Švýcarsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:3 (1:0, 0:3, 3:0)
Česko
Neděle 24.04.2016, 10:30Euro Floorball Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
     
    55:51
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    NINA BARTSCHIOVÁ trefuje horní polovinu branky, když se opět v oslabení dostala do rychlého brejku. Asistence: Margrit Scheideggerová.
     
    54:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    MARGRIT SCHEIDEGGEROVÁ dobře napadal rozehrávku českého týmu a po souboji se sama dostala do samostatného útoku a v oslabení tak srovnává na 3:3. Bez asistence.
     
    47:37
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je STELLAOVÁ. Asistence: Ruttimannová.
     
    37:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! LUCIE VESELÁ se trefuje podruhé v krátkém sledu a český tým díky tomu odskakuje soupeřkám o dvě branky. Asistence: Romana Kiecková.
     
    34:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    České florbalistky otáčí vývoj utkání ve svůj prospěch, když po přihrávce Tožičkové trefuje LUCIE VESELÁ. Asitence: Gabriela Tožičková.
     
    26:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využívají své převahy a srovnávají na 1:1. Autorkou branky je MICHAELA MLEJNKOVÁ. Asistence: Denisa Billa.
     
    06:38
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky jdou do vedení zásluhou NINY BARTSCHIOVÉ, která zužitkovala přihrávku Ruttimannové. Asistence: Corin Ruttimannová.

    Otto Slabý

    Branky a nahrávky: 7. Bartschiová (Ruttimannová), 48. Stellaová (Ruttimannová), 55. Scheideggerová, 56. Bartschiová (Scheideggerová) – 27. Mlejnková (Billa), 35. Veselá (Tožičková), 38. Veselá (Kiecková)


    Švýcarsko: Schmidová (Bircherová) – Bartschiová, Spichigerová, Chalveratová, Scheideggerová, Reinhardová, Hintermannová, Fricková, Wyssová – Stellaová, Ruttimannová, Brigitteová – Liechtiová, Beerová, Cinaová – Buhlerová, Waltherová, Kollerová
    Česko: Ranochová (Kubíčková) – Ratajová, Zittová, Řepková, Urbánková, Veselá, Kiecková, Enenkelová – Čapková, Krupnová, Leierová – Koníčková, Mlejnková, Billa – Tožičková, Tvrzníková, Paloncyová – Reznarová, Rybičková

    Rozhodčí: Kirjonen, Sirkka

    Diváci: 88
    bahis siteleri