Ufa – Machačkala 2:0 (kon.) | Dynamo – Samara 0:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Rostov 0:1 (kon.)
konec
FC Ufa
2:0 (1:0)
Anži Machačkala
Neděle 17.04.2016, 13:30 • Dynamo Stadium. Kapacita: 4,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Vladimir ZUBAREV - 2:0
     
    90+3
    Ufa právě vstřelila branku!
    A máme rozhodnuto! Machačkala zariskovala a vše vsadila na jednu kartu. Na útočné polovině však přišla ztráta a Ufa mířila do rychlého protiútoku, který táhl Zinčenko. Jeho následná přihrávka našla ve vápně VLADIMIRA ZUBAREVA, který mířil přesně!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty nad rámec základní hrací doby! Machačkala tak už příliš času na vyrovnání nemá!
    82. Abdulavov trefil břevno
     
    82
    A z následné standardní situace také přišla velká šance hostujícího celku! Na centr Mkrtčjana si naběhl na zadní tyči střídající Abdulavov, jehož hlavičku však zastavilo břevno!
     
    81
    Ve středu hřiště se dokázal uvolnit Majewski, který posunul míč na pravé křídlo, kde se podařilo uvolnit Gadřžibekovi. Ten byl však na poslední chvilku faulovaný Kacalapovem, který dostává žlutou kartu!
     
    75
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Nikolaj Safronidi, přichází Alexandr Kacalapov.
    67. Ránu Handžiće vytáhl Pomazan
     
    67
    Ufa se následně dostala k míči a postupovala do rychlého protiútoku, který táhl středem Zinčenko. Jeho následný pas našel na pravé straně Handžiće, který si navedl míč na střelu, avšak jeho pokus Pomazan vyrazil!
    63. Boli se ve vápně k hlavičce nedostal
     
    63
    Musalov si na levé straně narazil míč s Mkrtčjanem a následně nebezpečně odcentroval. Na jeho centr si nabíhal Boli, nicméně u míče byl jako první brankář Šelija! Domácí brankář se ještě zle podíval na Boliho, který možná zbytečně šel do souboje.
     
    61
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Bernard Berisha, přichází Islamnur Abdulavov.
     
    46
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Vjačeslav Krotov, přichází Haris Handžić.
     
    43
    Exekuce rohového kopu se ujal Gadžibekov, jehož centr Ufa odvrátila. Lazić následně našel na hranici vápna Maximov, jehož rána z voleje mířila těsně nad břevno!
    40. Boli se nedokázal ve vápně dostat do zakončení
     
    40
    Ufa neuspěla v kombinaci na útočné polovině, čehož mohla využít Machačkala, která směřovala do rychlého protiútoku. Ten táhl po levé straně Berisha, který dostal míč do vápna k Bolimu, ale ten se do zakončení nedostal!
     
    32
    Teď měla Ufa opravdu velkou šanci, ze které se mohla dostat do dvoubrankového vedení! Domácí Krotov dostal přihrávku na pravé křídlo a po pěkné individuální akci se dostal až do vápna. Následná střela mu však vůbec nesedla a míč mířil mimo tři tyče!
    20. Velká šance hostujícího Mkrtčjana
     
    20
    Machačkala teď měla velkou šanci na vyrovnání! Maximov se dokázal uvolnit na levé straně a následně hledal ve vápně Bersihu, ten míč nezpracoval a propadl k Mkrtčjanovi, jehož přízemní střelu však vyrazil skvělý Šelija!
    4. Denis TUMASJAN - 1:0
     
    4
    Ufa právě vstřelila branku!
    A z následného rohového kopu jde hostující Ufa do vedení! Exekuce rohového kopu se ujal Krotov, jehož centr našel na zadní tyči DENISE TUMASJANA a jeho hlavička skončila v síti!
     
    3
    První nebezpečná situaci dnešního duelu! Ve středu hřiště se dostal k míči útočník Sly, který si udělal prostor a přízemní střelou protáhl brankáře Pomazana!

    Jan Havlovic

    Branky: 4. Tumasjan, 90+3. Zubarev

    Karty:   81. Kacalapov (UFA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:16.
    FC Ufa: Šelija – A. Nikitin, Tumasjan, Alikin, Safronidi (75. Kacalapov) – Zinčenko, Paurević – Krotov (46. Handžić), Zubarev, Stockij – Sly.
    Náhradníci: Narubin – Marcinho, Bezdenežnych, Kacalapov, Suchov, Filin, Handžić, Sysujev, Diego.

    Anži Machačkala: Pomazan – Gadžibekov, Lazić, Žirov, Musalov – Mkrtčjan, Majewski – Gazimagomedov, Maximov, B. Berisha (61. Abdulavov) – Boli.
    Náhradníci: Šafinskij, Dženetov – Gasanov, Abdulavov, Chadarcev, Jonathan Mensah, Tigijev, Ebecilio, Moutari.
    bahis siteleri