Manchester City – Stoke 4:0 (kon.) | Bournemouth – Chelsea 1:4 (kon.) | Liverpool – Newcastle 2:2 (kon.)
Aston Villa – Southampton 2:4 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
1:4 (1:2)
Chelsea FC
Sobota 23.04.2016, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Eden Hazard (CHE) - 1:4
     
    90+1
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí celek už zmatkoval v obraně a Chelsea to na počátku pětiminutového nastavení potrestala! Nemanja Matić odcentroval před branku, kde se k zakončení dostal EDEN HAZARD. Ten z bezprostřední blízkosti propálil Artura Boruce a vstřelil svoji druhou branku v utkání!
    71. Willian (CHE) - 1:3
     
    71
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Cesc Fàbregas si připusuje již svou třetí asistenci, to je neskutečné! Nyní parádní přihrávkou vyslal do tutové šance WILLIANA, který si se zakončením poradil na jedničku. Artura Boruce překonal, Chelsea tak poslal do dvoubrankového vedení a tohle už bude mít Bournemouth hodně obtížné!
    36. Tommy Elphick (BTH) - 1:2
     
    36
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    A je sníženo! Kapitán Cherries TOMMY ELPHICK vstřelil svůj první gól v kariéře v Premier League! Centr Simona Francise po rohu nakrátko, o jehož exekuci se postaral Andrew Surman, přiletěl přímo k němu, a tak se domácí stoper odhodlal k hlavičce, po níž se balon odrazil o zem až do branky!
    34. Eden Hazard (CHE) - 0:2
     
    34
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A po postupné kombinaci se Chelsea ujímá dvoubrankového vedení! EDEN HAZARD se konečně dočkal své první ligové trefy v této sezoně, když parádní přízemní ranou propálil Artura Boruce! Na gólu měl opet velký podíl nahrávající Cesc Fàbregas.
    5. Pedro (CHE) - 0:1
     
    5
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Bournemouth! Chelsea totiž údeřila ze své první útočné akce. Cesc Fàbregas krásnou přihrávkou vyslal za obranu PEDRA, jenž si s nabídnutou situací poradil parádním způsobem. Tváří v tvář Borucovi obstřelil polského gólmana a otevřel skóre zápasu!

    Michal Belšán

    Branky: 36. Elphick (Francis) – 5. Pedro (Fàbregas), 34. E. Hazard (Fàbregas), 71. Willian (Fàbregas), 90+1. E. Hazard (Matić)

    Karty:   89. Ritchie (BTH)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:4.
    AFC Bournemouth: Boruc – Francis, Elphick (C), S. Cook, Daniels – Pugh, Surman, Gosling, Stanislas (78. Ritchie) – Grabban (63. Afobe), J. King (63. C. Wilson).
    Náhradníci: Federici – C. Wilson, MacDonald, Afobe, Wiggins, Ritchie, O'Kane.

    Chelsea FC: Begović – Azpilicueta, Mikel, Ivanović (C), Baba – Matić, Fàbregas – Pedro, Willian (83. Loftus-Cheek), E. Hazard – D. Costa.
    Náhradníci: Amelia – Falcao, Pato, Traoré, Kenedy, Miazga, Loftus-Cheek.

    Rozhodčí: East – Fox, Eaton – Scott

    Diváci: 11 365
    bahis siteleri