piperevski, Todorov, Abdi, Gjumov, Simeonov

    Rozhodčí: Martin de Wilde (NED) – Jos Korte (NED), Maarten van den Acker (BEL).

    Diváci: 500
    bahis siteleri