Španělsko – Česko 1:0 (kon.) | Irsko – Švédsko 1:1 (kon.) | Belgie – Itálie 0:2 (kon.)
konec
Belgie
0:2 (0:1)
Itálie
Pondělí 13.06.2016, 21:00 • Stade de Lyon, Lyon • Mistrovství Evropy • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání sledovalo 55 408 diváků!
    90+3. Graziano PELLÈ - 0:2
     
    90+3
    Itálie právě vstřelila branku!
    Je hotovo, Italové z dnešního zápasu vyjdou jako vítězové! Akce začala u Immobileho, který zvedl hlavu a našel přesnou přihrávku úplně volného Candrevu, proti němuž vyrazil Courtois. Italský záložník s nikterak neukvapil a načechraným centrem našel na druhé straně volného GRAZIANA PELLÉHO, který nekompromisní volejem z první pojistil výhru Italů. Vermaelen na brankové čáře zasahoval marně – 0:2!
     
    90+1
    Žlutou kartu nakonec uvidí také Jan Vertonghen, který příliš rychle vyrukoval proti rozehrávce Italů.
     
    90
    Mark Clattenburg nastaví tři minuty nad rámec hrací doby.
     
    90
    Znovu měli Belgičané šanci na vyrovnání! K centru se dostal De Bruyne, který hledal pasem Origiho. Liverpoolský útočník jeho přihrávku hlavou minul a od Fellainiho se balon odrazil do náručí Buffona.
    84. Povedenou ránu Cira Immobileho vytěsnil Courtois
     
    84
    A mohlo být rozhodnuto! Ciro Immobile v situaci dva na dva vzal vše na sebe, navedl si míč před hranicí vápna na střed a jeho bombu pod břevno dokázal Courtois skvěle vyrazit na rohový kop!
     
    84
    Střídající Motta zajel ve středu hřiště do svého soupeře, na řadu přichází již čtvrtá žlutá karta pro hráče Itálie.
    83. Origi hlavičkoval z malého vápna těsně nad
     
    83
    Tak tohle byla loženka, Belgie se málem radovala z vyrovnání! De Bruyne zachytil přetažený balon u levé postranní čáry, od níž přesným centrem posadil míč na hlavu volného střídajícího Divocka Origiho, který ale v obrovské šanci poslal kulatý nesmysl jen nad branku!
     
    78
    Poslední střídání využívá také italský trenér Antonio Conte. Nový lodivod londýnské Chelsea stahuje ze hry Danielle De Rossiho, jehož pozici na nějakých 15 minut zaujme na hřišti Thiago Motta.
     
    78
    Dalším italským hříšníkem je Leandro Bonnuci a také on si prohlédne z rukou hlavního Clattenburga z blízkosti žlutou kartu.
     
    76
    Poslední střídání si připravila Belgie. Ze hřiště odchází obránce Ciman, jehož místo na place zaujme vycházející hvězda, Yannick-Fereira Carrasco.
     
    75
    A i karetní provinění bylo také vše, co nám dnes večer Éder předvedl. Jeho místo zaujme čerstvý Ciro Immobile.
    75. Éder za každou cenu musel zastavit Mertense a nakonec si vysloužil žlutou kartu
     
    75
    Po rohu zachyboval Candreva a Belgičané mohli zamířit do dalšího rychlého brejku. Za záchrannou brzdu nakonec musel na poslední chvíli zatáhnout Éder, který za faul zezadu vidí žlutou kartu.
     
    73
    A právě Romelu Lukaku má pro dnešek hotovo, jeho místo na hrací ploše zaujme již zmíněný útočník Liverpoolu Divock Origi.
     
    66
    Chiellini se nechal ošálit Hazardem a potom belgickému kapitánovi v běžeckém souboji výrazně nestačil, a tak si pomohl přitažením za dres. Mark Cluttenburg poprvé v zápase sáhl do kapsičky a zákrok stoperu Juventusu Turín ocenil žlutou kartou.
     
    62
    Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Radja Nainggolan, přichází Dries Mertens.
     
    58
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Mattia De Sciglio.
    54. Výborné Pellého hlavičce vystavil stopku Courtois
     
    54
    Obrovská šance také na straně druhé! Do centru z pravé strany se krásně hlavou položil Graziano Pellé, jehož ukázkovou hlavičku k pravé tyči dokázal Thibaut Courtois perfektně vyrazit mimo tři tyče!
    54. Romelu Lukaku spálil dosud největší šanci na vyrovnání
     
    54
    Obrovská šance Belgie! Italové po rohu propadli a rázem z toho byly trable pro celek v bílém! Hazard krásně kolem obránce posunul míč De Bruynemu, jenž skvělou ulicí vyslal do úniku Lukakua, jenž dokázal přelobovat Buffona, ale míč nasměroval pouze nad branku Itálie!
     
    53
    Po čítankové ztrátě Belgie ve středu hřiště otevřel prostor přihrávku mezi beky De Rossi Candrevovi, který šel z úhlu sám na Courtoise, ale celou situaci opět doběhl Vertonghen, který perfektním skluzem odehrál míč na rohový kop.
     
    45+1
    Mark Clattenburg přidá jednu minutu nad rámec první půle.
     
    41
    Tak přeci jen se našlo okénko v defenzivě celku z Apeninského poloostrova a hned z toho byla šance Belgie! Na pěknou kolmici od Fellainiho si zaběhl přes střed vápna De Bruyne, který se pokusil vypálit křižně na zadní tyč, nicméně i tento jeho pokus byl sražen. Rohový kop pro Belgičany.
    36. Pellé hlavou minul odkrytou bránu!
     
    36
    Další obrovská šance Italů! Míč po rozehrání nakrátko proskákal vápnem Belgie, kde jej hodně lexně odvracel Fellaini. Courtois hodně zbrkle vyběhl a chvíli poté míč Éder posunul na zcela volného Pellého, jenž ve vyložené pozici těsně minul branku Belgičanů!
     
    35
    Další dobrá možnost Italů! Míč si vhozeném autu sebral Candreva, který si jej bleskově navedl na pravačku a poté razantní pumelicí výrazně provětral brankáře Courtoise!
    32. Emanuele GIACCHERINI - 0:1
     
    32
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové jsou z ničeho nic do vedení! Přímý kop rozehráli Italové nakrátko a balon doputoval na půlicí čáru k Bonuccimu, který ukázakovým pasem do vápna našel naběhnutého EMANUELE GIACCHERINIHO, který si míč jednoduše zpracoval a poté kolem vyběhnutého Courtoise poslal Italy do vedení! Při celé situaci výrazně zaspali Alderweireld s Cimanem, kteří na záložníka Itálie úplně zapomněli – 0:1!
     
    30
    První náznak šance také na straně italské! K míči se dostal Pellé, který si jej dvěma rychlými kroky navedl do středu na pravou, jeho skákavá rána na zadní tyč však pouze vystrašila plachtícího Courtoise!
    10. Nainggolanovu první střelu v utkání vytěsnil Buffon na roh
     
    10
    První šance zápasu! Lukaku na sebe navázal dva obránce a rychle posunul míč na Felainniho, který ještě prodloužil pod sebe na Nainggolana, který svou prudkou ranou k tyči pořádně provětral Buffona v bráně Italů! Následuje rohový kop.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Daniel Kinc

    Branky: 32. Giaccherini (Bonucci), 90+3. Pellè (Candreva)

    Karty:   90+1. Vertonghen (BEL) – 66. Chiellini (ITA), 75. Éder (ITA), 78. Bonucci (ITA), 84. Motta (ITA)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:12.
    Belgie: Courtois – Ciman (76. Ferreira-Carrasco), Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Nainggolan (62. D. Mertens), Witsel – De Bruyne, Fellaini, E. Hazard (C) – R. Lukaku (73. Origi).
    Náhradníci: J-F. Gillet, Mignolet – Denayer, Kabasele, J. Lukaku, Meunier, Dembélé, Ferreira-Carrasco, Batshuayi, Benteke, D. Mertens, Origi.

    Itálie: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Parolo, De Rossi (78. Motta), Giaccherini, Darmian (58. De Sciglio) – Pellè, Éder (75. Immobile).
    Náhradníci: Marchetti, Sirigu – De Sciglio, Ogbonna, Florenzi, Motta, Sturaro, Bernardeschi, El Shaarawy, Immobile, L. Insigne, Zaza.

    Rozhodčí: Mark Clattenburg – Simon Beck, Jack Collin (všichni ENG)

    Diváci: 55 408
    bahis siteleri