Žilina B – Lok. Košice 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava U21 – Bardejov 1:4 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
2:2 (0:2)
FC Lokomotíva Košice
sk Neděle 29.05.2016, 10:30MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    Vážení priaznivci futbalu! Vítam Vás pri sledovaní druhej najvyššej slovenskej súťaže a to DOXXbet ligy. V dnešnom dueli si sily zmerajú MŠK Žilina B a FC Lokomotíva Košice.


    Vzájomné meranie síl v sezóne 2015/2016:

    Lokomotíva Košice – MŠK Žilina B 1:0


    MŠK Žilina B sa momentálne nachádza na 8. priečke so 40 bodmi a so skóre 39:34. Pre Žilinčanov je zápas s Lokomotivou Košice posledný v sezóne. Béčko Žiliny v predohrávkach odohralo aj 11 a aj 12 kolo nadstavbovej časti. Práve v stredu 25.5. odohrali žlto-zelení predohrávku posledného kola s Liptovským Mikulášom. Žilinčanom v tomto súboji neuspeli a prehrali najtesnejším výsledkom a to 1:0. Z doterajších 11. zápasov nadstavbovej časti vyhralo žilinské Béčko 4 zápasy.


    FC Lokomotíva Košice na opačnej strane máme tím, ktorý stále ešte bojuje o postup. Lokomotíva Košice má na svojom konte momentálne 50 bodov a skóre 43:28. Na prvé VSS Košice strácajú hostia 6 bodov čo je tri kolá pred koncom ešte stále možné dohnať. V poslednom kole si Lokomotíva merala sily s ŠKF Sereďou, ktorej po gólovej prestrelke napokon podľahla 3:2. Košické góly zaznamenali Michal Gallo s Radoslavov Človečkom.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina B: Leško – Puček, Michlík, Vallo ,Hancko, Ďuratný, Václavik, Tlacháč, Majdan, Gorelčík, Minárik.
    Náhradníci: Kňazovič, Kopas, Boženík, Sluka, Dybala.

    FC Lokomotíva Košice: Kira – Kamenec, Gallo, Horváth, Šulák, Harvila, Človečko, Zajac, Pavúk, Kolek, Jass.
    Náhradníci: Kinský, Hloušek, Šipoš, Boňko, Majerník..
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Tí sa rozhodli pre kombináciu smerom pred bránku Košíc, no Gorelčíkova strela ohrozenie v úvode zápasu nepriniesla.
     
    2
    Žilinčania aj naďalej pokračujú v útočnom snažení. Momentálne to skúsil kolmicou za obranu Libor Ďuratný, no Lukáš Horváth výborne zlikvidoval.
     
    3
    Vo vápne Žiliny teraz pred Leškom na zem padá František Pavúk. Hlavný arbiter však pokutový kop neodpískal.
     
    4
    Vallo to skúsil centrovanou loptou z ľavého krídla. Na zadnú tyč si nabiehal Peter Puček, no obrana hostí odvrátila na rohový kop.
     
    5
    O rohový kop sa napokon postaral Jakub Michlík. Lopta sa prepadla na zadnú tyčku, odkiaľ však Dávid Hancko zakončiť nedokázal.
     
    6
    Individuálne cez stred ihriska to teraz skúšal Václavik. Loptu mu však na hranici veľkého vápna zobral Patrik Zajac, ktorý ihneď posúva až pred gólmana Žiliny.
     
    7
    Žilinčania v úvode zápasu oveľa aktívnejším celkom. Lopta sa momentálne drží v strede hracej plochy, no v moci žlto-zelených.
     
    8
    Michlík to skúsil prízemným centrom z ľavej strany. Pokus bol zblokovaný a Michlík si už posúva loptu ku vlajočke.
     
    9
    Hostia sa aj v tomto prípade ubránili rohovému kopu Michlíka. Napriek tomu sa však lopta drží v blízkosti veľkého vápna Lokomotívy.
     
    10
    Priamy kop vybojoval pre svoj tím kapitán Patrik Zajac. Do lopty sa napokon oprel Lukáš Horvath, no jeho pokus skončil len na dobre postavenom múre Žiliny.
     
    11
    Tlacháč teraz výborným zákrokom odzbrojil rozbehnutého Marcela Jassa.
     
    12
    Pučekov centrovaný pokus z pravého krídla končí len v rukaviciach Matúša Kiru, ktorý si tak pripísal prvý zákrok v dnešnom zápase.
     
    13
    Mjdan si pohybom vypýtal loptu od Petra Tlacháča. Pas to bol naozaj dobrý, no Vladimír Majdan si loptu nedokázal pri rohovej zástavke spracovať.
     
    14
    O skrátený rohový kop Žiliny sa postaral Jakub Michlík. Ten loptu poslal na zadnú tyč, no zákrokom jedného z hostí sa lopta dostala mimo hraciu plochu. Nasleduje rohový kop MŠK.
     
    15
    Ale ani tretí pokus od rohovej vlajočky Žilinčanom nevyšiel. Lopta sa presunula na opačnú stranu a rohový kop uvidíme aj tu.
     
    16
    Lopta od vlajočky naj tejto strane letela na prednú tyč. Tu výborne vyskočil Václavik, ktorý hlavou odvrátil do bezpečia.
     
    17
    Takmer sme sa dočkali prvého gólu v zápase. Vo výbornej pozícii sa teraz ocitol Marcel Jass, ktorý krížnou strelou minul bránku o Žiliny len o pol metra.
     
    18
    Strelou zo strednej vzdialenosti sa prezentoval ďalší futbalista Lokomotívy. Tentp raz sa jednalo o Dušana Koleka, ktorý minul.
     
    19
    Na opačnej strane to bolo o čosi zaujímavejšie. Po peknej kombinácii sa k lopte na hranici vápna dostal Rastislav Václavik, no jeho projektil len olízal prvú tyč.
     
    20
    Vallov nebezpečný center sa prepadol až na zadnú tyč. To samozrejme nečakal Peter Puček, ktorý vybojoval aspoň rohový kop.
     
    21
    Po rohovom kope Michlíka sa do koncovky dostal Dávid Hancko, ktorý vo výskoku zakončil len nad bránku Matúša Kiru.
     
    22
    Puček si teraz výborne obhodil vybehnutého Matúša Kiru, no loptu si hodil ďaleko od nohy a tak ju jednoducho stretol.
     
    23
    Domáci to dnes skúšajú prevažne centrovanými lotami. Ďalšiu takú teraz posielal Peter Puček z pravého krídla, no žiaden z mužov v žlto-zelenom sa k lopte nedostal.
     
    25
    Pomaly ale isto sa do zápasu dostávajú aj hosťujúci futbalisti. Tým sa teraz po krásnej kombinácii na jeden dotyk podarilo vybojovať aspoň rohový kop.
     
    26
    Lokomotíva Košice dala gól!

    Centrovaná lopta od zástavky sa prepadla až na zadnú tyč. Tu si výborne zbehol kapitán Lokomotivy Košíc – PATRIK ZAJAC, ktorý razantným projektilom nedal jedinú šancu domácemu gólmanovi a otvoril tak stav stretnutia.
     
    28
    Za obranu to teraz skúsil hodiť Pavol Šulák, no výborne zakročil Minárik, ktorý vyhral hlavičkový súboj.
     
    29
    Teraz treba pochváliť Vladimíra Majdana, ktorý čistým zákrokom odzbrojil na hranici vápna rozbehnutého Františka Pavúka.
     
    30
    Puček teraz po individuálnom prieniku vybojoval aspoň rohový kop pre svoj tím.
     
    31
    Michlíkov center teraz padol na biely bod. K zakončeniu sa dostal Dávid Hancko, no jeho projektil bol zblokovaný a Matúš Kira tak bez problémov chytá.
     
    32
    Hra je na malý moment prerušená. Prebieha ošetrenie Dávida Hancka, ktorý ostal po strele ležať na trávniku.
     
    33
    Majdan aj teraz výborne zakročil na hranici vlastnej 16-tky. Tento raz sa mu podarilo bez faulu odzbrojiť Radoslava Človečka.
     
    35
    Nebezpečnejším z celkov je teraz Lokomotíva. Tej sa darí vyhrávať vzdušné súboje a Žilina má čo robiť aby sa ubránila sérii centrov.
     
    36
    Individuálne to teraz skúšal Dušan Kolek, no cez dvojicu mužov v žlto-zelených dresoch sa jednoducho nepredral.
     
    37
    Do útoku sa konečne dostali aj domáci futbalisti. Konkrétne sa jednalo o Petra Pučeka, ktorý svoj center poslal vysoko nad bránku Košíc.
     
    38
    Výbornú loptu za obranu teraz posielal Peter Tlacháč. Kristián Vallo včas vyštartoval a loptu si tu prevzial. Jeho následná koncovka však platná nebude. Jednalo sa o ofsajdové postavenie tohto futbalistu.
     
    39
    Košice predviedli znovu krásnu kombináciu, na konci ktorej sa ocitol František Pavúk. František mal dobrú pozíciu, no pošmykol sa a tak jeho strela nenabrala potrebný smer.
     
    40
    Puček teraz prízemným centrom našiel na bielom bode Michlíka. Ten to chcel skúsiť strelou z prvej, no loptu netrafil a tak je obrovská šanca doslova zahodená.
     
    41
    Gorelčík si teraz vypýtal faul po zákroku Lukáša Horvátha. Hlavný arbiter samozrejme prisúdil loptu domácim.
     
    42
    Michlíkov pokus odvrátila obrana Košíc do bezpečia.
     
    43
    Lokomotíva Košice dala gól!

    Z ničoho nič sa znovu presadili futbalisti Lokomotívy Košíc. Loptu si na svoju kopačku zobral RADOSLAV ČLOVEČKO, ktorý prízemnou, krížnou strelou nedal Leškovi jedinú šancu.
     
    44
    Žilinčania mali k dispozícii priamy kop. Loptu si postavil Dávi Hancko, ktorý to skúsil priamo. Matúš Kira túto loptu musel len vytlačiť na rohový kop.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Puček, prichádza Sluka.
     
    46
    O výkop do druhého polčasu sa postarali futbalisti Košíc. Tí sa rozhodli pre kombináciu smerom pred bránku Žiliny. Prišla aj koncovka, ktorá rozvlnila sieť ale len tú bočnú. Strieľal Patrik Zajac.
     
    47
    Svedkami streleckého pokusu sme sa stali aj na opačnej strane. Tu však lopta nemala potrebnú razanciu a ani smer.
     
    48
    Po prihrávke Zajaca si na hranicu vápna zbehol František Pavúk František to skúsil strelou z prvej, no projektil nemal potrebné parametre na to, aby skončil v sieti.
     
    49
    Krížnou strelu z hranice vápna to skúsil aj na opačnej strane Ľubomír Gorelčík. Z pozície, z ktorej sa presadil Človečko však domáci útočník gól nedal.
     
    51
    Domáci futbalisti zavreli Košice vo vlastnom vápne. Neprichádza však prihrávka, ktorá by priniesla ohrozenie Matúša Kiru.
     
    52
    Výborne to teraz vymysleli Žilinčania, ktorým sa podarilo vybojovať aspoň rohový kop.
     
    53
    Po rohovom kope sa do koncovky dostal Rastislav Václavik. Jeho strelecký pokus bol niekoľkokrát zblokovaný, no Kira ani v tomto prípade zasahovať nemusel.
     
    53
    Michlík výborne posunul loptu za obranu na Kristiána Valla. Kristián si dokázal obhodiť vybehnutého Kru, no loptu do siete usmerniť už nedokázal.
     
    54
    Podobne ako Michlík to teraz skúsil Václavik. Loptu však na hranici vápna zastavil Pavol Šuľák, ktorý bez váhania odkopáva.
     
    55
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Václavik, prichádza Kopas.
     
    56
    Krásna akcia Lokomotívy Košíc končí na kopačke Radoslava Kameca, ktorý poslal strieľaný center pred Martina Leška. Košice vybojovali z tejto akcie aspoň rohový kop.
     
    57
    Domáci futbalisti sa ubránili aj tejto štandardke a je čas ma protiútok.
     
    58
    Libor Ďuratný výborne vysunul Branislava Sluku, ktorý krížnou strelou narobil problémy Matúšovi Kirovi. Gólman Košíc napokon chytá.
     
    60
    Michlík to skúšal sám cez trojicu futbalistov v modro-bielom. Prienik sa mu samozrejme nepodaril, no domáci vybojovali aspoň vhadzovanie kúsok od vápna hostí.
     
    61
    Razantnou strelu zo strednej vzdialenosti sa teraz prezentoval Kristián Vallo. Jeho projektil likviduje Matúš Kira na dvakrát.
     
    62
    Majdan to teraz skúsil nákopom za obranu. Lopta smerovala na Gorelčíka, no Kira včas vybehol a loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    63
    Dávid Hancko teraz potvrdil, že s loptou si rozumie. Pri poliacej čiare oklamal dvojicu hosťujúcich futbalistov a následne poslal loptu za obranu. Bohužiaľ Gorelčík sa k nej včas nedostal.
     
    65
    Z následného protiútoku Košíc uvidíme rohový kop.
     
    66
    Z rohového kopu hostí sme gól nevideli. Hlavný arbiter navyše prisúdil loptu domácim po faule Patrika Zajaca na gólmana MŠK.
     
    66
    Dávid Hancko to skúšal z hranice vápna. Jeho pokus však zblokoval Pavol Šuľák a tak ohrozenie bránky Košíc stále neprichádza.
     
    67
    Stridajúci Sluka predviedol pekný prienik cez stred ihriska. Loptu následne prihral Michlíkovi, ktorý nemal už toľko energie a tak prienik o trochu spomalil.
     
    69
    Centrom z pravej strany sa teraz prezentoval Vladimír Majdan. Jeho prihrávka bola naozaj dobrá, no mala prívlastok ofsajdová a tak sa v hre pokračovať nemohlo.
     
    70
    Výborne teraz zakročil Majdan, ktorý zastavil brejk hostí v hodine dvanástej.
     
    71
    Kristiána Valla teraz zostrelil na hranici vápna Lukáš Horvath. Hlavný arbiter sa len nad týmto zákrokom pousmial a do píšťalky nefúkol.
     
    72
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Tlacháč, prichádza Dybala.
     
    73
    Idnividuálne to teraz po krídle skúšal Radoslav Kamenec. Ten si však na seba zobral priveľké sústo a loptu pred vápnom Žiliny stratil.
     
    74
    Krásny center teraz prišiel z kopačky Kristiána Valla. Lopta smerovala priamo na hlavu Gorelčíka, ktorému sa podarilo aj zakončiť, no len nad bránku Košíc.
     
    75
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Jass, prichádza Kinský.
     
    77
    Košice majú v závere zápasu o čosi viac energie ako domáci futbalisti. Momentálne sa hrá pred vápnom Žiliny, no chýba tomu potrebná strela.
     
    78
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Žiline sa predsa len podarilo stiahnúť náskok Košíc a už to je len o jeden gól. Výborne to vymyslel KRISTIÁN VALLO, ktorý v individuálom prieniku oklamal dvojicu futbalistov v modro-bielom a následne pomalou strelou k tyčke prekonal aj Matúša Kiru.
     
    80
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Tak toto je neuveriteľný zvrat v priebehu dvoch minút. Opäť bol pri tejto akcii Kristián Vallo, ktorý teraz vytiahol z bránky Matúša Kiru. Lopta sa dostala na kopačku ĽUBOMÍRA GORELČÍKA, ktorý razantnou strelou rozvlnil sieť košickej bránky.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kolek, prichádza Hloušek.
     
    83
    Vallo to skúsil teraz razantným centrom, no Lukáš Horváth výborne odvrátil až na polovičku Žiliny.
     
    84
    Center prišiel aj z opačnej strany. Lopta sa prepadla na rozbehnutého Gorelčíka, ktorý vybojoval aspoň rohový kop.
     
    85
    Center od vlajočky letel priamo do rukavíc pripraveného Matúša Kiru.
     
    86
    Žilinčania mali k dispozícii rohový kop. Ten zahrával Adam Kopas. Do lopty dal však priveľa sily a tá preletela ponad vápno Lokomotívy Košíc.
     
    87
    Zápas sa dohráva na kopačkách domácich futbalistov. Tí držia loptu prevažne pri poliacej čiare. Hostia samozrejme vysoko napádajú.
     
    88
    Košice v závere zápasu získavajú aspoň rohový kop. Loptu si už k vlajočke stavia Radoslav Človečko.
     
    89
    Rohový kop sa Človečkovi nepodaril. Lopta končí v rukaviciach Martina Leška, ktorý bez váhania vykopáva.
     
    90
    Nadstavuje sa +1 minúta.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Kamenec (FC Lokomotíva Košice).
     
    90+1
    V závere zápasu uvidíme rohový kop Lokomotívy Košice.
     
    Koniec zápasu. (12:15:33)

    Patrik Ondrovič

    Branky: 78. Vallo, 80. Gorelčík – 26. Zajac, 43. Človečko

    Karty:   90+1. Kamenec (LKE)


    MŠK Žilina B: Leško – Puček, Michlík, Vallo ,Hancko, Ďuratný, Václavik, Tlacháč, Majdan, Gorelčík, Minárik.
    Náhradníci: Kňazovič, Kopas, Boženík, Sluka, Dybala.

    FC Lokomotíva Košice: Kira – Kamenec, Gallo, Horváth, Šulák, Harvila, Človečko, Zajac, Pavúk, Kolek, Jass.
    Náhradníci: Kinský, Hloušek, Šipoš, Boňko, Majerník.
    bahis siteleri