Žilina – Skalica 1:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
1:0 (0:0)
MFK Skalica
sk Pátek 06.05.2016, 20:00 • NTC Poprad • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    87
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza Bojan Letić.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Ondrej Neoveský, prichádza Radoslav Ciprys.
     
    80
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Filip Hlohovský, prichádza Miroslav Káčer.
     
    79
    Nermin Haskič bol v ďalšej dobrej šanci. Bežal po ľavej strane. K dispozícii mal na opačnej strane Špaleka. Rozhodol sa však sám strieľať, a to nebolo najlepšie rozhodnutie, keďže mieril vedľa a Špalek bol naozaj v lepšej pozícii.
     
    75
    Skalica vyrazila do protiútoku! Masaryk prihrával popred Švejdíka na Pirosku, ktorý sa ocitol v obrovskej šancu, ale bránu prestrelil! Takto sa naozaj o záchranu nehrá.
     
    72
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Michal Škvarka, prichádza Jakub Michlík.
     
    72
    Tutovka pre Žilinu! Škvarka skvelo z pravej strany naservíroval do malého vápna Nerminovi Haskičovi, ktorý však loptu v sklze tesne minul! Len o centimetre mal na dosah druhý gól!
     
    66
    Žltú kartu dostáva Martin Dobrotka (MFK Skalica).
     
    65
    Žilina dala gól!
    Šošoni sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Ich čoraz väčší tlak na skalickú obranu vyvrcholil a je z toho presný zásah! Po Maboukovej prihrávke do vnútra šestnástky sa k lopte dostal NERMIN HASKIČ, ktorý odrazenou strelou od Krnáča otvoril skóre!
     
    52
    Mabouka posunul na pravú stranu Škvarkovi, ktorý ihneď registroval Nermina Haskiča nabiehajúceho do šestnástky. Loptu mu prihral a Haskič sa ocitol v obrovskej šanci! Triafal iba do Krnáča!
     
    35
    Po Piroskovom centri sa na pravej strane dostal k lopte Hudák. Ten poslal ešte mäkkú loptu do vnútra šestnástky, ktorú pätičkou krásne zasiahol Dobrotka. Volešák sa musel poriadne naťahovať!
     
    25
    Hlavatovič výborným centrom z pravej strany v šestnástke Daniela Šebestu, ktorý hlavičkoval z tesnej blízkosti, no iba do trávnika a následne sa lopta odrazila cez bránu. Šanca to však bola obrovská!
     
    19
    V pokutovom území sa v hlavičkovej možnosti ocitol stopér Žiliny Ondřej Švejdík, ktorého zakončenie smerovalo do stredu bránky, a tak s ním Krnáč nemal veľké problémy.
     
    12
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Michal Jakubek, prichádza Pavol Masaryk.
     
    9
    Obrovská šanca pre Skalicu! Hostia zrýchlili hru. Mazan dával na pravý kraj Hlavatovičovi, ktorý sa rozbehol do šestnástky a prihrávkou pred malé vápno našiel Michala Jakubeka. Ten zakončoval naozaj z tesnej blízkosti, no iba sa zrazil s brankárom Volešákom, ktorý loptu uchopil!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 65. Haskič

    Karty:   66. Dobrotka (SKA)


    MŠK Žilina: Volešák – Mazáň, Švejdík, Králik, Mabouka – Pečovský (C) – Diaz, Škvarka (72. Michlík) – Hlohovský (80. Káčer), Haskič (87. Letić), Špalek.
    Náhradníci: Mandous – Hučko, Michlík, Káčer, Vallo, Hancko, Letić.

    MFK Skalica: Krnáč – Záhumenský, Dobrotka (C), Hudák, Hlavatovič – Neoveský (83. Ciprys), Hlinka, Piroska, Šebesta – Mazan, Jakubek (12. Masaryk).
    Náhradníci: Fišan – Čermák, Ciprys, Majerník, Masaryk, Vrablec, Hillary.

    Rozhodčí: Vnuk – Tomčík, Jenčura

    Diváci: 533
    bahis siteleri