Ústí n/L – Hostivař 5:1 (kon.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
HBC Hostivař
Neděle 15.05.2016, 11:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • Extraliga mladšího dorostu
     
    44:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!

    A ještě jedna radost v podobě gólu pro ústecké hráče! Richard Jičínský našel před brankou ADAMA KREJČÍHO, který trefil přesně balonek nad Dušákovu lapačku. Stav utkání 5:1. Asistence: Richard Jičínský.
     
    44:35
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!

    Po hrubé chybě Vaniše, který přímo nalil RADKU ROPOVI, už mohou Ústečané slavit výhru. Bez asistence.
     
    38:08
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!

    Tak toto bylo pro oko hokejbalového fajnšmekra slastí! Po chybě hostující obrany s míčku ujmul Dörner, ten křížem našel volného Hrušku. Jeho oči však našly osamoceného PETRA ŘÍHU, na kterého zívala prázdná brána. Ten se nemýlil a posílá svůj tým do vedení 3:1. Asistence: Michal Hruška, Sebastian Dörner.
     
    27:33
    Hostivař právě vstřelila branku!

    Hostující sice nevyužili dvojnásobnou přesilovku, ale aktivním přístupem se dočkali své odměny v podobě prvního gólu v zápase. Po skrumáži před brankou se k balonku dostal JAN ČEJKA a nejlépe se dokázal zorientovat a zasunout míček do klece. Asistence: Marek Zyta.
     
    18:08
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!

    Ústecká tribuna bouří! Dörner opět za bránou našel spoluhráče – RADKA ROPA, který prudkou střelou mezi nohy zvyšuje na 2:0. Asistence: Sebastian Dörner.
     
    15:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!

    Ústečtí aktivním pohybem si teď vysloužili první branku. Po přihrávce Dörnera se v mezikruží dostal ke střele MICHAL HRUŠKA a posílá domácí do vedení 1:0. Asistence: Sebastian Dörner, Petr Říha.

    Vojtěch Červinka


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Hruška (Dörner, Říha), 19. Rop (Dörner), 39. Říha (Hruška, Dörner), 45. Rop, 45. Krejčí (Jičínský) – 28. Čejka (Zyta)


    Elba DDM Ústí nad Labem: Douša, Rechtorik – Bartoš, Boček, Černý Jakub, Divíšek, Dörner, Giesel, Gottfried, Hanzlík, Hruška, Krejčí, Lesko, Rop, Říha, Sedláček, Stupka, Štěpánek, Černý Ondřej, Jičínský, Škurla, Štroufová.
    HBC Hostivař: Štoural, Dušák – Bianchi, Kubeš, Kořínek Šimon, Macek, Kořínek Štěpán, Nocar Ondřej, Němec, Jirec, Brabec, Jachek, Krupka, Čejka, Zyta, Nocar Martin, Vaniš, Mazura, Maťocha.

    Rozhodčí: Pečený, Danylets
    bahis siteleri