AS Řím – Chievo 3:0 (kon.) | Sampdoria – Janov 0:3 (kon.) | Carpi FC – Lazio 1:3 (kon.)
Fiorentina – Palermo 0:0 (kon.) | Frosinone – Sassuolo 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Udinese 1:1 (kon.)
Hellas Verona – Juventus 2:1 (kon.) | Turín – Neapol 1:2 (kon.)
konec
Frosinone Calcio
0:1 (0:0)
US Sassuolo Calcio
Neděle 08.05.2016, 15:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • Italská Serie A • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Frosinone Calcio prohrálo v domácím prostředí s US Sassuolo Calcio 0:1 a po roce se opět vrací do druhé nejvyšší italské soutěže!

    Hned na začátku prvního poločasu se dostal do velké šance domácí Dionisi, který se ocitl sám za obranou Sassuola. Brankář Cosingli však dokázal střelu vyrazit! Hra byla poté opět vyrovnaná a žádnou větší šanci jsme neviděli.

    Frosinone bylo ve druhém poločase výrazně aktivnější. Nejblíže gólu měl Oliver Kragl, jehož rána však trefila pouze tyč. V závěru se Sassuolo dostalo do protiútoku, ze kterého rozhodl o vítězství hostů Matteo Politano!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (16:57:15)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do protiútoku se dostal střídající Politano, který postupoval po pravé straně směrem na Zappina. Brazilský brankář se však překonat nenechal a vyrazil míč na roh!
    Frosinone se s největší pravděpodobností představí příští rok v druhé nejvyšší italské soutěži

     
    90+2
    Frosinone se ještě pokouší něco s výsledkem udělat, avšak Sassuolo si počíná v obranné fázi velmi dobře a svého soupeře zatím do zakončení nepouští!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    V samotném závěru mělo Frosinone ještě k dispozici zajímavou příležitost! Ze střední vzdálenosti natáhl ke střele Kragl, avšak jeho rána mířila opět těsně nad branku!
     
    89
    Na hranici pokutového území se dostal k míči Ciofani, který pohotově vystřelil, nicméně jeho rána mířila vysoko nad branku!
     
    88
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Marcello Gazzola.
     
    87
    Frosinone již opravdu riskuje a pokouší se ještě alespoň o vyrovnání, nicméně Sassuolo zatím zvládá závěr zápasu velmi dobře po taktické stránce!
     
    86
    Hned po brance ještě hlavní rozhodčí uděluje žlutou kartu Crivellovi a Politanovi!
    85. Matteo POLITANO - 0:1
     
    85
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tak, to je pro domácí celek opravdu velký šok a zklamání, neboť pět minut před koncem základní hrací doby inkasují zřejmě rozhodující branku! Ve středu hřiště to udělal skvěle Duncan, který následně našel v levé části vápna Berardiho, který křížným pasem našel POLITANA, a ten už mířil přesně!
     
    84
    Další dobrá příležitost Frosinone! Ve středu hřiště dostal prostor domácí Dionisi, který si připravil míč na střelu a vyslal nebezpečný pokus. Brankář Consigli se však natáhl a jeho střelu dokázal zlikvidovat!
     
    83
    Tentokrát se na pravém křídle dokázal uvolnit Vrsaljko, jehož nebezpečný centr našel ve vápně Falcinelliho. Střídající hráč si však míč špatně zpracoval a míč skončil u Zappina!
     
    82
    Politano podržel míč před pokutovým územím a počkal si na náběh Duncana. Hostující záložník se v dobré pozici opřel do míče, avšak jeho rána mířila nad branku!
     
    81
    Berardi svedl s Dionisim ostrý souboj na polovině domácího celku, po kterém oba hráči zůstali ležet na trávníku. Hlavní rozhodčí situaci vyřešil udělením žlutých karet pro oba hráče!
     
    80
    Kragl opět zahrával standardní situaci a ve vápně našel hlavu nově příchozího Samuele Longa, který se však domácím hrdinou nestal. Jeho hlavička mířila nad branku, avšak byla tečovaná a bude z toho roh!
     
    79
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Massimiliano Carlini, přichází Samuele Longo.

    Jan Havlovic

    Branky: 85. Politano (D. Berardi)

    Karty:   32. Kragl (FRS), 81. Dionisi (FRS), 86. Crivello (FRS) – 14. Peluso (SAS), 55. Cannavaro (SAS), 81. D. Berardi (SAS), 86. Politano (SAS)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 11:8. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:20.
    Frosinone Calcio: Bardi (30. Zappino) – Ciofani, Pryima, Ar. Ajeti, Crivello – Carlini (79. S. Longo), Sammarco, Gucher (C) (71. Frara), Kragl – Ciofani, Dionisi.
    Náhradníci: Zappino, Leali – Russo, Blanchard, Frara, S. Longo, Tonev, Rosi.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Pellegrini, Magnanelli (C), Duncan – D. Berardi (88. Gazzola), Defrel (70. Falcinelli), N. Sansone (62. Politano).
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Missiroli, Falcinelli, Politano, Ferrini, Gazzola, Broh, Adjapong.

    Rozhodčí: Cervellera – Dobosz, Soricaro (vš. Itálie)
    bahis siteleri