Čáslav – Benátky n/J 1:0 (kon.) | Union 2013 – Chrudim 0:0 (zruš.) | Štěchovice – Zápy 2:2 (2:3 po pen.)
Dobrovice – Benešov 1:1 (4:3 po pen.) | Písek – Králův Dvůr 2:1 (4:1 po pen.) | Jirny – Vltavín 2:1 (kon.)
Žižkov – Brozany 3:1 (kon.) | Kolín – Táborsko akademie 3:2 (kon.) | Převýšov – Most 3:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
3:1 (2:1)
SK Sokol Brozany
Středa 11.05.2016, 17:00 • Seifertova ulice • Česká fotbalová liga • 37. kolo
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Přeji krásný zbytek středečního dne a u fotbalu zase někdy nashledanou. (18:56:52)
     
    Utkání mezi Viktorií Žižkov a Brozany končí výhrou domácího celku. Domácí se dostali do dvoubrankového vedení ve dvaapadesáté minutě. Z penalty se prosadil Miroslav Podrazký. Po tomto zákroku už nebylo k vidění téměř nic. Viktoria si připisuje další tři body.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Tvrdým zákrokem se prezentoval ještě domácí Vojtěch Šandera. Ten na levé straně sundal jednoho z hostů a vyfasoval tak další žlutou kartu utkání.
     
    89
    Až nyní. Míč vletěl do vápna a z penalty se snažil jeden z domácích prosadit. Jeho hlavička ovšem letěla jen nad branku.
     
    88
    Domácí jsou aktivní u pravého rohového praporku. Z této pozice se jim povedlo vybojovat snad již třetí aut, ale ani jeden nebyl zakončen.
     
    86
    Následně se Vojtěch Šandera prodíral po pravé straně až do vápna. Na jeho hranici jej ovšem zastavil skluzem skvěle zasahující obránce.
     
    85
    Míč se dostal po této situaci na hranici vápna, odkud Vojtěch Šandera zakončoval střelou z hranice pokutového území. Krásnou střelu do pravé šibenice ale brankář neméně krásně vyrazil!
     
    84
    Domácím se povedlo vybojovat standardní situaci na pravé straně. Ivan Šollar za tento zákrok dostává další žlutý kartónek.
     
    83
    Žlutou kartou byl potrestán domácí Václav Klán, jenž byl napomenut za nějakou poznámku či předchozí zákrok.
     
    82
    Miroslav Kučera se prodíral po levé straně, odkud následně nic nevymyslel. Skvěle jej totiž o míč obral domácí Vojtěch Šandera.
     
    81
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Jan Franc, přichází Charles Uka.
     
    80
    Brozany následně zkoušely vymyslet cokoliv smysluplného na pravé straně. To se jim ale nakonec nepovedlo a k míči se dostávají domácí.
     
    79
    Následně Viktoria posílala míč do vápna, kde se ale nikdo v červenobílém nedokázal prosadit. U míče jsou tak hosté, jenž zakládají útok.
     
    78
    Tomáš Dočekal dostal míč za obranu a ačkoliv mu byl odpískán ofsajd, zakončil. Domácí forvard si tak vysloužil žlutou kartu.
     
    76
    Skvělý míč do běhu dostal Jan Franc. Ten se řítil sám na branku, ale na poslední chvíli mu pod nohy padl bránící hráč, jenž míč odehrál na aut.
     
    75
    Viktoria hraje v posledních minutách špatně a utkání spíše dohrává. Patrik Nehoda dostával další míč na levou stranu, který ale nedokázal doběhnout.
     
    73
    Brozany stále tlačily. Nakonec se jim povedlo vybojovat pouze centr z levé strany, který skončil v rukavicích pozorného brankáře.
     
    72
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Aleš Pikl, přichází Miroslav Kučera.

    David Panuška

    Branky: 17. Petrášek, 34. Svatonský, 52. Podrazký (pen.) – 41. Golovko

    Karty:   78. Dočekal (ZIZ), 83. Klán (ZIZ), 90. Šandera (ZIZ) – 31. Benda (BRO), 84. Šollar (BRO)


    FK Viktoria Žižkov: Brauneis – Petrášek, Šandera, Podrazký, Kodr (28. Drozd), Svatonský (65. Marek), Trýzna (65. Dočekal), Křeček (46. Pavlata), Šimkovský, V. Klán, Hurka (46. Gebert).
    Náhradníci: Soukup – Hanuš, Pavlata, Dočekal, Marek, Gebert, Drozd.

    SK Sokol Brozany: Hlaváč – Golovko, Pokrovskij, Malina, Cibulka, Pikl (72. Kučera), Pelikán, Šollar, Nehoda, Franc (81. Uka), Benda.
    Náhradníci: Kunert – Kučera, Hrečko, Uka, Zadina.

    Rozhodčí: Janoch – Paták, Kubec.
    bahis siteleri