Trnava B – Šaľa 1:0 (kon.) | FC Košice – Slovan Bratislava U21 3:1 (kon.) | Pohronie – L. Mikuláš 0:0 (kon.)
Sereď – Lok. Košice 3:2 (kon.)
konec
FC Košice
3:1 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava U21
sk Neděle 22.05.2016, 17:00 • Štadión Lokomotívy, Košice • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení priaznivci slovenského futbalu, srdečne vás vítam pri priamom prenose z 9. kola nadstavbovej časti DOXXbet ligy o postup do Fortuna ligy, v rámci ktorého si sily zmerajú FC VSS Košice a ŠK Slovan Bratislava B.

    Len ťažko si v rámci slovenského futbalu možno predstaviť väčšie derby, ako to medzi Košicami a Bratislavou. Jedno z nich sa udeje aj na Štadióne Lokomotívy, aj keď len v rámci druhej najvyššej futbalovej súťaže Slovenska.

    FC VSS Košice patrí medzi najväčších ašpirantov na postup medzi futbalovú elitu Slovenska. Dokazuje to napokon aj tabuľkové postavenie košického celku, ktorý momentálne okupuje jej druhú priečku. Za prvým Prešovom však zaostáva len v ukazovateli skóre, preto môže svojho severného suseda v prípade výhry nad Slovanom preskočiť. Košice majú na svojom konte dovedna 53 bodov za 17 výhier a 5 remíz, pričom ich skóre činí pomer 45:20.

    ŠK Slovan Bratislava B je akousi juniorskou rezervou Slovana Bratislava. B-tím pritom síce zo svojej skupiny Západ postúpil medzi 12 najlepších celkov, ktoré mali bojovať o postup medzi slovenskú futbalovú elitu, vo vyrovnanej skupine ale do tejto chvíle veľmi neprekvapil. Napokon, Slovanu patrí len priebežná 11. priečka, pričom za Bratislavou nájdeme už len Borčice, ktoré sa zo súťaže odhlásili. Práve Slovan so ziskom 30 bodov a mimoriadne nepriaznivým skóre 35:51 je najhorším tímom v skupine o postup.
     
    Úvodné zostavy:

    FC VSS Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Takáč, Dimun, Tóth, Karaš, Mukendi, Hovančík, Jurčo, Kuzma (C)
    Náhradníci: Kello – Kubík, Šinglár, Konnsimbal, Gáll, Hirjak, Janič

    ŠK Slovan Bratislava B: Valašik – Majerčák, Kurčík, Kopičár, Molnár, Gonzales, Rigo, Sabo (C), Malý, Milinković, Kele
    Náhradníci: Wallner, Hrnčár, Mašulovič, Petreje

    Rozhodca: Valášek – Hrmo, Jekkel – Ziemba.
    Hráči oboch celkov prichádzajú na trávnik
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
    Domáce Košice dnes v modro-žltom, Slovan v belasom
     
    1
    O úvodný výkop dnešného zápasu sa postarali hostia, ktorí sa s loptou okamžite stiahli na svoju polovicu. Z hĺbky vlastnej defenzívy sa pritom pokúsia preniesť ťažisko hry pred bránu svojho súpera.
     
    2
    Slovanisti sa ale pri aktivite Morgana museli brániť, našťastie pre hostí z Bratislavy sa ich súper k šestnástke s loptou nedostal.
     
    3
    Úvod stretnutia je opatrný z oboch strán, predovšetkým Slovan si dáva pozor na pozornú hru v defenzívnych radoch. Mladí futbalisti totiž budú čeliť neľahkej prekážke.
     
    3
    Pre Bratislavu sa črtala prvá zaujímavejšia šanca, avšak Morgan v tejto chvíli dobre vedel, čo robí. Aj preto nechal Milinkovića s loptou pobehnúť do ofsajdovej pozície.
     
    4
    Hovančík s Kuzmom sa na vlastnej polovici ihriska vzájomne niekoľkokrát našli, ako ale avizoval tréner VSS, pán Lapšanský, loptu bude potrebné poslať aj na polovicu súpera.
     
    5
    A to sa v tejto chvíli nedarí ani jednému z celkom. Defenzívny futbal znamená len minimum prihrávok vzduchom, ktoré by mohli priniesť do zápasu ten potrebný impulz.
     
    6
    Už-už sa zdalo, že budeme svedkami nejakej lepšej príležitosti, keďže sa FC VSS prezentoval veľmi pekným prechodom s loptou stredom poľa, v rozhodujúcej chvíli ale Jurčo, ktorý si to na pravej strane pokutového územia rovnal na strelu, priestor troch žrdí prepálil.
     
    7
    Dopredu sa ponáhľal aj Dimun, avšak proti mladému futbalistovi Košíc zapracovali defenzívne rady na výbornú a loptu po včasnom uvážení poslali za postrannú čiaru.
     
    8
    Asi 25 metrov od brány Bratislavy prišlo k nepeknému faulu. Košice budú zahrávať priamy voľný kop, predovšetkým Morgan to z takejto pozície vie.
     
    9
    Zodpovednosť na seba vzal napokon kapitán domácich, Kuzma, ktorý to skúšal akýmsi strieľaným centrom, avšak táto lopta prepadla až za bránu Valašika. Košičania si ešte pýtali penaltu, ale neúspešne.
     
    10
    Zo zápasu ubehlo už 10 minút, neporovnateľne aktívnejším celkom sú domáce Košice, ktoré sa ale nedokážu presadiť cez pozornú obranu svojho súpera.
     
    11
    Všetko to chcel zmeniť Kamil Karaš, ktorý teraz naštartoval peknú akciu Košíc. Do vzduchu sa napokon zavesil Mukendi, ktorého pokus hlavou bol ešte zrazený na rohový kop.
     
    12
    Prvotný center od rohovej zastávky síce pre Slovan ešte nebezpečenstvo neznamenal, následná situácia za pokutovým územím ale už áno. Napokon smerovala lopta ponad brvno až k tribúnam.
     
    13
    Jeden z domácich futbalistov teraz bude ošetrovaný v pokutovom území Košíc, zdá sa ale, že nepôjde o žiadne vážnejšie zranenie.
     
    14
    Alebo som sa mýlil? Na scénu budú musieť prísť aj nosidlá. Vyzerá to na zranenie pravej nohy.
     
    14
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Hovančík, prichádza Janič.
     
    15
    Tak napokon bolo zranenie Hovančíka natoľko vážne, že musel tréner Lapšanský siahnuť aj po zmene na hracej ploche. Veríme, že sa Hovančík ešte stihne do konca sezóny zotaviť.
     
    15
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku, kde sa Košice dokonalým spôsobom natlačili až do pokutového územia svojho súpera. Na ľavej strane šestnástky mal už KAMIL KARAŠ jednoduchú úlohu a loptu dopravil do siete.
     
    16
    Košičania tak gólovo dokázali potvrdiť svoju absolútnu dominanciu, FC VSS vedie 1:0. Na ťahu bude Slovan, uvidíme, či sa celku z hlavného mesta Slovenska podarí odpovedať.
     
    17
    Trochu zbytočne sa teraz chceli Košičania so svojím súperom hrať na mačku a myš, napokon sa pri postrannej čiare sami zamotali a o loptu tak prišli.
     
    18
    Nie však na dlhší čas. Opäť sa jej zmocnil Mulumba Mukendi, ktorý dokáže nebezpečne vystreliť. V tejto chvíli mal ale Valašik šťastie, lopta totiž po zemi zapadla len do rukavíc gólmana.
     
    18
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    A je vyrovnané! Zdá sa, že toto stretnutie bude ešte poriadne zaujímavé. Gólovo sa presadil MARKO MILINKOVIĆ, ktorý dokonalým spôsobom využil protiútok Slovana.
     
    19
    Košičania budú chcieť ďalšiu útočnú akciu založiť z hĺbky vlastnej defenzívy, aj preto drží loptu na svojej kopačke Morgan.
     
    20
    Neuveriteľné! Košice po nádhernej akcii vysunuli na hrote vápna Mulumbu Mukendiho, ktorý má potrebné proporcie na to, aby mohol zakončovať hlavou. A aj tak učinil, nanešťastie pre FC VSS bola táto rana zrazená na rohový kop.
     
    21
    Center na vzdialenejšiu žrď využili Košice takmer tým najlepším možným spôsobom, avšak toto zakončenie hlavou skončilo tesne vedľa brány Valašika.
     
    22
    Pokus o kolmicu na Mukendiho nedopadol práve najlepšie, legionár v službách Košíc sa totiž po lopte síce natiahol, avšak tá letela od jeho ľavej nohy veľmi ďaleko. Skrotil ju až gólman.
     
    23
    Kuzma zahrával priamy voľný kop Košíc, pričom jeho center ešte prepadol hlbšie do vápna. Tam sa lopty obrana Slovana aj so šťastím zbavila a poslala ju do bezpečnej zóny.
     
    24
    Pomerne často sa teraz Slovan prezentuje nedovolenými zákrokmi, hráči odetí v belasom môžu byť radi, že takéto fauly rozhodca Valášek netrestá kartami.
     
    25
    Z hry ubehlo už 25 minút, stále platí stav 1:1. Prítomní diváci sledujú aktívny futbal z oboch strán, pričom takýto zápas sa im rozhodne musí páčiť.
    Útočia predovšetkým Košice
     
    26
    Košice sa teraz dobre presunuli na polovicu svojho súpera, kde nenápadná prihrávka z kopačky Mukendiho mala nájsť Kuzmu. Nanešťastie pre Košice ju ale skúsený futbalista spracoval len za bránkovou čiarou.
     
    27
    Milan Valašik teraz predviedol vo svojom vápne obrovskú chybu, ktorú chceli Košice gólovo potrestať. Napokon sa tak nestalo a na prvý pohľad stratenú loptu Valašik predsa len ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    28
    Viacero vzdušných súbojov v blízkosti stredu poľa kontroloval Valášek pozorným okom, napokon v jednom z nich zaznamenal faul Mukendiho. Lopta prisúdená Bratislave.
     
    29
    Tá si s ňou ale nedokázala poradiť celkom podľa svojich predstáv a prízemný center pristál len na nohách brániacich Košičanov.
     
    30
    Zo zápasu ubehlo už 30 minút, jeho tempo v ostatných chvíľach mierne opadlo. My veríme, že to nebude dlhodobejší efekt a oba celky ešte predvedú pekný futbal, tak, ako tomu bolo počas úvodnej 20-minútovky.
     
    31
    Prvý polčas sa pomaly chýli ku svojmu koncu, momentálne svieti na tabuli 31. minúta. To znamená 14 minút do konca úvodnej časti hry, pochopiteľne, ak sa hlavný arbiter Valášek rozhodne nenadstaviť ani sekundu.
     
    32
    Morgan si teraz celkom nerozumel s Mukendim. Druhý menovaný sa totiž v dobrom úmysle postavil do dráhy prihrávky, tá ale mala nájsť lepšie postaveného Kuzmu.
     
    33
    Košičania boli usadení na polovici svojho súpera, kde si dokázali aj niekoľkokrát presnejšie prihrať, napokon z toho ale strelecké zakončenie nebolo. Pokračujeme tak za stavu 1:1.
     
    34
    Platí to aj v tejto chvíli, kedy sa nebezpečne padajúci zrazený pokus rozhodol vyboxovať Valašik. Nezvolil na to práve najvhodnejší spôsob, avšak jeho snaha účel splnila.
     
    35
    Košičania teraz trochu zbytočne ustupovali pred svojím súperom a dokázali ho tak zastaviť až pred vlastnou šestnástkou. Ak by statická obrana domácich vyštartovala skôr, Slovan mohol prísť o loptu v okolí stredového kruhu.
     
    36
    Roh pre Košice.
     
    36
    Tie to teraz nemysleli vôbec zle, avšak center Kuzmu pred Mukendim ešte mierne poskočil. Aj preto trafil Mukendi loptu len zovňajškom svojej kopačky a takýto projektil napokon skončil vedľa ľavej žrde Valašikovej brány.
     
    37
    Košičania pokúšali šťastie centrom cez celé pokutové územie svojho súpera, na vzdialenejšej žrdi ale Janič nezapracoval dobre a o loptu prišiel.
     
    38
    Aj preto sa Slovan vydal do protiútoku, ktorý ukončil aj zaujímavým streleckým zakončením. To napokon nabralo nesprávny „falš“ a skončilo vysoko nad bránou. Úmysel ale zlý rozhodne nebol.
     
    38
    Ďalší roh pre Košice.
     
    39
    Aj v tomto prípade lopta smerovala na vzdialenejšiu žrď, avšak na rozdiel od predošlej situácie, tu si už dali obranné rady Slovana pozor a prihrávku Kuzmu odvrátili do bezpečnej zóny.
     
    40
    V 40. minúte zápasu stiahol loptu do svojej náruče Valašik. Ten teraz bude chcieť upokojiť svojich spoluhráčov, preto môžeme očakávať mierny úpadok na tempe hry.
     
    41
    Najzaujímavejšie dianie momentálne sledujeme na tribúnach, kde sa približne 100 členov fanklubu FC VSS poriadne baví futbalom. Košickí fanúšikovia svoj tím neustále ženú vpred a vytvárajú atmosféru, za ktorú by sa nehanbili ani Fortunaligové celky.
     
    42
    Janič teraz na malej vzdialenosti niekoľkokrát kombinoval s Karašom, ktorý bol napokon faulovaný. Košice to skúsia zo zaujímavej pozície.
     
    43
    Ešte do prestávky si FC VSS mohol prinavrátiť prvotné vedenie, keď lopta prepadla k vzdialenejšej žrdi na Kuzmu, avšak skúsený futbalista ju napálil len do reklamného bannera za bránkou.
     
    44
    Ešte jedna nepresná strela Košíc. Valašik sa teraz pozeral smerom k rozhodcom, tí mu ukazovali, že má hrať. Čakáme viac-menej už len na ich rozhodnutie o dĺžke prípadného nadstaveného času.
     
    45
    Košice sa usadili v pokutovom území svojho súpera, ktorý teraz čelil niekoľkým dobrým centrom i strelám. Prevažná väčšina z nich, vrátane zakončenia Mukendiho, bola aj so šťastím zastavená obranou.
     
    45
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    45+1
    Košičania ju prakticky celú strávili na útočnej polovici, kde sa ešte postarali aj o jedno zaujímavé zakončenie. Gól ale nepadol, preto mohol hlavný arbiter odpískať koniec prvého polčasu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas sa skončil, úvodná časť zápasu priniesla zaujímavé obrázky z oboch strán. Futbalisti majú v Košiciach priam dokonalé podmienky, ručička teplomera sa aj napriek relatívne neskorej hodine drží na veľmi slušných hodnotách. Stav zápasu po 45 minútach hry je 1:1.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:01.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
    Druhý polčas sa začal
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom domácich. Bude zaujímavé sledovať, či sa v poslednej časti zápasu dočkáme nejakých gólov, alebo sa tímy rozídu po výsledku platiacom po prvom polčase.
     
    47
    Ako prví sa o gól pokúsili Slovanisti, center Riga bol ale veľmi, veľmi nepresný a skončil len na kopačkách domácich futbalistov.
     
    48
    O nič presnejšia nebola ani nakopávaná lopta Mukendiho, ktorý našiel svojím centrom len defenzívu súpera. Oba celky pôsobia v úvode druhého polčasu ustráchaným dojmom.
     
    49
    Rohový kop pre Košice.
     
    50
    Center letel do stredu vápna, kde sa odvážil na výskok gólman Valašik. A dobre urobil, nebezpečnú loptu totiž dokázal vyboxovať do zóny, z ktorej bolo prakticky nemožné ohroziť jeho bránu.
     
    51
    Aktívnejším celkom sú teraz domáce Košice, tie si ale nedokážu vypracovať lepšiu streleckú pozíciu.
     
    52
    Až teraz to domácim vyšlo, po zdanlivo stratenej lopte sa z hranice vápna rozhodol vypáliť Janič, ktorý cez húštinu striel nevidel kam loptu posiela. Napriek tomu z toho bola zaujímavá rana, ktorú musel Valašik stiahnuť do svojej moci.
     
    53
    Dopredu sa vydali aj Slovanisti, tí ale o loptu prišli už pri stredovom kruhu.
     
    54
    Lukáš Janič sa dnes mimoriadne snaží, avšak jeho prihrávky nepatria k tým najpresnejším. Sťažujú sa aj spoluhráči, ktorí teraz nechápavo krútia svojimi hlavami.
     
    55
    Všetkých 10 hráčov v poli teraz majú Košice usadených na polovici svojho súpera, FC VSS si vytvára tlak, ktorý ale nedokáže premeniť do lepších streleckých zakončení.
     
    56
    Rohový kop pre Košice.
     
    57
    Košičania sa teraz vo vápne spoliehali jeden na druhého, inak neučinil ani Pavol Jurčo, ktorý si chcel loptu ešte nepochopiteľne zaseknúť. Napokon o ňu prišiel.
     
    58
    Žltú kartu dostáva Kopičár (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    59
    Nasledovať bude priamy voľný kop v podaní Kuzmu.
     
    60
    Ten to svojím dlhým centrom do stredu vápna nemyslel síce vôbec zle, prevedenie bolo ale priam tragické. Aj preto sa jednoduchej lopty vo vzduchu zmocnil Valašik, ktorý projektil ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    61
    Faktom je, že Košice by si za ostatné minúty dokázali vypracovať aj azda 5 gólových príležitostí, avšak v každej situácii volia miesto strely len spätnú prihrávku. Učinil tak aj Kuzma, ktorý si vypočul nelichotivé slová od Mukendiho.
     
    62
    Konečne z toho bola strela a hoci toto zakončenie nebolo vôbec presné, domáci fanúšikovia snahu svojho celku ocenili aspoň potleskom. Ten prišiel skutočne po dlhšom čase.
     
    63
    Mulumba Mukendi chcel ešte na hranici vápna nájsť Kuzmu, ktorý nebežal k lopte, ale v smere od nej. Aj preto sa prihrávky zmocnili len defenzívne rady Slovana.
     
    64
    Dopredu sa vydal aj Jean-Pierre Morgan, ktorý sa z pozície obrancu už viac nemohol prizerať na útočnú nemohúcnosť svojho súpera. Aktivita futbalistu z Francúzska bola napokon označená ako nedovolená.
     
    65
    Košičania budú zahrávať štandardnú situáciu, tentokrát pôjde o priamy kop. Vzhľadom na pozíciu budeme sledovať akýsi skrátený roh.
     
    66
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Gonzales, prichádza Petreje.
     
    67
    Nepochopiteľnú prízemnú prihrávku Kuzmu Slovanisti vyrazili na hranicu vápna, odkiaľ síce ešte prišla jedna strela, avšak len mimoriadne nepresná.
     
    67
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Jurčo, prichádza Kubík.
     
    67
    Bola nariadená penalta v prospech Košíc!
     
    68
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Exekútorom pokutového kopu bol KAMIL KARAŠ, ktorý strelou do opačnej strany, ako sa hodil brankár, posiela Košice do vedenia 2:1.
    Premenená penalta Karaša
     
    69
    Bola nariadená penalta v prospech Košíc!
     
    69
    Žltú kartu dostáva Kurčík (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    70
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Košice premenili aj druhú nariadenú penaltu a vedú už 3:1. KAMIL KARAŠ nechytateľnou strelou nedal Valašikovi šancu na zákrok a zavŕšil svoj hetrik! .
    Ďalšia premenená penalta, Karaš zavŕšil hetrik!
     
    71
    Tak teraz to už bude mať Slovan veľmi, veľmi ťažké.
     
    72
    Navyše, Košičania vo svojom útočnom snažení vôbec nepoľavili. Naďalej ostávajú pred bránou svojho súpera, ktorý sa teraz v plnej sile musí brániť.
     
    73
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Malý, prichádza Mašulovič.
     
    74
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Kurčík (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    74
    Priamy voľný kop pre Košice, tentokrát lopta poletí zo zaujímavej pozície. Košičania budú môcť pridať štvrtý gól.
     
    75
    Lopta teraz veľmi nebezpečne lízala priestor troch žrdí, Slovan, ktorý je už iba s desiatimi hráčmi, môže teraz ďakovať všetkým svätým, že táto rana ponad brvno prepadla až k reklamným pútačom.
     
    76
    Necelých 15 minút pred koncom zápasu nič nenasvedčuje tomu, že by sa ešte Slovan mal postarať o vyrovnanie. Belasí sú neustále zatláčaní na vlastnú polovicu, navyše, hrajú bez vylúčeného Kurčíka.
     
    77
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Takáč, prichádza Konnsimbal.
     
    78
    Náhradný rozhodca, pán Peter Ziemba, teraz pobavil prítomných divákov, keďže podľa tabuľky v jeho ruke mal ihrisko opustiť Konnsimbal a na trávnik mal prísť Takáč. Všetko sa napokon vysvetlilo a Košice mohli svoje striedanie dokončiť.
     
    79
    Aktívny Mikuláš Tóth teraz veľmi aktívne napádal rozohrávku svojho súpera, avšak napokon sa sám dopustil útočného faulu.
     
    79
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Milinković, prichádza Hrnčár.
     
    80
    Morganovi teraz lopta za hranicou veľkého vápna absolútne nesadla na kopačku a po tvrdej rane skončila len vysoko nad bránou. Napriek tomu si francúzsky legionár v službách Košíc vyslúžil obrovský potlesk.
     
    81
    Medzičasom sa nám začala posledná desaťminútovka dnešného zápasu. Zdá sa, že o víťazovi je už rozhodnuté, oslabený Slovan sa s loptou totiž stále nemôže dostať ďalej, ako za hranicu stredového kruhu.
     
    82
    Navyše, Bratislava mohla inkasovať aj po štvrtýkrát. Vo vápne sa teraz objavilo duo Mukendi – Konnsimbal, pričom jeden z nich zakončil z bezprostrednej blízkosti len do padajúceho Valašika.
     
    83
    Slovanistom poriadne rýchlo dochádzajú sily, avšak striedať už nemôžu. Desať futbalistov vrátane gólmana tak tento zápas bude musieť dobojovať až do absolútneho konca.
     
    84
    Dnešné stretnutie sleduje 682 divákov.
     
    85
    Hrá sa prevažne na útočnej polovici Košíc, avšak tie sa už v tejto chvíli nemajú vôbec kam ponáhľať. Do konca zápasu ostáva ešte 5 minút. skóre sa už pravdepodobne meniť nebude.
     
    86
    A to ani napriek snahe Jesusa Konnsimbala, ktorý teraz chcel v malom vápne zakončovať hlavou, napokon ale prepadol cez náruč Valašika, ktorý si dal na celú situáciu pozor a loptu chytil.
     
    87
    Rohový kop pre Košice.
     
    88
    Domáci to tentokrát neskúsili centrom, ale spoliehali sa na krátke prihrávky. Tá posledná z kopačky Kubíka mala smerovať priamo k bránkovej čiare, napokon ju ale defenzíva Slovana výborne zastavila.
     
    89
    Zápas sa už viac-menej len dohráva, prítomní čakajú na údaj o nadstavenom čase. Náhradný rozhodca Ziemba zatiaľ ostáva pokojný a hru necháva plynúť.
     
    90
    Platí to aj v tejto chvíli, o niekoľko sekúnd ubehne riadny hrací čas.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90+1
    Tú prvú strávili Košice na útočnej polovici, kde si dokázali vypracovať aj zaujímavú šancu na skórovanie, avšak prízemná strela napokon tesne minula priestor troch žrdí.
     
    90+2
    Už bežia posledné sekundy zápasu, čakáme na koniec.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Hlavný arbiter Valášek fúkol do svojej píšťalky naposledy, dnešný zápas sa skončil. Po tvrdom boji sa zrodilo víťazstvo domácich futbalistov, ktorí svojho súpera porazili pomerom 3:1. To znamená, že FC VSS bude po tomto zápase v tabuľke prvý. Košice sú tak veľmi blízko vytúženého postupu.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok dňa. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:48:23)

    Lukáš Pancurák

    Branky: 15. Karaš, 68. Karaš (pen.), 70. Karaš (pen.) – 18. Milinković

    Karty:   58. Kopičár (SBB), 69. Kurčík (SBB)   74. Kurčík (SBB)


    FC Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Takáč, Dimun, Tóth, Karaš, Mukendi, Hovančík, Jurčo, Kuzma (C)
    Náhradníci: Kello – Kubík, Šinglár, Konnsimbal, Gáll, Hirjak, Janič

    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašik – Majerčák, Kurčík, Kopičár, Molnár, Gonzales, Rigo, Sabo (C), Malý, Milinković, Kele
    Náhradníci: Wallner, Hrnčár, Mašulovič, Petreje

    Rozhodčí: Valášek – Hrmo, Jekkel – Ziemba
    bahis siteleri