Španělsko – Česko 1:0 (kon.) | Irsko – Švédsko 1:1 (kon.) | Belgie – Itálie 0:2 (kon.)
konec
Belgie
0:2 (0:1)
Itálie
Pondělí 13.06.2016, 21:00 • Stade de Lyon, Lyon • Mistrovství Evropy • Skupina E
Předzápasové kurzy
    90+3. Graziano PELLÈ - 0:2
     
    90+3
    Itálie právě vstřelila branku!
    Je hotovo, Italové z dnešního zápasu vyjdou jako vítězové! Akce začala u Immobileho, který zvedl hlavu a našel přesnou přihrávku úplně volného Candrevu, proti němuž vyrazil Courtois. Italský záložník s nikterak neukvapil a načechraným centrem našel na druhé straně volného GRAZIANA PELLÉHO, který nekompromisní volejem z první pojistil výhru Italů. Vermaelen na brankové čáře zasahoval marně – 0:2!
    32. Emanuele GIACCHERINI - 0:1
     
    32
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové jsou z ničeho nic do vedení! Přímý kop rozehráli Italové nakrátko a balon doputoval na půlicí čáru k Bonuccimu, který ukázakovým pasem do vápna našel naběhnutého EMANUELE GIACCHERINIHO, který si míč jednoduše zpracoval a poté kolem vyběhnutého Courtoise poslal Italy do vedení! Při celé situaci výrazně zaspali Alderweireld s Cimanem, kteří na záložníka Itálie úplně zapomněli – 0:1!
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Daniel Kinc

    Branky: 32. Giaccherini (Bonucci), 90+3. Pellè (Candreva)

    Karty:   90+1. Vertonghen (BEL) – 66. Chiellini (ITA), 75. Éder (ITA), 78. Bonucci (ITA), 84. Motta (ITA)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:12.
    Belgie: Courtois – Ciman (76. Ferreira-Carrasco), Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Nainggolan (62. D. Mertens), Witsel – De Bruyne, Fellaini, E. Hazard (C) – R. Lukaku (73. Origi).
    Náhradníci: J-F. Gillet, Mignolet – Denayer, Kabasele, J. Lukaku, Meunier, Dembélé, Ferreira-Carrasco, Batshuayi, Benteke, D. Mertens, Origi.

    Itálie: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Parolo, De Rossi (78. Motta), Giaccherini, Darmian (58. De Sciglio) – Pellè, Éder (75. Immobile).
    Náhradníci: Marchetti, Sirigu – De Sciglio, Ogbonna, Florenzi, Motta, Sturaro, Bernardeschi, El Shaarawy, Immobile, L. Insigne, Zaza.

    Rozhodčí: Mark Clattenburg – Simon Beck, Jack Collin (všichni ENG)

    Diváci: 55 408
    bahis siteleri