Lotyšsko – Litva 2:1 (kon.)
konec
Lotyšsko
2:1 (0:0)
Litva
Středa 01.06.2016, 18:30Baltický pohár
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:29:00)
     
    Je dobojováno! Lotyško v rámci Baltického poháru poráží Litvu 2:1! V první půli se hrál hodně bojovný fotbal s velkým množstvím faulů a žlutých karet! Branky začaly padat až po přestávce! Skóre otevřel v 50. minutě Zjuzins, který dopravil míč do odkryté sítě! Dvacet minut před závěrečným hvizdem zvýšil lotyšského vedení Rudnevs, jež dorazil do sítě vlastní střelu! Naději vykřesal Litvě až Chernykh, který se chvíli před koncem prosadil krásnou střelou vnějším nártem! Lotyši si ale závěr pohlídali a zaslouženě zvítězili!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Do otevřené obrany Litvy se hnal střídající Laizans! Vynikající Setkus jeho ránu z hranice velkého vápna zneškodnil parádním zákrokem!
     
    90+3
    Litva ale ještě dostala šanci v podobě přímého kopu. Do pokutového území se sešikovali všichni hlavičkáři. Chernykh to ale vzal na sebe a tvrdou střelou úplně minul branku.
     
    90+2
    Hra je přerušena! Jeden z Lotyšů totiž zůstává ležet na trávníku. Podle všeho jej postihly křeče. Rozhodčí už se dívá na hodinky.
     
    90+1
    Gabovs vyslal nadýchaný centr do pokutového území, na který si naběhl střídající Laizans. Jeho hlavička v tísni postrádala přesnost a zamířila mimo tři tyče.
     
    90
    Lotyši se navíc usídlili v blízkosti šestnáctky soupeře, kde kombinují na levé straně. Litva se ne a ne prodrat k balónu.
     
    89
    A právě střídající Laizans si ve středu hřiště dobře pokryl míč tělem a nechal se chytře faulovat. Lotyši nasbírají další cenné vteřiny. Litvě se krátí čas na vyrovnání!
     
    88
    Střídání v týmu Lotyšsko: ze hřiště odchází Šabala, přichází Laizans.
     
    87
    Skvělou defenzivní práci odvedl na levé straně lotyšské obrany Maksimenko. Levý bek vedoucího celku nepustil vpřed střídajícího Valskise.
     
    86
    Šabala toho dnes naběhá opravdu hodně! Nyní dotíral na posledního obránce Litvy, ale k odraženému míči se nedostal. Lotyši ale drží soupeře daleko od šestnáctky.
    84. Fedor CHERNYKH - 2:1
     
    84
    Litva právě vstřelila branku!
    A pozor! Koncovka utkání bude ještě hodně dramatická! Litva překvapila Lotyše bleskovým útokem po levé straně. Na přihrávku na hranici šestnáctky si naběhl FEDOR CHERNYKH, který vnějším nártem propálil Vaninse!
     
    83
    Na centrovaný míč si na zadní tyči naskočil Dubra, jenže jeho hlavička postrádala potřebnou razanci a navíc mířila do míst, kde stál připravený Setkus.
     
    82
    Šabala si kopl míč mezi dva obránce Litvy a před hranicí pokutového území se nechal chytře faulovat. Vše se obešlo bez karty, Lotyšsko rozehraje přímý kop.
     
    81
    Střídání v týmu Litva: ze hřiště odchází Novikovas, přichází Luksa.
     
    80
    Litevci navíc chybovali při rozehrávce, nepřesnou přihrávku vystihl Vorobjovs, jež přihrál Ikaunieksovi, který technickou střelou poslal míč těsně nad břevno!
     
    79
    Litva zahrávala rohový kop. Míč směřoval do ohně před brankou, kam vyrazil také brankář Vanins, jež vyboxoval míč ven z pokutového území.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 50. Zjuzins, 71. Rudnevs – 84. Chernykh

    Karty:   7. Savalnieks (LAT), 33. Lazdinš (LAT) – 12. Kuklys (LIT), 35. Slavickas (LIT)


    Lotyšsko: Vanins – Gabovs, Dubra, Gorkšs, Maksimenko – Tarasovs (78. Vorobjovs) – Savalnieks (46. Zjuzins), Lazdinš (46. Višnakovs), Ikaunieks (65. Ikaunieks A.) – Rudnevs, Šabala (88. Laizans)
    Náhradníci: Šteinbors, Ikstens, Jagodinskis, Ošs, Freimans, Kurakins, Zjuzins, Laizans, Ikaunieks, Višnakovs, Gauračs, Vorobjovs

    Litva: Setkus – Girdvainis, Chernykh, Klimavicius L., Kuklys, Norvilas, Novikovas (81. Luksa), Slavickas, Slivka (57. Valskis), Spalvis, Vaitkunas
    Náhradníci: Baravykas, Bartkus, Beneta, Cesnauskis, Gaspuitis, Kazlauskas, Klimavicius A., Luksa, Paulius, Rapalis, Valskis, Zubas
    bahis siteleri