Slovensko – Anglie 0:0 (kon.) | Rusko – Wales 0:3 (kon.)
konec
Slovensko
0:0 (0:0)
Anglie
Pondělí 20.06.2016, 21:00 • Stade Geoffroy Guichard, Saint-Etienne • Mistrovství Evropy • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    78
    Naposledy střídají také Slováci, Weisse nahrazuje defenzivní záložník Škriniar a Slováci se do koncovky zápasu chystají především bránit nerozhodný výsledek.
     
    76
    Závěrečné anglické střídání, Harry Kane nahradil Daniela Sturridge.
     
    67
    Po delší době se přerušuje a přichází tak čas pro Gyömbéra, kterému přepouští místo na hrací ploše Viktor Pečovský.
    61. Martin Škrtel (SVK)
     
    61
    Alli se okamžitě objevil ve vyložené gólové příležitosti, když jej centrem ke vzdálenější tyči uvolnil Henderson a do Alliho střely mířící do sítě stačil vložit nohu Martin Škrtel a těsně před brankovou čárou zachránil Slovensko od inkasování! Tady už by Kozáčik neměl sebemenší šanci zasáhnout.
     
    61
    Angličané střídají, Dale Alli vbíhá do hry místo Adama Lallany.
     
    57
    Po krátké chvíli střídají také Slováci, jejichž trenér Kozák evidentně reaguje na neustálé průniky Clyna a do hry vysílá Šventa místo Dudy.
     
    56
    Angličané poprvé střídají, Jack Wilshere přepouští místo na hřišti Rooneymu.
     
    55
    A další slovenská šance! Pekarík pronikl do hloubi útočné poloviny, Hamšík poté s obrovskou porcí štěstí díky šťastnému odrazu míče od jednoho z Angličanů uvolnil na levém křídle Weisse, jenž pálil mezi nohami Clyna do Hartova protipohybu, anglický brankář se ale stačil složit ke své tyči včas a zneškodnit Slovákův pokus!
    54. Nathaniel Clyne to zkoušel z ostrého úhlu a vůbec ne špatně.
     
    54
    Po rychlém anglickém kontru se do slovenského pokutového území vřítil Clyne a probil se až před Kozáčika, jenž jeho prudké zakončení z úhlu dokázal vytěsnit nad svoji svatyni!
    53. Špatná komunikace málem způsobila na straně Albionu pohromu. Róbert Mak bezbrankové skóre neprolomil.
     
    53
    Slováci poté rychle vrátili míč před anglickou branku, kde došlo k hrubému nedorozumění mezi Smallingem a Hartem, mezi něž vběhl Róbert Mak a z bezprostřední blízkosti nedokázal Harta překonat!
     
    52
    Pekarík si posunul míč kolem Bertranda, jenž si poté musel pomoci viditelným stažením slovenského zadáka a Bertrand si zblízka prohlíží žlutý kartónek.
    33. Slovenská hráz jménem Matúš Kozáčik zůstává nepropustná. Po Jamie Vardym se neprosadil v obrovské šanci Adam Lallana.
     
    33
    Clyne prchl po pravém křídle kolem Weissa a připravil míč do střelecké pozice Lallanovi, jeho prudkou ránu Kozáčik vyráží!
     
    24
    Prvním žlutým hříšníkem zápasu se stává Viktor Pečovský, ten sestřelil rozběhnutého Vardyho a proti žluté kartě nemůže říct ani slovo.
    17. Jamie Vardy ukázal bleskurychlé nohy a poté si vylámal zuby na výtečném Matúšovi Kozáčikovi.
     
    17
    Jamie Vardy dostal skvělý čtyřicetimetrový pas za slovenskou obranu, uspěl v rychlostním souboji s Martinem Škrtelem a brankář Kozáčik anglického kanonýra dokázal vychytat!
     
    9
    Hendersonův centr Hubočan nadrazil vysoko do vzduchu a přes Lallanu a Vardyho se míč odrazil ke Sturridgovi až do brankového území, v poslední chvíli ale anglickému útočníkovi zamezil v zakončení z bezprostřední blízkosti skvělým obranným zákrokem Pekarík!
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Tomáš Kohlmann

    Branky:

    Karty:   24. Pečovský (SVK) – 52. Bertrand (ENG)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:8. Rohy: 0:11. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:12.
    Slovensko: Kozáčik – Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan – Kucka, Pečovský (67. Gyömbér) – Mak, Hamšík, Weiss (78. Škriniar) – Duda (57. Švento).
    Náhradníci: Mucha, Novota – Gyömbér, Saláta, Greguš, Hrošovský, Stoch, Šesták, Škriniar, Švento, Ďuriš, Nemec.

    Anglie: Hart – Clyne, Cahill, Smalling, Bertrand – Henderson, Dier, Wilshere (56. Rooney) – Lallana (61. Alli), Vardy, Sturridge (76. Kane).
    Náhradníci: Forster, Heaton – Rose, Stones, Walker, Alli, Barkley, Milner, Sterling, Kane, Rashford, Rooney.

    Rozhodčí: Velasco – Alonso, Yuste (vš. Španělsko)

    Diváci: 39 051
    bahis siteleri