Česko – Slovensko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (2:0, 2:0, 0:3)
Slovensko
Neděle 24.04.2016, 15:10 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Poslední šance pro Slováky. Vojtěch Dobiáš (CZE) je vyloučen za hákování, Slovensko jde hrát bez brankáře v šesti proti čtyřem!
     
    49:56
    Už je hra přerušena. Oliver Okuliar (SVK) je vyloučen za podražení, po dlouhé době jdeme na přesilovku. Snad nás zase nakopne!
     
    46:44
    A bohužel je tady čtvrté oslabení českého týmu ve třetí třetině. Jakub Veselý (CZE) si odpočine za hákování a naše vedení se zase otřásá v základech.
     
    44:42
    Vojtěch Kropáček (CZE) forčekoval hodně usilovně, snaha mu vůbec nejde upřít. Jenže podle názoru sudího to přehnal, pyká za podražení a nás čeká rovná minuta oslabení tří proti pěti!
     
    43:42
    Dlouho se hrálo v českém pásmu. Slováci se sice ke střele absolutně nedostali, přesto přicház český faul a čtvrté oslabení. František Klejna (CZE) si odpyká menší trest za podražení.
     
    39:19
    Aktivita českého týmu ve druhé části asi končí. Hráli jsme totiž v šesti, a to zcela jasně a daleko od střídačky. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Matěj Blümel (CZE).
     
    32:08
    První přesilovku český týn využil, teď ho čeká druhá. Za napadení je vyloučen Matej Faško-Rudáš (SVK). Střídačce našeho soupeře se to příliš nelíbí.
     
    24:28
    Matej Ilenčík (SVK) – 2 minuty za krosček. Dnes poprvé si vyzkoušíme přesilovou hru.
     
    20:08
    Zajímavých osm sekund v podání našeho Ondřeje Pavla (CZE). Na poslední chvíli přibíhal na led, pak nebezpečně ohrozil Bátoryho, ale pak se dopusil sekání na gólmana a je vyloučen. Čeká nás druhé oslabení.
     
    17:48
    V závěru první části tu máme první vyloučení zápasu, a to na české straně. K trestoměřičům putuje Štěpán Pokorný (CZE) na dvě minuty za faul kolenem.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. Dobiáš (Kropáček, Dajčar), 11. Veselý (Blümel), 26. Matiášek (Blümel, Dluhoš), 36. Bláha (Klapka, Klejna) – 41. Bučko (Kováčik, Okuliar), 47. Faško-Rudáš (Okuliar), 48. Kováčik (Faško-Rudáš)


    Česko: Svoboda (Kolář) – Had, Bálik, Dajčar "C", Dluhoš, Hadamczik, Ševeček, Klejna, Martinec – Bláha, Pavel, Klapka – Matiášek, Arnošt, Blümel – Veselý, Kropáček, Dobiáš – Pokorný, Dufek, Půček. Trenér: Petr Haken.
    Slovensko: Bátory (Vojvoda) – Bučko, Ilenčík, Rudy, Šalka, Senko, Ligas, Chatrnúch, Turan – Okuliar, Kováčik, Faško-Rudáš "C" – Melcher, Čederle, Džugan – Komloš, Hvizdoš, Sarvaš – Maniaček, Minko, Ferenyi. Trenér: Dušan Halahija.

    Rozhodčí: Pražák – Zíka, Jindra.

    Diváci: 126
    bahis siteleri