Ural – Spartak 0:1 (kon.) | Groznyj – Perm 2:0 (kon.) | Dynamo – Rostov 1:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:3 (1:1)
FK Rostov
Čtvrtek 12.05.2016, 18:30 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • Ruská Premier Liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní den vše! Užijte si zbytek čtvrtečního večera a dalšího textového přenosu zase brzy na shledanou! (20:32:51)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:11.
     
    Je za námi zápas 28. kola mezi domácím celkem FK Dinamo Moskva a hostujícím FK Rostov.

    Domácí celek nedokázal ve druhém dějství favoritovi dnešního duelu vzdorovat. Rostov ve druhé půli zabral a díky brankám Azmouna a Kudrjašova nakonec dokázal porazit domácí Dinamo 3:1. Na začátku zápasu sice domácí favorita zaskočili a dlouho jej přehrávali, ve druhém poločase ale Rostov nic takového nepřipustil a celou dobu měl hru pevně ve svých rukou. Hosté jsou tak po osmadvaceti kolech druzí o pouhé dva body a dále tak mohou snít o senzačním titulu! Naopak domácí hráči jsou pořád odsouzeni k tuhému boji o záchranu v nejvyšší ruské soutěži, kde se zatím drží na dvanácté příčce s náskokem pouhého bodu na 13. místo, které by znamenalo baráž o udržení.

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Gabulov rozehrál od své brány, svým dlouhým nákopem se mu však nepodařilo najít na hrotu nikoho ze svých spoluhráčů a míč tak mají opět hosté.
    90+1.
     
    90+1
    Noboa se nebál rovnou vystřelit na bránu, jeho technický pokus však dokázal domácí brankář Gabulov celkem v pohodě zlikvidovat.
     
    90+1
    Bucharov dokázal s míčem dobře projít až k vápnu Dinama, kde jej dokázal pokrýt před dotírajícím Morozovem, který jej musel faulovat. Hosté tak budou zahrávat standardní situaci z hranice vápna.
     
    90
    Domácí fotbalisté teď sice dokázali přitlačit soupeře k jeho bráně, nic víc než jen platonický tlak si z toho ale vytvořit nedokázali.
     
    89
    Morozov se dokázal uvolnit na pravé straně vápne, kde se zbavil obránce a poslal lehký centr do vápna. Tím však nenašel nikoho v modrém a míč končí pouze za bránou hostí.
     
    88
    Na hřišti zůstal ležet po jednom ze soubojů ve středu hřiště Solomatin, který se na zemi svíjí s bolestivou grimasou v obličeji. Vypadá to však, že po chvilce bude v pořádku.
     
    87
    Ionovův centr z pravé strany byl však velmi špatný a skončil jen na hlavě prvního bránícího hráče, který tak zažehnal jakékoliv nebezpečí.
     
    86
    Na pravé straně byl faulován jeden z domácích fotbalistů a Dinamo tak bude zahrávat standardní situace za zajímavá pozice na rohu vápna.
     
    85
    Hosté se dostali do rychlého brejku, který dokázal hlavou zakončit obránce Kudrjašov. Jeho pokus však postrádal razanci a tak s ním Gabulov neměl problém.
     
    84
    Sosnin se snažil projít podél levé lajny a nacentrovat do vápna, bohužel pro Dinamo však trefil jen prvního bránícího hráče.
     
    83
    Hostující Ezzatollahi se okamžitě dostal do hry ve středu hřiště, kde se snažil přejít přes Denisova. Denisov jej však dokázal o míč připravit.
     
    82
    Hosté využili i poslední možnosti střídání. Ze hry je stažen Mogilevec, na hřiště se podívá Ezztollahi.

    Jakub Hataš

    Branky: 17. Bećiraj (Zobnin) – 40. Azmoun (Kudrjašov), 50. Azmoun, 64. Kudrjašov (Mogilevec)

    Karty:   37. Rotenberg (RTV), 69. Kalačev (RTV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:11.
    Dynamo Moskva: V. Gabulov – Živogljadov (60. Morozov), Samba, Holmén, Zobnin – Igor Denisov (C), Sosnin – Ionov, Drahun, Tašajev (60. Solomatin) – Bećiraj.
    Náhradníci: Šunin, Leščuk – Solomatin, Stěpanov, Kuzmin, Levin, Obolski, Morozov, Djakov, Těrechov, Saramutin.

    FK Rostov: Džanajev – Rotenberg (53. Kalačev), Bastos, Navas, Novoselcev, Kudrjašov – Noboa (C), Jerochin, Mogilevec (82. Ezzatollahi) – Poloz, Azmoun (72. Bucharov).
    Náhradníci: Medveděv, Pokatilov – Doumbia, Bucharov, Kalačev, Kirejev, Margasov, Ezzatollahi, Kanga, Katčarava, Byung-Soo, Terentěv.

    Rozhodčí: Egorov – Širjaev, Voroncov. (vš. Rusko)
    bahis siteleri