Finsko – Česko 2:3 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:1 (kon.)
konec
Finsko
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Česko
Čtvrtek 21.04.2016, 17:30 • Oulu • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Až nyní se to povedlo. Koskinen je z branky venku a Finové hrají se šesti bruslaři v poli.
    49:31 Pyörälův únik a razantní střela Kukkonena
     
    49:31
    Dominik Furch byl nyní ve velkém ohrožení. Mika Pyörälä se dostal do samostatného úniku, nabruslil si až před českého brankáře. Prohodil si kotouč z pravé strany na levou, ale skulinku u pravé tyčky české branky nenašel. Následně pak pálil Lasse Kukkonen, po jehož ráně znovu Furch kryje!
    47:37 Vyloučení Kubalíka za sekání
     
    47:37
    Dominik Kubalík se dopustil sekání a už sedí na trestné lavici. Pro finský tým to znamená, že si zahraje přesilovou hru.
    33:24 Kempného projektil rozezvučel tyč
     
    33:24
    Kempný pálil znovu od modré čáry a jeho prudká rána skončila na Mikku Koskinenovi. Ten se snažil roztáhnout a chytit puk, ale nakonec ten orazítkoval po dělovce Kempného tyč jeho branky.
     
    31:50
    Jenomže Finové se sami připravili o přesilovku, protože hráli dokonce v sedmi hráčích. Jaakola odsedí dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Český útočník Jiří Sekáč pak dvě minuty za hrubost. Uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
    Lukáš KAŠPAR - 2:3
     
    27:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    LUKÁŠ KAŠPAR nařízené trestné střílení proměňuje. Nabruslil si k levému kruhu, odtud blíže domácí brance a poté střelou švihem překonává dnes již podruhé Mikku Koskinena. Paradoxně je tak čtyřminutový trest výhodou pro český tým. Bez asistence.
    Kašparův únik zastaven faulem
     
    27:21
    Lukáš Kašpar ujel ve vlastním oslabení a byl faulován. Sudí nařizuje trestné střílení.
    Sebastian AHO - 2:2
     
    26:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A Finové svou početní výhodu využívají a je znovu vyrovnáno. SEBASTIANA AHA našel zpětnou přihrávkou na pravém kruhu Markus Granlund a mladíček ve finském národním dresu dokázal propálit Furcha. Asistence: Markus Granlund, Topi Jaakola.
    Sekáč se provinil vysokou holí a inkasoval vyšší trest
     
    24:59
    Máme tu první vyloučení v tomto utkání. Jiří Sekáč zvedl svou hokejku příliš vysoko a zasáhl bradu svého soupeře. Nyní už sedí na trestné lavici, kde si odsedí trest za hru vysokou holí.
    Michal KEMPNÝ - 1:2
     
    19:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě první periody se dostávají čeští hokejisté znovu do vedení. MICHAL KEMPNÝ dostal přesnou přihrávku k modré čáře, odkud se napřáhl k mohutné střele, kterou v brance Finů propálil doslova vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Kundrátek.
    Tomi SALLINEN - 1:1
     
    10:10
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. TOMI SALLINEN přijal přesnou přihrávku mezi kruhy od svého spoluhráče, konkrétně od svého bratra, odkud okamžitě a bez přípravy vypálil na českou branku. Svým projektilem tak nedal Furchovi vůbec žádnou šanci. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jere Sallinen.
    Lukáš KAŠPAR - 0:1
     
    06:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Překrásná individuální akce českého týmu. LUKÁŠ KAŠPAR naskočil ze střídačky a dostal se do úniku na finskou branku. Poté se před Koskinenem neunáhlil a svou prudkou střelu posílá mezi jeho betony. Puk tak končí za jeho zády a Češi jdou do vedení. Asistence: Michal Kempný.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Tomi Sallinen (Jere Sallinen), 27. Aho (Granlund, Jaakola) – 7. Kašpar (Kempný), 20. Kempný (Kundrátek), 28. Kašpar (TS)


    Finsko: Koskiken (Bäckström) – Hietanen, Jaakola, Kukkonen, Salmela, Virtanen, Ahonen, Melart – Aho, Granlund, Pyörälä – Jormakka, Koskiranta, Erkinjuntti – Sallinen J., Sallinen T., Filppula – Hartikainen, Malinen, Saarela – Wärn
    Česko: Furch (Francouz) – Jeřábek, Jordán, Kundrátek, Kempný, Zámorský, Kolář, Hrabal, Doudera – Gulaš, Červenka, Vincour – Kašpar, Koukal, Zaťovič – Sekáč, Holík, Kubalík – Jarůšek, Kousal, Zohorna – Urban

    Rozhodčí: Sjöqvist, Harnebring – Sormunen, Nieminen
    bahis siteleri