Bulharsko – Nový Zéland 1:14 (kon.) | KLDR – Austrálie 1:22 (kon.)
konec
Bulharsko
1:14 (0:6, 1:6, 0:2)
Nový Zéland
Čtvrtek 14.04.2016, 20:00 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Ice Blacks se dostali do přečíslení a je z toho jejich už čtrnáctá branka. CALLUM BURNS je druhým hráčem Nového Zélandu, který se dočkal hattricku. Svou přesně mířenou přízemní střelou nedal Todorovi Petkovovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Jacob Ratcliffe, Dale Harrop.
     
    45:46
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Ice Blacks bleskově přesilovou hru využívají. Po střele z pravého kruhu z hokejky Hendersona puk Todor Petkov vyrazil pouze před sebe a dorážka ANDREWA COXE už zapadla do jeho svatyně. Asistence: Nicholas Henderson, Jacob Ratcliffe.
     
    34:40
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Nyní ale znovu zúročili Ice Blacks další obrovský tlak před brankou Bulharů a JORDAN CHALLIS propálil Todora Petkova. Je na světě tucet branek v síti Bulharska. Asistence: Ryan Ruddle, Jacob Ratcliffe.
     
    32:38
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Ruddle sice před malou chvílí na hattrick nedosáhl, ale co se nepovedlo jemu, povedlo se JACOBU RATCLIFFEMU, který dělovkou z vrcholu pravého kruhu propálil v bulharské brance vše, co mu stálo v cestě a zapsal si tak třetí branku čili hattrick v dnešním utkání. Asistence: Remy Sandoy, Andrew Cox.
     
    27:05
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    I když už hráli Bulhaři v plném počtu, za minutu na to inkasovali potupnou desítku. Andrew Cox našel přesným pasem před brankou úplně volného SHAUNA HARRISONA, pro kterého nebyl problém posla puk do odkryté klece. Asistence: Andrew Cox.
     
    25:09
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři snižují ve vlastním oslabení. GEORGIJ ISKRENOV se dostal do úniku a byl faulován. Rozhodčí neváhal nařídit trestné střílení, které následně stejný hráč dokázal proměnit. Bez asistence.
     
    24:46
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilová hra Ice Blacks je využita. Z pravého kruhu vyslal prudkou střelou RYAN RUDDLE a puk prosvištěl kolem lapačky brankáře Bulharska do horního růžku jeho branky. Desítka je už na spadnutí. Asistence: Callum Burns, Jamie Lawrence.
     
    23:28
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    A jak jsem před malou chvílí napsala, je to tady. Osmý gól přidává NICHOLAS HENDERSON a jeho tým se znovu raduje. Bulharsko dostává od svého soupeře pořádný příděl. Asistence: Mitchell Frear, Shaun Harrison.
     
    20:28
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    A hned v úvodu druhé periody přidávají Ice Blacks další přesný zářez. MITCHELL FREAR byl vybídnut svým spoluhráčem pěknou přihrávkou, na kterou našel Frear odpověď. Puk končí znovu mezi třemi tyčemi a Nový Zéland vede sedmibrankovým rozdílem. Asistence: Andrew Cox, Shaun Harrison.
     
    17:58
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Hned z další akce se do průniku dostali Novozélanďané, kteří udeřili už pošesté. JACOB RATCLIFFE dostal přihrávku do jízdy a poté se svou přízemní střelou nemýlil. Asistence: Andrew Cox.
     
    14:45
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    A svou přesilovou hru nakonec hráči Nového Zélandu využívají, když se pohotovou střelou přesně trefil CALLUM BURNS. Jeho tým vede už rozdílem pěti branek. Asistence: Paris Heyd.
     
    09:23
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    No prosím. Hosté si z domácího celku vyrobili střelnici a jdou do dalšího náskoku. CALLUM BURNS dostal přesnou přihrávku na svoji hůl a z pravého kruhu se nemýlil. Asistence: Jacob Ratcliffe.
     
    03:54
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    RYAN RUDDLE poté dokázal nájezd proměnit a dává svému celku vyšší náskok. Bez asistence.
     
    03:36
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    No a hned po vhazování zavezli černou gumu do útočného pásma znovu Novozélanďané a rázem vedou o dvě branky. Přesnou střelou mezi tři tyče se prezentoval JACOB RATCLIFFE. Pro Bulhary je to tedy hned v úvodu třetiny těžká rána. Asistence: Dale Harrop, Callum Burns.
     
    02:50
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Nakonec se znovu puku ujali hráči Nového Zélandu a to se jim vyplatilo. Po jeho zisku rozehráli parádní akci dva na jednoho a na konci byl NICHOLAS HENDERSON, který v bulharské síti propálil vše, co mu stálo v cestě. Nový Zéland se tak ujímá vedení. Asistence: Andrew Cox.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Iskrenov (TS) – 3. Henderson (Cox), 4. Ratcliffe (Harrop, Burns), 4. Ruddle (TS), 10. Burns (Ratcliffe), 15. Burns (Heyd), 18. Ratcliffe (Cox), 21. Frear (Cox, Harrison), 24. Henderson (Frear, Harrison), 25. Ruddle (Burns, Lawrence), 28. Harrison (Cox), 33. Ratcliffe (Sandoy, Cox), 35. Challis (Ruddle, Ratcliffe), 46. Cox (Henderson, Ratcliffe), 56. Burns (Ratcliffe, Harrop)


    Bulharsko: Dimitrov (od 28. Petkov T.) – Stefanov, Dikov, Bačvarov, Talev, Kančev, Davidov – Georgijev, Iskrenov, Bojadjiev – Petkov P., Abdi, Blagojev – Piperevskij, Bocev, Todorov – Semkov, Gjumov
    Nový Zéland: Parry (od 21. Hopkinson) – Lawrence, Frear, Jackson, Haines, McLeish, Craig, Hay, Coslett – Harrison, Henderson, Cox – Ratcliffe, Burns, Harrop – Heyd, Ruddle, Challis – Darling, Frear, Sandoy

    Rozhodčí: Martin de Wilde (NED) – Jos Korte (NED), Sem Ramirez (MEX)

    Diváci: 30
    bahis siteleri