Česko – Slovensko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (2:0, 2:0, 0:3)
Slovensko
Neděle 24.04.2016, 15:10 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, naši hokejisté asi chtějí tenhle zápas ztratit! Z vedení 4:0 je už nejhubenější náskok 4:3, i potřetí inkasujeme v oslabení. První ránu Faška-Rudáše naše obrana zblokovala, jenže pak se kotouč odrazil před branku, odkud ho šťastně dopinkl do sítě KRISTIAN KOVÁČIK – 4:3! Asistence: Matej Faško-Rudáš.
     
    46:12
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace si svou nedisciplinovaností komplikuje situaci, v oslabení inkasuje i druhý gól! Slováci mají nacvičenou víceméně jednu akci, kterou předvádějí neustále a teď jim vyšla. Okuliar vybídl napříč pásmem MATEJE FAŠKA-RUDÁŠE, který se na levé straně parádně opřel do puku a trefil se k bližší tyčce – 4:2! Asistence: Oliver Okuliar.
     
    40:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Za tuhle přesilovou hru si slovenští mladíci asi gól zasloužili. Po další ráně vytvořili nepřehlednou situaci v brankovišti a Daniel Svoboda už ležel na ledě, když se k dorážce do prázdné branky dostal MARTIN BUČKO – 4:1. Naši hokejisté tak zase budou muset přidat. Asistence: Kristian Kováčik, Oliver Okuliar.
     
    35:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Trest pro Slováky přichází až po přesilovce, přesto stále velmi rychle! Češi spustili rychlou kombinaci, Klejna našel na útočné modré Klapku, jenž prostrčil puk ONDŘEJI BLÁHOVI. Ten uháněl na Bátoryho z levé strany sám a puk mu krásně pověsil do růžku – 4:0! Asistence: Adam Klapka, František Klejna.
     
    25:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace ukázala soupeři, jak se hrají přesilovky – využila totiž hned svou první! Matěj Blümel nejprve tvrdou střelou narazil na blok Jána Sarvaše, ale napodruhé už puk protlačil slovenským blokem. Bránu sice netrefil, jenže od zadního mantinelu se kotouč odrazil na druhou stranu pásma, kde stál připravený JAN MATIÁŠEK. Jeho dorážka do prázdné brány byla nekompromisní – 3:0! Asistence: Matěj Blümel, Jan Dluhoš.
     
    10:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Za poslední čtyři minuty jsme slovenskou klec moc neohrozili, ale pak přišlo parádně vyřešené přečíslení dva na jednoho a Češi se ujímají dvougólového vedení! Matěj Blümel narýsoval od pravého hrazení pas před branku na JAKUBA VESELÉHO, který z první nekompromisně zakončil k bližší tyčce – 2:0! Asistence: Matěj Blümel.
     
    05:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká šestnáctka se v šesté minutě zcela po zásluze ujímá vedení! Slováci propadli v krátkém útoku a do přečíslení se vydala rovnou čtveřice našich hráčů. Dajčar s Kropáčkem a VOJTĚCHEM DOBIÁŠEM to skvěle vykombinovali do prázdné brány, Bátory se už jen marně natahoval hokejkou – 1:0! Asistence: Vojtěch Kropáček, Tomáš Dajčar.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. Dobiáš (Kropáček, Dajčar), 11. Veselý (Blümel), 26. Matiášek (Blümel, Dluhoš), 36. Bláha (Klapka, Klejna) – 41. Bučko (Kováčik, Okuliar), 47. Faško-Rudáš (Okuliar), 48. Kováčik (Faško-Rudáš)


    Česko: Svoboda (Kolář) – Had, Bálik, Dajčar "C", Dluhoš, Hadamczik, Ševeček, Klejna, Martinec – Bláha, Pavel, Klapka – Matiášek, Arnošt, Blümel – Veselý, Kropáček, Dobiáš – Pokorný, Dufek, Půček. Trenér: Petr Haken.
    Slovensko: Bátory (Vojvoda) – Bučko, Ilenčík, Rudy, Šalka, Senko, Ligas, Chatrnúch, Turan – Okuliar, Kováčik, Faško-Rudáš "C" – Melcher, Čederle, Džugan – Komloš, Hvizdoš, Sarvaš – Maniaček, Minko, Ferenyi. Trenér: Dušan Halahija.

    Rozhodčí: Pražák – Zíka, Jindra.

    Diváci: 126
    bahis siteleri