Plzeň – Kladno 1:5 (kon.)
konec
HBC Plzeň
1:5 (0:1, 1:2, 0:2) Stav série: 2:3
HBC Kladno
Sobota 28.05.2016, 16:00 • Hokejbalová hala • Coalsoft play-off Extraligy • Semifinále
     
    44:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Plzeňský zmar nekončí. Kladno střílí pátou branku. MICHAL POTEKHIN byl nejdůraznější u levé tyče Kráčinovy brány a povedlo se mu tak vstřelit hattrick. Asistence: Radim Štěpáník.
     
    43:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Úřadující šampion z Kladna vstřelil svoji čtvrtou branku v dnešním zápase. Vágner neprostřelil hradbu těl a balonek putoval do obranného pásma Plzně. Zde si ho našel DAVID ŠRÁMEK, jenž trefuje prázdnou klec plzeňské brány. Asistence: Petr Ogurčák.
     
    43:07
    Plzeň to zkusí v šesti hráčích.
     
    41:53
    Další neproměněná šance Plzně. Kolařík selhal před téměř odkrytou brankou. Jirotka drží svůj tým.
     
    39:57
    Po delší době jsme viděli velkou šanci HBC Plzeň. Kladenští obránci začali přespříliš držet míček na svých holích, což se ukázalo jako chyba. Balonek jim odrazil Slanec s spolu s Malých se snažili dorazit skákavý míček míček dostat za záda Jirotky. Nakonec neúspěšně.
     
    36:55
    Kladno se minimálně do konce třetí třetiny bude muset obejít bez Milana Schnaubelta. Ten vyfasoval osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    Dnešní utkání sleduje 380 fantastických diváků, kteří se starají o atmosféru hodnou rozhodujícího zápasu play-off.
     
    33:14
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Vágner – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:10
    Další nebezpečná akce Kladna vedená zpoza plzeňské branky. V roli zakončovatele byl tentokrát osamocený Špaček v mezikruží. Mezi tři tyče z dobré pozice netrefil.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Dědič – 2 min., hrubost + 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Polívka – 2 min., hrubost).
     
    25:40
    Po sérii zastavených útoků na obou stranách se k míčku dostala dvojice Krch – Švarc. Perfektně vykombinovali na malém prostoru a dostali se do akce dva na jednoho. Krch poslal Švarcovi přihrávku před branku ta ovšem byla o pár centimetrů delší a balonek skončil v rohu.
     
    21:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté si druhou využitou přesilovkou berou zpět náskok dvou branek. Znovu stejná situace. Od červené čáry nahodil Příhoda míček na Kráčinu a ve skrumáži se nejlépe zorientoval RADIM ŠTĚPÁNÍK, jenž dorazil balonek za brankovou čáru. Asistence: Jan Příhoda, David Šrámek.
     
    20:37
    Další komplikace pro Plzeň. Slanec vyloučen na 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    16:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Halou zní goal song od Bon Jovi, domácí snižují. Plzeň vyhrála buly a k balonku se dostal Edl, jehož střelu zblokoval Schnaubelt. Edl se však znovu dostal k balonku a v rozhozené obraně našel přesně MICHALA PRŮCHU, jenž z levého křídla prostřelil Jirotku. Máme zaděláno na pořádné drama. Asistence: Michal Edl.
     
    15:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku. Kudela poslal míček na branku. Ten se od Kráčiny odrazil na hůl Špačka, který zadovkou krásně našel zcela volného MICHALA POTEKHINA, který prázdnou bránou nepohrdl. Alpiq je tak o dvě branky blíže finále. Asistence: Michal Špaček, Tomáš Kudela.
     
    14:43
    A pozor! Uvidíme početní výhodu na druhé straně. Rozhodčí si všimli faulu po odpískání. Švarc ve skrumáži zřejmě sekl Hnízdila, který se skácel k zemi. Plzeňský útočník tak míří na trestnou lavici a Hnízdil na střídačku. Je doprovázen hlasitým pískotem od plzeňských diváků, kteří ho nemají zrovna v lásce.
     
    13:32
    Obrovský závar nekončí gólem. Jirotka létal brankovištěm ze strany na stranu a skončil téměř zcela mimo bránu. Zastoupila ho však trojice jeho spoluhráčů, která obětavě odrazila dotírající protihráče.
     
    12:26
    Přesilovka pro Plzeň. Rozhodčí k údivu hostů vylučují Ogurčáka za sekání v útočném pásmu.
     
    11:31
    Perné chvíle pro domácí obranu nekončí. Kladno skvěle kombinuje a Kráčina si připsal několik zákroků v krátké době. Zvlášť dvě střely Hnízdila z první z levé strany měly gólové parametry.
     
    09:26
    Vodrážka nedovoleně zastavil unikajícího Špačka a jde si sednout na trestnou lavici. Dvě minuty za hákování. První přesilovka pro Kladno.
     
    07:22
    Fantastická podívaná pokračuje! Plzeň propadla ve středním pásmu a kladenský Kohout se ocitl v samostatném úniku. Položil si Kráčinu, který se ale fantasticky natáhl po brankové čáře a míček chytil.
     
    06:03
    Pejchar přihrál Slancovi mezi kruhy. Jeho tečovaná střela proskotačila brankovištěm.
     
    05:16
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Soukup – 2 min., podražení).
     
    03:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká rána pro domácí hráče. Kladno se dostává z nenápadné akce do vedení. Protiútok řídila dvojice Kudela – Hnízdil po levé straně. Míček se dostal na hůl MICHALA POTEKHINA do druhé vlny. Potekhinovi střela moc nesedla, ale byla tečovaná jedním z domácích hráčů a prošla mezi Kráčinovými betony. Asistence: Tomáš Kudela, Daniel Hnízdil.
     
    01:37
    Začínáme pěkně z ostra. Dvojice Malý – Švarc se teď dostala ke dvěma nebezpečným akcím z bezprostřední blízkosti. Jirotka uhájil svoji klec.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 17. Průcha (Edl) – 4. Potekhin (Kudela, Hnízdil), 16. Potekhin (Špaček, Kudela), 22. Štěpáník (Příhoda, Šrámek), 44. Šrámek (Ogurčák), 45. Potekhin (Štěpáník)


    HBC Plzeň: Kráčina (Šulan) – Vágner, Slanec, Edl, Benedikt O., Zeman, Hanuš, Vodrážka, Pokorný – Krch, Pejchar, Kejř O., Malý, Švarc, Průcha, Kolařík., Polívka, Kejř J., Gřonka, Pauer, Krásný.
    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Kudela, Dědič, Pliml, Příhoda, Šícha, Soukup, Haisman – Štěpáník, Hnízdil, Špaček, Ogurčák, Pražák, Šrámek, Potekhin, Schnaubelt, Nosek, Vondrák, Šťastný, Vondrák, Kohout.

    Rozhodčí: Škrobák P., Škrobák M.

    Diváci: 380
    Plzeň 2 3 Kladno
    #1 Sobota 14.05.2016 • 16:00
    Plzeň - Kladno 2:4
    #2 Neděle 15.05.2016 • 16:00
    Plzeň - Kladno 3:1
    #3 Sobota 21.05.2016 • 11:00
    Kladno - Plzeň 4:1
    #4 Neděle 22.05.2016 • 11:00
    Kladno - Plzeň 4:5
    #5 Sobota 28.05.2016 • 16:00
    Plzeň - Kladno 1:5
    bahis siteleri