Weiden – Česko U14 0:5 (kon.) | West Coast – Blatná 4:0 (kon.) | Gajary Flames – Weiden 8:0 (kon.)
Česko U14 – Plzeň 0:4 (kon.) | Blatná – Weiden 3:2 (kon.) | Gajary Flames – Česko U14 3:2 (kon.)
West Coast – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
L2hockey Gajary Flames
3:2 (2:1, 1:1)
Česko U14
Neděle 12.06.2016, 15:15Pilsen Cup • O 3.–4. místo
     
    29:47
    Buly před Cigánikem. Češi to zkusí v šesti.
     
    29:32
    L2hockey Gajary Flames právě vstřelilo gól! Strhující závěr zřejmě nakonec vyzní lépe pro Gajary. Míček odrazil od zadního mantinelu před branku Čechů, kde jej Petras přistrčil MARCU TOMKOVIČOVI, jemuž nedělalo problém trefit odkrytou klec. Asistence: Mojmír Petras.
     
    27:00
    Vyhozený míček zachytil na modré Kulman, který okamžitě pálil. Hokejbalista Gajar už zvedal ruce nad hlavu, ale trefil pouze tyč.
     
    24:51
    Další obrovská šance. Tomkovič v akci dva na jednoho předložil míček Petrasovi. Ten střelou z první trefuje pouze vyrážečku přesouvajícího se brankáře.
     
    22:23
    Reprezentace U14 právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno. Patera našel krásnou přihrávkou přes půl hřiště naběhnutého MATĚJE KÁBRTA na modré čáře, který si v samostatném úniku počínal jako zkušený mazák a trefil mezírku mezi betony brankáře Cigánika. Asistence: Antonín Patera.
     
    19:44
    Obrovská šance Gajar. Čulen našel volného Kotvana před brankou. Ten ale ani natřikrát nepřekonal Günthera.
     
    18:20
    Cigánik vyšel z branky a špatně rozehrál. Míček zachytil Rejda, který ihned pálil. Brankář Gajar se ovšem stihl vrátit do své klece.
     
    15:43
    Macháček se uvolnil na středu hřiště a z otočky nebezpečně pálil. Cigánik jeho střelu vyškrábl vyrážečkou.
     
    13:19
    Vyloučení v týmu L2hockey Gajary Flames (Horváthová – 2 min., napadení).
     
    08:38
    Vyloučení v týmu Česko U14 (Krbec – 2 min., vysoká hůl).
     
    08:11
    Reprezentace U14 právě vstřelila branku!
    Češi korigují stav utkání na 2:1. VÁCLAV KOVÁŘÍK přetavil rychlou protiakci dva na jednoho v branku. Cigánik nestihl včas sklapnout betony a poprvé inkasuje. Asistence: Martin Rejda, Tomáš Nebor.
     
    05:31
    Vyloučení v týmu L2hockey Gajary Flames (Horváthová – 2 min., nedovolené bránění).
     
    03:18
    L2hockey Gajary Flames právě vstřelilo gól! Tak to je rychlé. Reprezentanti U14 nestíhají a vývojem utkání jsou zaskočeni. ANDREJ SCHWARTZ se na středu hřiště opřel do míčku a prostřeluje Günthera podruhé v zápase. Bez asistence.
     
    02:11
    L2hockey Gajary Flames právě vstřelilo gól! Nyní jdou už Gajary do vedení. Dvojice útočníků přetavila rychlý protiútok v poklidnou akci dva na nikoho. A MATĚJ ČULEN byl tím, kdo po několika přihrávkách přesně zakončil. Asistence: Adam Pavelka, Kinga Horváthová.
     
    01:46
    Obrovská šance Gajar! Čulen našel zcela voného Pavelku, ten ale nedokázal trefit prázdnou klec soupeřovy brány. Dorážel ještě Kotvan, ale netrefil mezi tři tyče.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 3. Čulen (Pavelka, Horváthová), 4. Schwartz, 30. Tomkovič (Petras) – 9. Kovářík (Rejda, Nebor), 23. Kábrt (Patera)


    L2hockey Gajary Flames: Cigánik – Šimek, Horváthová, Čermák (C), Flamík, Schwartz – Čulen, Pavelka, Kotvan, Tomkovič, Petras, Rehák, Kulman.
    Česko U14: Günther (Křemeňák) – Litoborský, Tušl, Dvořáček, Tichý, Kopet, Rychlý, Kabát – Š. Hnyk, Patera, Krbec, Macháček (C), Moravec, Kubica, Hálek, Kopf, Kábrt.

    Rozhodčí: Michailidis, Kalabza
    bahis siteleri