Perm – Ural 1:1 (kon.) | Spartak – Dynamo 3:0 (kon.)
konec
FK Amkar Perm
1:1 (1:1)
FK Ural
Neděle 08.05.2016, 13:30 • Stadion Zvezda, Perm. Kapacita: 19,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FK Amkar Perm nepodal v zápase s FK Ural špatný výkon, nicméně zápas skončil remízou 1:1!

    Domácí celek vstoupil do dnešního zápasu velmi aktivně a hned ve čtvrté minutě se dostal do vedení zásluhou trefy Janusze Gola! V šestnácté minutě měl domácí celek další velkou šanci, ze standardní situaci pálil Džikija, avšak branku těsně minul. V závěru prvního poločasu se dočkal také hostující celek! Roh Rzjazanceva přizvedl Martynovič a před Selichovem si dokázal poradit Spartak Gognijev!

    Ve druhém poločase byla k vidění velmi vyrovnaná hra obou týmů. Za zmínku stojí jistě šance Gigolajewa, který však svou střelu nedokázal nasměrovat mezi tři tyče!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (15:27:51)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Chisamba Lungu, přichází Alexandr Stavpec.
     
    90+3
    V poslední nastavené minutě ještě dostává druhou žlutou kartu Ogude, který ve středu hřiště opravdu zbytečně dohrál Martynoviče. Perm tak bude závěr zápasu dohrávat v oslabení!
     
    90+2
    Dlouhý odkop Selichova hledal na útočné polovině Aneneho, avšak norský útočník prohrál vzdušný souboj se stoperem Martynovičem a u míče je hostující Ural!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Hostující Spartak Gognijev se dostal ve středu hřiště k míči a pohotově vystřelil. Jeho rána nebyla špatná, avšak branku domácího celku minula!
     
    89
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává záložník Ogude, který ve středu hřiště poslal nepříjemným skluzem k zemi Jarošenka. Jedná se o první žlutou kartu tohoto zápasu!
    Pohled na velmi slušně zaplněný Stadion Zvezda

     
    88
    Toho využil domácí celek, který mířil vpřed a vybojoval zajímavou standardní situaci. Exekuce se ujal Gigołajew, jehož centr však dolétl přímo do rukavic brankáře Uralu!
     
    87
    Kulakov si udělal na pravé straně útočný výlet, nicméně přes dvojici protihráčů se mu nakonec projít nepodařilo a o míč přišel!
     
    85
    O minutu později přišel další rohový kop domácího celku, kterého se opět zhostil Zanev. Tentokrát jeho centr letěl na přední tyč, kde míč odhlavičkoval Kulakov!
     
    84
    Domácí celek vybojoval další rohový kop, kterého se zhostil Zanev. Jeho centr však nepatřil mezi povedené a obrana Uralu si dokázala poradit.
     
    83
    Perm měl následně k dispozici standardní situaci, které se ujal Gol. Následný centr polského záložníka se však snesl přímo do rukavic brankáře Uralu!
     
    82
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Sjarhej Balanovič, přichází Brian Idowu.
     
    82
    Hostující Fidler ve středu hřiště velmi ostře napadal Gola, který skončil na trávníku. Ani v tomto případě se však žlutá karta neudělovala!
    81. Volej Gigołajewa mířil těsně vedle
     
    81
    Domácí celek se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu, kde se na levém křídle uvolnil Zanev. Jeho centr Bělorukov dostal na nohu Gigolajewa, jehož střela z voleje byla zblokovaná mimo branku!
     
    80
    Dnešní zápas se pomalu blíží ke svému konci a o vítězi stále není rozhodnuto! Z pravé strany tentokrát centroval Kulakov, avška jeho centr dokázala obrana Permu odvrátit.
     
    78
    Střídající Anene je po svém příchodu velmi aktivní a nyní se mohl dostat do zajímavé příležitosti. Salugin posílal norskému útočníkovi pas za obranu, avšak pro míč si došel Zabolotnyj!
     
    77
    Ural mohl postupovat do zajímavého protiútoku, nicméně soupeř se dokázal velmi rychle vrátit, a tak domácí celek raději celou akci zastavil.
     
    76
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Pavel Komolov, přichází Rołand Gigołajew.
     
    75
    Na pravé straně u postranní čáry zabojoval o míč Balanovič, který získal míč a postupoval vpřed. Jeho následný centr hledal Aneneho, avšak norský forvard se k hlavičce nedostal!
     
    74
    Aktivní Perm se opět dokázal usadit na útočné polovině, nicéně přes dobře postavenou obranou soupeře to má velmi těžké. Perm se však stále drží u míče a uvidíme, co vymyslí!
     
    73
    Na pravé straně si dělal prostor Kulakov, který následně dokázal odcentrovat. Selichov však šel ven z branky a dokázal míč dostat do bezpečí!
     
    72
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Alexandr Rjazancev, přichází Kosťantin Jarošenko.
     
    70
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Alexandr Ščerbakov, přichází Dmitrij Korobov.
     
    68
    Perm postupně navyšuje svůj tlak, nicméně obrana hostujícího celku stále odolává a drží remízový stav!
     
    67
    Amkar postupoval do zajímavého protiútoku, který táhl po levé straně obránce Zanev. Jeho následný centr hledal ve vápně Gola, avšak k tomu se nakonec míč nedostal.
     
    65
    Na trávníku teď zůstal ležet domácí Komolov, který svedl na levé straně ostrý souboj s obráncem Kulakovem. Dle všeho by však domácí hráč měl pokračovat ve hře!
     
    64
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Alexandr Prudnikov, přichází Chuma Anene.
     
    64
    Merkulov nakonec odcentroval z levé strany, nicméně jeho centr byl odvrácen Komolovem. Za vápnem natáhl ke střele Fidler, avšak jeho střela mířila vysoko nad branku!
     
    63
    Obránce Merkulov se chtěl uvolnit na levé straně, nicméně nedokázal přejít přes Butka. Hostující bek tak raději celou akci zabrzdil a Ural se usazuje na útočné polovině.
     
    62
    Rjazancev dostal do středu hřiště ideální přihrávku od Fidlera, nicméně byl velmi rychle napadán dvojicí protihráčů a míč nedokázal udržet.
     
    60
    Dlouhý odkop hostujícího brankáře doskákal až k brankáři Selichovovi, který tak má dostatek času na rozehrávku.
     
    59
    Kamolov rozehrál další rohový kop domácího celku, avšak jeho centr vyboxoval brankář Zabolotnyj. Následně za vápnem natáhl ke střele Gol, avšak hostující brankář předvedl povedený zákrok!
     
    57
    Perm je ve druhém poločase opravdu velmi aktivní a žene se za vedoucí brankou. Obrana hostujícího celku však zatím odolává!
    Chisamba Lungu při poločasovém rozhovoru

     
    56
    Ural měl k dispozici nebezpečnou standardní situaci, které se zhostil obránce Salugin. Jeho centr se nebezpečně snášel před branku Selichova, nicméně Bělorukov dokázal míč odhlavičkovat!
     
    55
    Po delší době se dostal do protiútoku také Ural. Celou akci táhl po pravé straně obránce Kulakov, který následně odcentroval, nicméně obrana Permu centr dokázala odvrátit.
     
    53
    Následného rohového kopu se ujal Komolov, který nebezpečně odcentroval a ve vápně hledal Butka. Aktivní ukrajinský obránce se však k hlavičce nedostal!
     
    52
    Amkar teď svého soupeře jasně přehrává a vypracoval si další šanci! Butko poslal z pravé strany míč pod sebe pro Gola, který ostře vypálil, avšak trefil pouze bránícího Martynoviče!
     
    51
    Perm pokračuje v aktivním výkonu a vypracoval si další šanci! Butko se uvolnil na pravém křídle a ve vápně našel Prudnikova. Domácí forvard však nevystřelil, nýbrž ještě přihrával a jeho pas byl nepřesný!
     
    50
    Domácí středopolař Ogude rozběhl útočnou akci svého celku, následně přenesl hru na levou stranu, odkud odcentroval Zanev. Jeho centr však dokázal brankář Zabolotnyj vyboxovat!
     
    48
    Ural se dostal do dalšího zajímavého protiútoku, který po levé straně táhl obránce Merkulov. Jeho následný centr se nebezpečně snášel před branku, nicméně Bělorukov dokázal míč odvrátit na roh!
     
    47
    Po pravém křídle postupoval obránce Kulakov, který následným centrem hledal před brankou Gognijeva. Forvard Uralu se však nedokázal k hlavičce prodrat!
     
    46
    Perm hned na začátku druhého poločasu chyboval při kombinaci a u míče je tak hostující Ural, který se dostává na útočnou polovinu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Domácí celek vstoupil do dnešního zápasu velmi aktivně a hned ve čtvrté minutě se dostal do vedení zásluhou trefy Janusze Gola! V šestnácté minutě měl domácí celek další velkou šanci, ze standardní situaci pálil Džikija, avšak branku těsně minul. V závěru prvního poločasu se dočkal také hostující celek! Roh Rzjazanceva přizvedl Martynovič a před Selichovem si dokázal poradit Spartak Gognijev!

    Druhý poločas začne přibližně v 14:33!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Následné standardní situace se ujal Komolov, nicméně jeho střela nebyla idáelní a míč skončil nad brankou Uralu!
     
    44
    Na trávníku teď zůstal ležet domácí Balanovič, kterého velmi ostře dohrál ve středu hřiště Sapeta. Ani v tomto případě hlavní rozhodčí žlutou kartu neudělil.
     
    42
    Amkar je po vyrovnávací brance aktivnějším týmem, nicméně se v posledních minutách trápí ve finální fázi a ve hře domácího celku je hodně nepřeností.
     
    41
    Následného rohového kopu se ujal Zanev, kterému se však centr příliš nepovedl a obrana Uralu si poradila. Domácí celek však pokračuje v kombinaci na útočné polovině!
     
    40
    Amkar se pokoušel otočit hru a postupoval do rychlého protiútoku. Po pravém křídle mířil vpřed Butko, jehož následný centr dokázal Merkulov zblokovat do zámezí na rohový kop!
    38. Spartak GOGNIJEV - 1:1
     
    38
    Ural právě vstřelil branku!
    A z následného rohového kopu Ural také srovnává a dostává se zpět do zápasu! Exekuce rohu se ujal Rjazancev, jehož centr na přední tyči přizvedl Martynovič. Míč se dostal k zcela volnému GOGNIJEVOVI, který mířil do středu branky, kde stál připravený Selichov. Domácí brankář však nestačil míč udržet před brankovou čárou a máme vyrovnáno!
     
    38
    Ural se usadil na útočné polovině a je velmi aktivní! Z levé strany sice neodcentroval Merkulov, avšak alespoň vybojoval rohový kop!
     
    37
    Domácí celek však o míč velmi rychle přišel a dopředu mířil Ural. Z pravé strany nebezpečně odcentroval obránce Kulakov, který hledal Sapetu. Ten se k hlavičce přes Bělorukova nedostal!
     
    36
    Dlouhý nákop hostujícího brankáře měl doletět k útočníkovi Gognijevovi, avšak ten byl dobře obsazený Džikijou, který si míč zpracoval a Perm otáčí hru!
     
    35
    Perm momentálně kombinuje na vlastní polovině a pokouší se co nejrychleji dostat na polovinu svého soupeře. Ural však velmi agresivně napadá!
     
    33
    Amkar se hnal do dalšího zajímavého útoku, který po pravé straně táhl Butko. Jeho následný centr hledal ve vápně Prudnikova, avšak tomu se těsně nepovedlo míč zasáhnout!
     
    32
    Ve středu hřiště dostal hodně prostoru středopolař Gol, který si po první brance věřil, a tak natáhl ke střele. Pokus polského záložníka však skončil v náruči Zabolotnyje!
     
    30
    Aktivní Butko to opět zkoušel přes pravou stranu, kde na něj však čekala dvojice protihráčů, přes kterou neprošel a navíc i o míč přišel!
     
    29
    Ural momentálně kontroluje hru na útočné polovině a postupnou kombinací se pokouší dostat do nějaké zajímavé střelecké pozice!
     
    28
    Domácí obránce Butko se po pravé straně vydal na útočný výlet a ještě dokázal z křídla odcentrovat. Brankář Zabolotnyj však šel ven z branky a míč lapil!
     
    27
    Domácí postupovali do zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště Gol. Polský záložník následně předal míč pod sebe pro Salugina, který to měl na střelu, avšak raději přihrál Prudnikovovi, který byl obsazený a o míč přišel!
    Radost domácích fotbalistů, kteří se dostali velmi rychle do vedení

     
    26
    Hostující Lungu se pokoušel vymyslet něco kloudného na levé straně, nicméně se mu nepodařilo přejít přes Butka, a tak alespoň přenesl hru na pravou stranu.
     
    24
    Z pravé strany poslal do vápna dlouhý aut Butko, který hledal opět Prudnikova, avšak ten se k hlavičce prodrat nedokázal!
     
    23
    Komolov dostal prostor ve středu hřiště, a tak se pokoušel dostat míč za obranu na Prudnikova. Domácí forvard měl problémy zpracováním, nakonec však vybojoval alespoň autové vhazování.
     
    21
    Ural měl k dispozici nebezpečnou standardní situaci, které se ujal právě Rjazancev. Tomu však střela příliš nesedla a míč mířil vysoko nad branku Selichova, který tak mohl zůstat v klidu.
     
    20
    Ogude zaváhal na polovině hřiště a daroval míč Rjazancevovi, který postupoval vpřed. Hostující záložník následně předal míč Ščerbakovi, hned poté byl však tvrdě dohrán Džikijou. Hlavní rozhodčí však ještě žlutou kartu neudělil!
     
    19
    Amkar se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu a z pravé strany poslal Kulakov centr za obranu pro Prudnikova. Domácí forvard se však nacházel v těsném ofsajdu, čehož si všiml také pomezní!
     
    17
    Domácí měli ještě k dispozici rohový kop, kterého se zhostil Zanev. Jeho centr se snesl na zadní tyč, kde však míč odhlavičkoval pohotový Martynovič.
    16. Džikija mířil těsně vedle hostující branky
     
    16
    Teď měl Ural velké štěstí! Exekuce standardní situace se ujal Džikija, jehož přízemní pokus pořádně překvapil brankáře Uralu. Pokus domácího hráče byl tečovaný a lehl lízl tyč hostující svatyně!
     
    15
    Z následného rohového kopu se domácím ohrozit branku nepovedlo, nicméně Balanovič vrátil míč před vápno, kde byl faulovaný Džikija a bude z toho hodně zajímavá standardní situace pro domácí celek!
     
    14
    Ve středu hřiště dostal prostor Janusz Gol, který neebzpečně nacentroval do pokutového území, kde hledal Prudnikova. Těsně předním však míč odhlavičkoval Martynovič na roh!
     
    12
    Domácí celek pokračuje ve své aktivní hře a především v obraně zatím Perm podává bezchybný výkon, neboť svého soupeře zatím k ničemu nepustil.
    Pohled na Stadion Zvezda, kde se dnešní utkání odehrává

     
    11
    Amkar se po dobrém napadání dostal k míči na vlastní polovině a směřoval do protiútoku. Z levé strany odcentroval Zanev, který našel ve vápně Balanoviče, avšak toho obral o míč Martynovič!
     
    10
    Dlouhý nákop brankáře Uralu našel na útočné polovině Lungua, který si míč elegantně zpracoval a následně jej prostrkával mezi obránce na Sapetu. Ten však zaspal při náběhu a míč skončil u Selichova!
     
    8
    Další velká šance domácích! Z pravé strany vhazoval Butko, jehož autové vhazování se odrazilo na hranici vápna, kde číhal osamocený Gol. Polskému středopolařovi však střela nesedla a mířila mimo branku Uralu!
     
    7
    Po delší době se k míči dostali také hosté, kteří se dostali do kombinace na útočné polovině. Rjazancev hledal útočným nákopem ve vápně Gognijeva, avšak ten se k míči přes Džikiju nedostal.
     
    6
    Amkar navíc ze své aktivity nepolevil a i nadále ovládá hru. Momentálně domácí celek kombinuje na vlastní polovině a pokouší se přesunout na soupeřovu polovinu.
    4. Janusz GOL - 1:0
     
    4
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Amkar vstoupil do dnešního utkání velmi dobře a již ve čtvrté minutě se dostává do vedení! Ural propadl ve středu hřiště, k míči se dostal JANUSZ GOL, který postupoval vpřed. Polský záložník mohl přihrávat na levou stranu, nicméně on raději zvolil střelu, a udělal dobře! Zabolotnyj zaváhal a míč skončil v síti!
     
    3
    Domácí Perem vybojoval úvodní roh v dnešním utkání. Exekuce se ujal Komolov, kterému však centr příliš nesedl a obrana Uralu dokázala míč odhlavičkovat do bezpečí!
     
    2
    Kulakov na pravé straně zakombinoval s Fidlerem a postupoval vpřed. Následným pasem se pokoušel dostat míč k Gognijevovi, avšak ten byl obsazený a pro míč si dooběhl Ogude!
     
    1
    Úvodní výkop dnešního duelu měli k dispozici hostující hráči Uralu, kteří tak začínají kombinovat na vlastní polovině. Perm však začíná velmi aktivně napadat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí dnešního zápasu právě přivedl oba týmy na hrací plochu, za pár desítek sekund začínáme!
     
    Příjemné nedělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Ruská Premier Liga má dnes na programu zápasy 27. kola. My se společně zaměříme na souboj FK Amkaru Perm s FK Uralem. Úvodní výkop je naplánován v Permu v 13:30 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    FK AMKAR PERM
    Amkaru se v letošní sezoně nedaří dle představ a zatím ještě nemá jistotu záchrany. Před dnešním zápasem se nachází na jedenácté příčce ligové tabulky se ziskem 27 bodů a na třináctou Ufu má tříbodový náskok. Dnešní vítězství by se tak svěřencům Gadžijeva náramně hodilo...

    Forma Permu je však v posledních týdnech hodně špatná a na plný bodový zisk čeká tento ruský celek již přes dva měsíce! V posledním ligovém utkání se Amkar představil na hřišti trápícího se Dinama Moskva, kde uhrál bezbrankovou remízu.
     
    FK URAL
    Ural je na tom podstatně lépe a má již zajištěné setrvání v nejvyšší ruské soutěži i pro následující sezonu. Momentálně se nachází na velmi slušném osmém místě se ziskem 35 bodů. Na sedmý Těrek však ztrácí už šest bodů, tudíž je málo pravděpodobné, že by se svěřenci kouče Skripčenka mohli posunout výše.

    I forma Uralu není ideální! Poslední tříbodové výhry se tento ruský celek dočkal na začátku dubna, kdy doma porazil Ufu. V posledním ligovém kole se Ural představil před domácím publikem v zápase s CSKA Moskva. Proti ruskému gigantovi neměl přílíš šancí a prohrál 0:3...

    Jan Havlovic

    Branky: 4. Gol (Salugin) – 38. Gognijev (Martynovič)

    Karty:   89. Ogude (AMP)   90+3. Ogude (AMP)


    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 9:2.
    FK Amkar Perm: Selichov – Butko, Bělorukov (C), Džikija, Zanev – Ogude, Gol – Komolov (76. Gigołajew), Salugin, Balanovič (82. Idowu) – Prudnikov (64. Anene).
    Náhradníci: Gerus – Zajcev, Anene, Bright Dike, Gigołajew, Dzachov, Idowu, Šavajev, Miščenko.

    FK Ural: Zabolotnyj – Kulakov, Martynovič, Jemeljanov, Merkulov – Rjazancev (72. Jarošenko), Fidler (C) – Ščerbakov (70. Korobov), Lungu (90+4. Stavpec), Sapeta – Gognijev.
    Náhradníci: Šubin, Arapov – Jarošenko, Manučarjan, Stavpec, Fontanello, Korobov.
    bahis siteleri