Finsko – Česko 2:3 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:1 (kon.)
konec
Finsko
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Česko
Čtvrtek 21.04.2016, 17:30 • Oulu • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už opravdu vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:49:03)
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 29 – 18
    Zásahy brankářů: 15 – 27
    Vyloučení: 1 – 3
    Góly v přesilovce: 1 – 0
    Góly v oslabení: 0 – 1
    Vyhrané buly: 32 – 24
     
    Nyní čeká český národní den pauzy a také přesun do Kouvoly, kde odehrají v sobotu 23.4.2016 druhé utkání s tímto celkem.
     
    Je dobojováno. Češi své vedení dokázali udržet až do konce a poprvé v letošní sezóně porážejí tento severský celek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Puk je opět z pásma Čechů, za modrou čárou se ho snažil zachytit Roman Červenka, nepovedlo se mu tak poslat kotouč do opuštěné klece. To ale nevadí, vypadá to, že se už nic nestane a Češi své těsné vedení uhájí.
     
    59:11
    Češi vyhodili kotouč do středního pásma, následně se dostali i ke střele, ale puk zamířil pouze vedle domácí svatyně.
     
    58:50
    Až nyní se to povedlo. Koskinen je z branky venku a Finové hrají se šesti bruslaři v poli.
     
    58:28
    A znovu se jim to nyní nepodaří. Puk je znovu v útočném pásmu českého týmu a opět bude kotouč vhozen v blízkosti Koskinena.
     
    58:11
    Češi nepouštějí Finy k tomu, aby se mohli pokusit o powerplay. Drží kotouč blíže jejich brance a navíc se nyní bude vhazovat opět před Koskinenem.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí periody.
     
    57:22
    Už ale znovu Finové. Sebastian Aho číhal před brankou českého týmu, ale jeho střelu nakonec pokryla česká obrana.
     
    56:21
    Kubalík s Holíkem jeli v tandemu na brankáře Koskinena, ale Dominik Kubalík v pádu svou přihrávku na svého spoluhráče nedostal a Finové si tak mohli oddechnout. Jinak by to byla velká šance českého týmu.
    55:49 Koskiranta ve střelecké pozici mezi kruhy
     
    55:49
    Jarno Koskiranta pálil z otočky v prostoru mezi kruhy a Dominik Furch skočil po puku a raději ho ukrývá pod svojí lapačku. Následně proběhne vhazování po jeho levici.
     
    55:05
    Martin Zaťovič si vyměnil při forčenkingu puk s Petrem Koukalem, který si poté nabruslil na levý kruh, odtud ale nedokázal prostřelit Mikku Koskinena. Ten má puk ve své moci a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    54:14
    Česká obrana pracuje v tuto chvíli na jedničku. Nepouští Finy do ohrožení brankáře Dominika Furcha a stále tak na ukazateli skóre vidíme těsný stav 3:2 ve prospěch českého národního týmu.
     
    53:00
    Jarůšek našel Zohornu, tomu ale přihrávka nesedla. Ale po zisku kotouče střílel znovu Richard Jarůšek, Koskinen jeho střelu kryje pozorným zákrokem a podržel svůj tým.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Tomi Sallinen (Jere Sallinen), 27. Aho (Granlund, Jaakola) – 7. Kašpar (Kempný), 20. Kempný (Kundrátek), 28. Kašpar (TS)


    Finsko: Koskiken (Bäckström) – Hietanen, Jaakola, Kukkonen, Salmela, Virtanen, Ahonen, Melart – Aho, Granlund, Pyörälä – Jormakka, Koskiranta, Erkinjuntti – Sallinen J., Sallinen T., Filppula – Hartikainen, Malinen, Saarela – Wärn
    Česko: Furch (Francouz) – Jeřábek, Jordán, Kundrátek, Kempný, Zámorský, Kolář, Hrabal, Doudera – Gulaš, Červenka, Vincour – Kašpar, Koukal, Zaťovič – Sekáč, Holík, Kubalík – Jarůšek, Kousal, Zohorna – Urban

    Rozhodčí: Sjöqvist, Harnebring – Sormunen, Nieminen
    bahis siteleri