Perm – Ural 1:1 (kon.) | Spartak – Dynamo 3:0 (kon.)
konec
FK Amkar Perm
1:1 (1:1)
FK Ural
Neděle 08.05.2016, 13:30 • Stadion Zvezda, Perm. Kapacita: 19,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FK Amkar Perm nepodal v zápase s FK Ural špatný výkon, nicméně zápas skončil remízou 1:1!

    Domácí celek vstoupil do dnešního zápasu velmi aktivně a hned ve čtvrté minutě se dostal do vedení zásluhou trefy Janusze Gola! V šestnácté minutě měl domácí celek další velkou šanci, ze standardní situaci pálil Džikija, avšak branku těsně minul. V závěru prvního poločasu se dočkal také hostující celek! Roh Rzjazanceva přizvedl Martynovič a před Selichovem si dokázal poradit Spartak Gognijev!

    Ve druhém poločase byla k vidění velmi vyrovnaná hra obou týmů. Za zmínku stojí jistě šance Gigolajewa, který však svou střelu nedokázal nasměrovat mezi tři tyče!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (15:27:51)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Chisamba Lungu, přichází Alexandr Stavpec.
     
    90+3
    V poslední nastavené minutě ještě dostává druhou žlutou kartu Ogude, který ve středu hřiště opravdu zbytečně dohrál Martynoviče. Perm tak bude závěr zápasu dohrávat v oslabení!
     
    90+2
    Dlouhý odkop Selichova hledal na útočné polovině Aneneho, avšak norský útočník prohrál vzdušný souboj se stoperem Martynovičem a u míče je hostující Ural!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Hostující Spartak Gognijev se dostal ve středu hřiště k míči a pohotově vystřelil. Jeho rána nebyla špatná, avšak branku domácího celku minula!
     
    89
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává záložník Ogude, který ve středu hřiště poslal nepříjemným skluzem k zemi Jarošenka. Jedná se o první žlutou kartu tohoto zápasu!
    Pohled na velmi slušně zaplněný Stadion Zvezda

     
    88
    Toho využil domácí celek, který mířil vpřed a vybojoval zajímavou standardní situaci. Exekuce se ujal Gigołajew, jehož centr však dolétl přímo do rukavic brankáře Uralu!
     
    87
    Kulakov si udělal na pravé straně útočný výlet, nicméně přes dvojici protihráčů se mu nakonec projít nepodařilo a o míč přišel!
     
    85
    O minutu později přišel další rohový kop domácího celku, kterého se opět zhostil Zanev. Tentokrát jeho centr letěl na přední tyč, kde míč odhlavičkoval Kulakov!
     
    84
    Domácí celek vybojoval další rohový kop, kterého se zhostil Zanev. Jeho centr však nepatřil mezi povedené a obrana Uralu si dokázala poradit.
     
    83
    Perm měl následně k dispozici standardní situaci, které se ujal Gol. Následný centr polského záložníka se však snesl přímo do rukavic brankáře Uralu!
     
    82
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Sjarhej Balanovič, přichází Brian Idowu.
     
    82
    Hostující Fidler ve středu hřiště velmi ostře napadal Gola, který skončil na trávníku. Ani v tomto případě se však žlutá karta neudělovala!
    81. Volej Gigołajewa mířil těsně vedle
     
    81
    Domácí celek se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu, kde se na levém křídle uvolnil Zanev. Jeho centr Bělorukov dostal na nohu Gigolajewa, jehož střela z voleje byla zblokovaná mimo branku!
     
    80
    Dnešní zápas se pomalu blíží ke svému konci a o vítězi stále není rozhodnuto! Z pravé strany tentokrát centroval Kulakov, avška jeho centr dokázala obrana Permu odvrátit.

    Jan Havlovic

    Branky: 4. Gol (Salugin) – 38. Gognijev (Martynovič)

    Karty:   89. Ogude (AMP)   90+3. Ogude (AMP)


    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 9:2.
    FK Amkar Perm: Selichov – Butko, Bělorukov (C), Džikija, Zanev – Ogude, Gol – Komolov (76. Gigołajew), Salugin, Balanovič (82. Idowu) – Prudnikov (64. Anene).
    Náhradníci: Gerus – Zajcev, Anene, Bright Dike, Gigołajew, Dzachov, Idowu, Šavajev, Miščenko.

    FK Ural: Zabolotnyj – Kulakov, Martynovič, Jemeljanov, Merkulov – Rjazancev (72. Jarošenko), Fidler (C) – Ščerbakov (70. Korobov), Lungu (90+4. Stavpec), Sapeta – Gognijev.
    Náhradníci: Šubin, Arapov – Jarošenko, Manučarjan, Stavpec, Fontanello, Korobov.
    bahis siteleri