Čáslav – Benátky n/J 1:0 (kon.) | Union 2013 – Chrudim 0:0 (zruš.) | Štěchovice – Zápy 2:2 (2:3 po pen.)
Dobrovice – Benešov 1:1 (4:3 po pen.) | Písek – Králův Dvůr 2:1 (4:1 po pen.) | Jirny – Vltavín 2:1 (kon.)
Žižkov – Brozany 3:1 (kon.) | Kolín – Táborsko akademie 3:2 (kon.) | Převýšov – Most 3:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
3:1 (2:1)
SK Sokol Brozany
Středa 11.05.2016, 17:00 • Seifertova ulice • Česká fotbalová liga • 37. kolo
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Přeji krásný zbytek středečního dne a u fotbalu zase někdy nashledanou. (18:56:52)
     
    Utkání mezi Viktorií Žižkov a Brozany končí výhrou domácího celku. Domácí se dostali do dvoubrankového vedení ve dvaapadesáté minutě. Z penalty se prosadil Miroslav Podrazký. Po tomto zákroku už nebylo k vidění téměř nic. Viktoria si připisuje další tři body.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Tvrdým zákrokem se prezentoval ještě domácí Vojtěch Šandera. Ten na levé straně sundal jednoho z hostů a vyfasoval tak další žlutou kartu utkání.
     
    89
    Až nyní. Míč vletěl do vápna a z penalty se snažil jeden z domácích prosadit. Jeho hlavička ovšem letěla jen nad branku.
     
    88
    Domácí jsou aktivní u pravého rohového praporku. Z této pozice se jim povedlo vybojovat snad již třetí aut, ale ani jeden nebyl zakončen.
     
    86
    Následně se Vojtěch Šandera prodíral po pravé straně až do vápna. Na jeho hranici jej ovšem zastavil skluzem skvěle zasahující obránce.
     
    85
    Míč se dostal po této situaci na hranici vápna, odkud Vojtěch Šandera zakončoval střelou z hranice pokutového území. Krásnou střelu do pravé šibenice ale brankář neméně krásně vyrazil!
     
    84
    Domácím se povedlo vybojovat standardní situaci na pravé straně. Ivan Šollar za tento zákrok dostává další žlutý kartónek.
     
    83
    Žlutou kartou byl potrestán domácí Václav Klán, jenž byl napomenut za nějakou poznámku či předchozí zákrok.
     
    82
    Miroslav Kučera se prodíral po levé straně, odkud následně nic nevymyslel. Skvěle jej totiž o míč obral domácí Vojtěch Šandera.
     
    81
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Jan Franc, přichází Charles Uka.
     
    80
    Brozany následně zkoušely vymyslet cokoliv smysluplného na pravé straně. To se jim ale nakonec nepovedlo a k míči se dostávají domácí.
     
    79
    Následně Viktoria posílala míč do vápna, kde se ale nikdo v červenobílém nedokázal prosadit. U míče jsou tak hosté, jenž zakládají útok.
     
    78
    Tomáš Dočekal dostal míč za obranu a ačkoliv mu byl odpískán ofsajd, zakončil. Domácí forvard si tak vysloužil žlutou kartu.
     
    76
    Skvělý míč do běhu dostal Jan Franc. Ten se řítil sám na branku, ale na poslední chvíli mu pod nohy padl bránící hráč, jenž míč odehrál na aut.
     
    75
    Viktoria hraje v posledních minutách špatně a utkání spíše dohrává. Patrik Nehoda dostával další míč na levou stranu, který ale nedokázal doběhnout.
     
    73
    Brozany stále tlačily. Nakonec se jim povedlo vybojovat pouze centr z levé strany, který skončil v rukavicích pozorného brankáře.
     
    72
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Aleš Pikl, přichází Miroslav Kučera.
     
    70
    Václav Klán zahrál vysokou nohou na vlastní polovině a hosté měli k dispozici standardní situaci. Ta byla zakončena střelou nad branku.
     
    69
    Viktorka klidní hru kombinační hrou na vlastní polovině. Následně se bude chtít prodrat až do zakončení, kde by vymyslela čtvrtou branku.
     
    67
    Hosté jsou stále nebezpeční. Nyní posílali do vápna centr z levé strany, který sice nikdo do branky nedostal, ale hosté jsou stále aktivní na míči.
     
    65
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Jan Svatonský, přichází Josef Marek.
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Jakub Trýzna, přichází Tomáš Dočekal.
     
    64
    Domácí se nyní musejí bránit. Hosté byli aktivní a nakonec se jim povedlo ohrozit branku. Střela Jaroslava Bendy šla ovšem mimo tři tyče.
     
    62
    Viktorce snaha nelze upřít, ale poslední sekundy jsou spíše takové nudné. Ani jednomu celku se nedaří vymyslet něco, co by znamenalo branku.
     
    61
    Domácí se dostali do ohrožení branky. Vše bylo zakončeno střelou z levé strany, ale pokus jednoho z domácích skončil jen nad.
     
    60
    Hosté to zkoušeli aktivní hrou, ale v té se jí nepovedlo vymyslet nic. K míči se tak dostává domácí celek.
     
    58
    Hosté následně centrovali z levé strany do pokutového území, kde se ale nikdo z hráčů nedokázal prosadit. K míči se tak dostává Viktorie.
     
    57
    Rychlý útok hostů byl přenesen z pravé strany na levou. Před Patrikem Nehodou odkopl míč Brauneis do autu.
     
    56
    Následně si domácí fotbalisté vybojovali standardní situaci. Centr do vápna z levé strany se snažil do branky dostat jeden z domácích, ale ten v těžké pozici zamířil slabou ránou jen vedle branky.
     
    55
    Odvrácený míč se dostal na hranici vápna, odkud pálil domácí Marek Kodr. Ten se do míče opřel z první, ale zamířil jen hodně mimo.
     
    54
    Centrovaný míč na levou stranu zkoušel zpracovat hostující Patrik Nehoda. Ten míč ale hlavičkoval jen do zámezí.
     
    53
    Vojtěch Šandera prošel do vápna a již mohl zakončovat. Míč si ovšem ještě zasekl, ale následně na něj šlápl, a bylo tak po akci.
     
    52
    Žižkov právě vstřelil branku!
    K penaltě se postavil kapitán MIROSLAV PODRAZKÝ, kterému se střelou doprostřed branky přímo pod břevno povedlo navýšit vedení svého celku!
     
    51
    Po rohovém kopu jeden z hostů zahrával ve vápně rukou, a tak budou mít domácí fotbalisté k dispozici pokutový kop!
     
    50
    Viktoria zaútočila opět po pravé straně, ale nyní se jim povedlo alespoň vybojovat rohový kop. Z této situace se jim povedlo dát již dvě branky.
     
    48
    Viktorka zaútočila po pravé straně, odkud se jim ale nepovedlo vymyslet nic, co by skončilo v brance.
     
    47
    Druhý poločas začal centrovaným míčem do vápna domácího brankáře. Tomu se povedlo pokus z pravé strany ukrýt v rukavicích.
     
    46
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Lukáš Křeček, přichází Michal Pavlata.
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Martin Hurka, přichází Vojtěch Gebert.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí. Viktoria začala dobře a povedlo se jí po půlhodině dát dvě branky. Nejdříve se z rohového kopu prosadil Tomáš Petrášek, kterého ze stejné situace napodobil také Jan Svatonský. Brozany ovšem snížily zásluhou Cyrila Golovka, a tak je ve druhém poločasu vše otevřené.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    V úplném závěru poločasu to zkoušel střelou z pravého úhlu Vojtěch Šandera. Tomu se ale povedlo trefit jen ruce připraveného brankáře.
     
    45
    Martin Hůrka dostal míč na levou stranu, odkud se chystal centrovat do vápna. Bývalému ligovému hráči se ovšem nepovedlo udržet na hrací ploše.
     
    44
    Po levé straně opět v útoku Brozany. Hosté prošli po levé straně až do vápna, ale následně se jim nepovedlo vybojovat ani rohový kop.
     
    42
    Dvoubrankové vedení si mohli vzít zpět domácí. Vyraženou střelu se pokoušel dostat do branky Jan Svatonský, ale ten zamířil jen vedle levé tyčky.
     
    41
    Brozany právě vstřelily branku!
    Z ničeho nic ovšem udeřili hosté. Rychlý protiútok byl přenesen přihrávkou na pravou stranu, odkud se CYRILU GOLOVKOVI povedlo překonat Richarda Brauneise!
     
    41
    Po pravé straně se do vápna prodral Jan Svatonský, který byl ale na poslední chvíli obrán o míč pohotovým zákrokem jednoho z hostů.
     
    40
    Jakub Trýzna dostával dlouhý centr do vápna. Domácí hráč si na míč naskočil, ale jen těsně jej svojí hlavou nedokázal zasáhnout.
     
    38
    Brozany si v obraně zahrávaly a to nikdy nedělá dobrotu. Viktorka aktivně napadala a povedlo se jim vybojovat autové vhazování.
     
    37
    Viktoria opět hrozila. Po pravé straně vběhl do vápna Jan Svatonský, který následně dělal kličku. Tam mu nevyšla, zakopl o míč a bylo po šanci.
     
    35
    Po centru z levé strany se k míči dostal Cyril Golovko, kterému se ale jeho hlavičkou nepovedlo překvapit pozorného Brauneise v brance.
     
    34
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Další krásně zahraný rohový kop končí druhou brankou domácího celku! Miroslav Podrazký našel nabíhajícího JANA SVATONSKÉHO, který nekompromisní hlavičkou navyšuje vedení svého celku.
     
    33
    Vojtěch Šandera následně dostal míč na levou stranu, kde byl sám pro dvěma bránícím hráčům. I tak se mu ale povedlo vybojovat roh.
     
    32
    Naopak hosté opět prošli do útok, kde byla jejich střela z hranice vápna zblokována na roh. Ten ale nebyl zakončen vůbec dobře.
     
    31
    Žlutou kartou byl navíc potrestán hostující Jaroslav Benda. Šlo o nějaký předešlý souboj.
     
    31
    Obrovský zákrok skvěle chytajícího Hlaváče! Miroslav Podrazký dostal míč do malého vápna, ale svojí hlavičkou se mu nepovedlo překonat roztáhnutého brankáře!
     
    30
    Po delší době se do útoku dostali také domácí. Martin Hurka dobíhal míč u pravé tyčky, ale skluzem se mu nepovedlo překonat připraveného Hlaváče.
     
    29
    Brozany zahrozily útokem po pravé straně, odkud se jim povedlo vybojovat rohový kop. Ten byl zakončen střelou z vápna mimo tři tyče.
     
    28
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Marek Kodr, přichází Filip Drozd.
     
    26
    Miroslav Podrazký připravil další šanci domácím. S míčem si naběhl až k levé tyčce a následně připravoval přihrávku do lepší pozice. Nikomu se ale nepovedlo míč poslat do branky.
     
    25
    Brozany jsou ovšem stále aktivnější. Nyní utekly po levé straně a vše muselo být ukončeno až odkopem míče do autu.
     
    23
    Míč na levou stranu aktuálně dostal hostující Timothy Pelikán, kterému se ale střelou z hranice vápna na vzdálenější tyčku nepovedlo skórovat.
     
    22
    Brozany i nadále operovaly na útočné polovině, ale nic se jim nepovedlo vymyslet. Po jedné zblokované střele se ale dožadovaly penalty.
     
    21
    Pod tlak byla nyní Viktorka. Na pravé straně byli aktivní hosté, a tak jeden z domácích musel odehrát na aut.
     
    20
    A další šance, Brozany jsou pod tlakem. Centr z pravé strany prošel na penaltu k Miroslavu Podrazkému, který ovšem míč špatně trefil, a ten skončil jen mimo branku.
     
    19
    Ten byl zakončen střelu Svatonského z dálky. Míč ovšem skončil jen těsně vedle levé tyčky branky Radka Hlaváče.
     
    18
    Viktorka mohla následně přidat i druhou branku, ale únik jednoho z domácích dokázal Hlaváč lehce zastavit. Následně byl míč odkopnut na roh!
     
    17
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Následně se ale domácí fotbalisté z podobné situace prosazují! TOMÁŠ PETRÁŠEK si naskočil na vhazování z levé strany a svou hlavičkou skvěle přeloboval brankáře!
     
    16
    Krásně zahraný rohový kop. Miroslav Podrazký našel svým centrem z levé strany ve vápně dobře postaveného Václava Klána, kterého ale skvěle vychytal brankář Hlaváč!
     
    15
    Uvidíme první roh také domácího celku. Jakub Šimkovský hledal přihrávkou z levé strany někoho ve vápně, ale jeho pokus byl nakonec ztečován.
     
    14
    Brozany aktuálně skvěle brání svoje vápno a domácí se nemohou dostat do nějakého zakončení. Uvidíme, co se favoritovi utkání nakonec povede vymyslet.
     
    12
    Miroslav Podrazký postupoval po levé straně až do vápna. Tam ho ale nepustil bránící Ivo Malina, jenž nyní předvedl skvělou práci.
     
    11
    Snad poprvé v utkání to Brozany vyzkoušely po pravé straně. Tam se jim ale nepovedlo cokoliv vymyslet a k míči se dostávají domácí.
     
    9
    Václav Klán dostával míč na zadní tyčku, kde ale ve vzdušném souboji zasáhl jednoho z hostů. Ten je nakonec ještě ošetřován na travnaté ploše.
     
    8
    Domácí kombinovali ve středu travnaté plochy, kde byla jejich kombinace nakonec pokažena. Přihrávku na levou stranu nezachytil jeden z domácích.
     
    7
    Po rohu z pravé strany si míč ve vápně zpracoval Aleš Pikl, ale než se mu celou situaci povedlo zakončit, sebral mu míč jeden z domácích. Bývalý hráč Žižkova ještě reklamoval ruku.
     
    6
    Brozany si nyní vybojovaly standardní situaci. Přímý kop z levé strany letěl do vápna, kde jej ale odhlavičkoval jeden z domácích na roh.
     
    5
    Viktorka rozehrála standardní situaci hodně rychle. Na centr Martina Hůrky do vápna si ale nikdo nedokázal trestuhodně naskočit.
     
    4
    Domácí fotbalisté se nyní dostávají více a více do vápna. Jeden z hráčů dobíhal nakopnutý míč, ale včasně proti němu vyběhl pozorný brankář.
     
    3
    Po centru z levé strany hřiště se k míči ve vápně dostal Martin Hurka. Ten si míč zpracoval, ale následně se mu branku povedlo pouze přestřelit!
     
    2
    Po levé straně se snažil projít domácí Jakub Trýzna, který byl ve svém snažení nakonec neúspěšný. Viktorka ovšem u míče zůstane.
     
    2
    Brozany se přece jen dostali do vápna po té levé straně. Tam se jim ale nic nepovedlo vymyslet. Nic je mrzet nemusí, následně byl na ně odpískán faul.
     
    1
    Utkání bylo rozehráno. U míče jsou hosté, kteří se snaží projít do zakončení po levé straně. Přes pozorné obránce se jim to ovšem nedaří.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Na travnatou plochu stadionu v Seifertovy ulici přicházejí fotbalisté obou celků. Viktorka nastupuje v klasických dresech, hosté dnes v černém.
     
    Krásné středeční odpoledne. Za pár minutek začne předehrávka sedmatřicátého kola ČFL. Viktoria Žižkov v něm vyzve i bez opor v základní sestavě poslední Brozany. Kdo se bude dnes radovat z výhry?
     
    Úvodní sestavy:

    FK Viktoria Žižkov: Brauneis – Petrášek, Šandera, Podrazký, Kodr, Svatonský, Trýzna, Křeček, Šimkovský, V. Klán, Hurka.
    Náhradníci: Soukup – Hanuš, Pavlata, Dočekal, Marek, Gebert, Drozd.

    Sokol Brozany: Hlaváč – Golovko, Pokrovskij, Malina, Cibulka, Pikl, Pelikán, Šollar, Nehoda, Franc, Benda.
    Náhradníci: Kunert – Kučera, Hrečko, Uka, Zadina.

    Rozhodčí: Janoch – Paták, Kubec..
     
    Poslední vzájemné střetnutí

    Sokol Brozany 1:3 FK Viktoria Žižkov
    80. Šollar – 12. Marek, 27. Volek, 54. Podrazký

    Sokol Brozany: Starczewski – Uka, Stehlík, Olejník (C), Hrubý (58. Vacek) – Verbíř, Pelikán, Cibulka (62. Bittengel), Šollar – Müller, Vlasák.

    FK Viktoria Žižkov: Brauneis – Šandera, Křeček, Avdić, Volek – Kocourek (77. Hurka), Podrazký (náhr. C), Mareš, Dočekal – Marek (61. Konyeha), Štoček (C) (88. Langr).
     
    Sokol Brozany si představovaly svou nováčkovskou sezonu v ČFL mnohem lépe. Malé městečko v Ústeckém kraji je na posledním místě se ziskem pouhých třinácti bodů. Brozany získaly na venkovních hřištích pouhé čtyři body a v posledních střetnutích porazily pouze neméně trápící se Čáslav.
    Fanoušci Viktorky si do Štěchovic pro body dopluli lodí
     
    FK Viktoria Žižkov má na jaře skvělou formu, která aktuálně stačí na průběžné čtvrté místo. Pražský celek ovšem ztrácí na vedoucí pozici pouhých pět bodů, což je dosažitelná meta. Viktoria v posledních pěti zápasech ztratila pouhé tři body. S Pískem na penalty podlehla, v následném utkání Vltavín dokázala na pokutové kopy porazit. Naposledy Žižkovští otočili utkání ve Štěchovicích, kde vyhráli 3:2.
     
    Kompletní předehrávka sedmatřicátého kola se rozehraje také v Praze. FK Viktoria Žižkov, která atakuje po nepříliš povedeném podzimu první místa, hostí na svém hřišti nováčka z Brozan. Malé městečko je jistým sestupujícím ze soutěže.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    David Panuška

    Branky: 17. Petrášek, 34. Svatonský, 52. Podrazký (pen.) – 41. Golovko

    Karty:   78. Dočekal (ZIZ), 83. Klán (ZIZ), 90. Šandera (ZIZ) – 31. Benda (BRO), 84. Šollar (BRO)


    FK Viktoria Žižkov: Brauneis – Petrášek, Šandera, Podrazký, Kodr (28. Drozd), Svatonský (65. Marek), Trýzna (65. Dočekal), Křeček (46. Pavlata), Šimkovský, V. Klán, Hurka (46. Gebert).
    Náhradníci: Soukup – Hanuš, Pavlata, Dočekal, Marek, Gebert, Drozd.

    SK Sokol Brozany: Hlaváč – Golovko, Pokrovskij, Malina, Cibulka, Pikl (72. Kučera), Pelikán, Šollar, Nehoda, Franc (81. Uka), Benda.
    Náhradníci: Kunert – Kučera, Hrečko, Uka, Zadina.

    Rozhodčí: Janoch – Paták, Kubec.
    bahis siteleri