AS Řím – Neapol 1:0 (kon.) | Hellas Verona – AC Milán 2:1 (kon.) | Carpi FC – Empoli 1:0 (kon.)
konec
AS Řím
1:0 (0:0)
SSC Neapol
Pondělí 25.04.2016, 15:00 • Stadio Olimpico (kapacita: 72 698 diváků), Řím • Italská Serie A • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hosté to ještě zkusí. Do hry přichází útočník Gabbiadini, jemuž uvolní místo Jorginho.
    90. Radja NAINGGOLAN - 1:0
     
    90
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Diváci se na Stadio Olimpico přece jen dočkali branky! Po akci, do které se zapojila celá řada domácích hráčů, se ke střele odhodlal RADJA NAINGGOLAN, jehož pokus zaplul přesně k tyčce! Reina byl na tento pokus krátký!
     
    83
    Higuaín se dostal na zadní tyčce do zakončení, které zlikvidoval bezpečně Szczęsny. Následnou dorážku do zcela odkryté svatyně nezvládl trestuhodně Hamšík! Velká škoda pro Neapol!
     
    81
    Diváci vstávají ze svých sedadel a máme tu potlesk ve stoje. O co jde? Na hřiště přichází Totti, který nahrazuje El Shaarawyho.
     
    79
    Neapol podniká další střídání. Pro dnešek má dohráno Allan, na jeho místě se objeví López.
     
    75
    Trenér Sarri sahá ke střídání. Unaveného Mertense nahradí čerstvý Insigne.
     
    74
    Rozběhnutý Salah šel do otevřené obrany a to je velké nebezpečí, což si uvědomil i Jorginho, který tahá za záchranou brzdu i za cenu žluté karty.
     
    73
    Zmatků AS v pokutovém území chtěl využít Higuaín, jenže ten opět ve velké příležitosti své střelecké schopnosti nepotvrdil. Následovat bude rohový kop v podání Neapole.
     
    70
    Mertens vidí za své herecké vystoupení žlutou kartu. Pochvala pro sudího Orsata, protože tohle na fotbal nepatří!
     
    47
    Přidat na důraze chtěl hned v úvodu Rüdiger, jenže to se svojí agresivitou na Mertensovi přehnal a po protestech vidí žlutou kartu.
     
    46
    Vinou zranění už do druhého poločasu nevyběhl Florenzi, kterého na hřišti nahrazuje Maicon. To je pro AS další nepříjemnost, neboť trenér Spalletti musel do své obrany zasahovat již podruhé.
     
    41
    Z ničeho nic vyrazil do rychlého protiútoku Salah, kterého musel zastavit až skluzem Koulibaly. Jasná žlutá karta pro obránce Neapole.
     
    38
    Mertens se řítil do otevřené obrany AS, a tak zatáhl Pjanić za záchranou brzdu i za cenu žluté karty.
    30. Higuaín nedokázal překonat Szczęsnyho
     
    30
    Higuaín oklamal dvojici stoperů a rázem se ocitl sám před brankářem. Jenže v největší šanci dosavadního průběhu hry ztroskotal na famózním brankáři Szczęsnym.
     
    21
    Avizované střídání je tady. Manolas ukazuje pořád i při střídání sudímu, že je zraněný po ataku Higuaína, ale ten jen ukazuje, že nic neviděl. Místo Manolase přijde do hry Zukanović. To je pro Spallettiho velká rána, neboť Manolas patří k základním pilířům jeho obrany.

    Petr Král

    Branky: 90. Nainggolan (Salah)

    Karty:   38. Pjanić (ASR), 47. Rüdiger (ASR) – 41. Koulibaly (NEA), 70. D. Mertens (NEA), 74. Jorginho (NEA)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:12.
    AS Řím: Szczęsny – Digne, Manolas (21. E. Zukanović), Rüdiger, Florenzi (C) (46. Maicon) – Nainggolan, S. Keita, Pjanić – El Shaarawy (81. Totti), Perotti, Salah.
    Náhradníci: De Sanctis – Castán, Strootman, Džeko, Totti, Maicon, De Rossi, Falqué, Vainqueur, Emerson, Torosidis, E. Zukanović.

    SSC Neapol: Reina – Ghoulam, Koulibaly, Albiol, Hysaj – Hamšík (C), Allan (79. David López), Jorginho (90+1. Gabbiadini), D. Mertens (75. L. Insigne) – Higuaín, Callejón.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Strinić, Valdifiori, Ch. Maggio, Regini, David López, Chiricheş, Gabbiadini, L. Insigne, Grassi, El Kaddouri.

    Rozhodčí: Orsato – Cariolato, Liberatore
    bahis siteleri