Weiden – Česko U14 0:5 (kon.) | West Coast – Blatná 4:0 (kon.) | Gajary Flames – Weiden 8:0 (kon.)
Česko U14 – Plzeň 0:4 (kon.) | Blatná – Weiden 3:2 (kon.) | Gajary Flames – Česko U14 3:2 (kon.)
West Coast – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
L2hockey Gajary Flames
3:2 (2:1, 1:1)
Česko U14
Neděle 12.06.2016, 15:15Pilsen Cup • O 3.–4. místo
     
    29:32
    L2hockey Gajary Flames právě vstřelilo gól! Strhující závěr zřejmě nakonec vyzní lépe pro Gajary. Míček odrazil od zadního mantinelu před branku Čechů, kde jej Petras přistrčil MARCU TOMKOVIČOVI, jemuž nedělalo problém trefit odkrytou klec. Asistence: Mojmír Petras.
     
    22:23
    Reprezentace U14 právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno. Patera našel krásnou přihrávkou přes půl hřiště naběhnutého MATĚJE KÁBRTA na modré čáře, který si v samostatném úniku počínal jako zkušený mazák a trefil mezírku mezi betony brankáře Cigánika. Asistence: Antonín Patera.
     
    08:11
    Reprezentace U14 právě vstřelila branku!
    Češi korigují stav utkání na 2:1. VÁCLAV KOVÁŘÍK přetavil rychlou protiakci dva na jednoho v branku. Cigánik nestihl včas sklapnout betony a poprvé inkasuje. Asistence: Martin Rejda, Tomáš Nebor.
     
    03:18
    L2hockey Gajary Flames právě vstřelilo gól! Tak to je rychlé. Reprezentanti U14 nestíhají a vývojem utkání jsou zaskočeni. ANDREJ SCHWARTZ se na středu hřiště opřel do míčku a prostřeluje Günthera podruhé v zápase. Bez asistence.
     
    02:11
    L2hockey Gajary Flames právě vstřelilo gól! Nyní jdou už Gajary do vedení. Dvojice útočníků přetavila rychlý protiútok v poklidnou akci dva na nikoho. A MATĚJ ČULEN byl tím, kdo po několika přihrávkách přesně zakončil. Asistence: Adam Pavelka, Kinga Horváthová.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 3. Čulen (Pavelka, Horváthová), 4. Schwartz, 30. Tomkovič (Petras) – 9. Kovářík (Rejda, Nebor), 23. Kábrt (Patera)


    L2hockey Gajary Flames: Cigánik – Šimek, Horváthová, Čermák (C), Flamík, Schwartz – Čulen, Pavelka, Kotvan, Tomkovič, Petras, Rehák, Kulman.
    Česko U14: Günther (Křemeňák) – Litoborský, Tušl, Dvořáček, Tichý, Kopet, Rychlý, Kabát – Š. Hnyk, Patera, Krbec, Macháček (C), Moravec, Kubica, Hálek, Kopf, Kábrt.

    Rozhodčí: Michailidis, Kalabza
    bahis siteleri