Ural – Spartak 0:1 (kon.) | Groznyj – Perm 2:0 (kon.) | Dynamo – Rostov 1:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:3 (1:1)
FK Rostov
Čtvrtek 12.05.2016, 18:30 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • Ruská Premier Liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1.
     
    90+1
    Noboa se nebál rovnou vystřelit na bránu, jeho technický pokus však dokázal domácí brankář Gabulov celkem v pohodě zlikvidovat.
     
    82
    Hosté využili i poslední možnosti střídání. Ze hry je stažen Mogilevec, na hřiště se podívá Ezztollahi.
     
    78
    Do další šance se dostal střelec třetí branky hostí Kudrjašov, který z levé strany netrefil naprosto odkrytou bránu Dinama!
     
    72
    Hosté využili druhého střídání. Hattrick dnes nezkompletuje útočník Sardar Azmoun, který je stažen ze hry a je nahrazen Bucharovem.
     
    69
    Hostující Kalačev je dalším hráčem, který je v dnešním utkání odměněn za své počínání žlutou kartou. Od sudího jí viděl za tvrdý faul na Denisova ve středu hřiště.
    64. Fjodor KUDRJAŠOV - 1:3
     
    64
    Rostov právě vstřelil branku!
    Další nádherná akce hráčů FK Rostov končí brankou! Mogilevec prošel z pravé strany do vápna, kde se nádherně vyhnul svým obráncům a od brankové lajny nacentroval na zadní tyč, kde čekal FJODOR KUDRJAŠOV, který hlavou zvyšuje na 3:1 pro hosty!
     
    60
    Krátce poté je také stažen ze hry obránce Živogljadov, kterého naopak nahradil Morozov.
     
    60
    Trenér Dinama sáhl hned ke dvěma střídáním. Nejprve je ze hry stažen nevýrazný Tašajev, kterého nahradil Solomatin.
     
    56
    Jerochin dostal míč za vápně Dinama a bez váhání vyslal dělovku na bránu! Jeho nádhernou střelu zastavilo až břevno za Gabulovem, které Jerochin svým pokusem trefil!
     
    53
    Hosté sáhli k první změně v dnešním utkání. Ze hry je stažen obránce Rotenberg, na hřiště přišel Kalačev.
    50. Sardar AZMOUN - 1:2
     
    50
    Rostov právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj dnešního utkání! Jednadvacetiletý SARDAR AZMOUN si připisuje druhou branku! Domácí zahráli standardní situaci nejhůře jak mohli a vyslali do protiútoku několik hostujících hráčů. Na konci celé akce byl Azmoun, který chytře obhodil Sambu a velmi dobře zakončil! Hosté vedou 2:1!
    40. Sardar AZMOUN - 1:1
     
    40
    Rostov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Hosté se dostali k centru z pravé strany, který sice nedokázal usměrnit do brány Kurdjašov, od něj se však míč odrazil na pravou stranu malého vápna, kde byl připraven SARDAR AZMOUN, který pohotovu dorážkou srovnává na 1:1!
     
    37
    Boris Rotenberg je v dnešním utkáním prvním hráčem, který obdržel žlutou kartu. Dostal jí za faul zezadu na pronikajícího záložníka Drahuna.
     
    27
    Hosté se dočkali první větší šance! Jerochin si naběhl do vápna, kde z první zkoušel umístit centr z levé strany, míč však poslal pouze do pravé tyče!
    17. Fatos BEĆIRAJ - 1:0
     
    17
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté se ujímají vedení! FATOS BEĆIRAJ dokázal přesprintovat obránce hostí a na úrovni penalty se tváří v tvář brankáři Džanajevovi nemýlil! Dinamo vede 1:0!
     
    8
    K míči se po skrumáži ve vápně dokázal dostat nejprve Bećiraj, který své hlavičce nedodal potřebnou razanci a poté i další z jeho spoluhráčů, Džanajev však předvedl i proti dorážce dobrý zákrok!

    Jakub Hataš

    Branky: 17. Bećiraj (Zobnin) – 40. Azmoun (Kudrjašov), 50. Azmoun, 64. Kudrjašov (Mogilevec)

    Karty:   37. Rotenberg (RTV), 69. Kalačev (RTV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:11.
    Dynamo Moskva: V. Gabulov – Živogljadov (60. Morozov), Samba, Holmén, Zobnin – Igor Denisov (C), Sosnin – Ionov, Drahun, Tašajev (60. Solomatin) – Bećiraj.
    Náhradníci: Šunin, Leščuk – Solomatin, Stěpanov, Kuzmin, Levin, Obolski, Morozov, Djakov, Těrechov, Saramutin.

    FK Rostov: Džanajev – Rotenberg (53. Kalačev), Bastos, Navas, Novoselcev, Kudrjašov – Noboa (C), Jerochin, Mogilevec (82. Ezzatollahi) – Poloz, Azmoun (72. Bucharov).
    Náhradníci: Medveděv, Pokatilov – Doumbia, Bucharov, Kalačev, Kirejev, Margasov, Ezzatollahi, Kanga, Katčarava, Byung-Soo, Terentěv.

    Rozhodčí: Egorov – Širjaev, Voroncov. (vš. Rusko)
    bahis siteleri