Tisková konference FC Hradec Králové (kon.)
konec
Tisková konference FC Hradec Králové

Pondělí 20.06.2016, 09:30Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. (09:50:42)
     
    Bohuslav Pilný – Michal Šmarda je především trenérem juniorky, u A-týmu nám bude pomáhat tehdy, když se to nebude krýt s prací juniorky. Dále pak nám bude mimo jiné pomáhat s tréninkem hráčů, kteří přijdou po zranění.
     
    Václav Víška – Otázka na Michala Šmardu – Vidíme jako ideální, když trenér juniorky je i členem realizačního A-týmu.
     
    Pavel Krmaš – Tomáše není jednoduché vyvázat se stávající smlouvy.
     
    Pavel Krmaš – Tomáš Jirsák má eminentní zájem jít do Hradce, klub ho ale neuvolnil. Tomáš mně říkal, že by klidně hned sednou do letadla a přiletěl.
     
    Bohuslav Pilný – Na zkoušku přichází hráč z Moldavska, který má několik reprezentačních startů. Bude tu na dvoutýdenní zkoušku a i zde platí, že musí být lepší než naši hráči.
     
    Mgr. Václav Víška Ph.D – Rádi bychom chtěli udržet všechny hráče, nabídka na Tomáše Holeše a Malinského na stole aktuálně není.
     
    Mgr. Václav Víška Ph.D – Určitě budeme chtít ligu udržet, uděláme pro to maximum, i přes ten handicap, který budeme díky "venkovním" utkáním mít.
     
    Bohuslav Pilný – Někteří naši hráči se do přípravy zařadí později, třeba Dan Trubač a Jan Stejskal, kteří byli v Číně. Z dorostu se do A-týmu posune mladík Breda.
     
    Bohuslav Pilný – trenér – Obměna kádru nebude velká, na tom jsme se dohodli a to platí dál. Dnes budou na tréninku tři noví hráči. Příprava bude probíhat u nás doma v Hradci a nejede do Ústí nad Orlicí, ale na herní soustředění do Polska.
     
    Ing. Milan Přibyl Ph.D – člen představenstva – Podle všeho by práce na úpravě stadionu měly být zahájeny ještě na konci měsíce června. Práce na nové aréně pak probíhají podle plánu.
     
    Pavel Krmaš – Chceme do kádru zařadit co nejvíce hráčů z naší líhně. To, že novým trenérem juniorky je Michal Šmarda a jeho asisten Adrian Rolko, je také dobře.
     
    Pavel Krmaš – Mimo jiné budu jednat i s agenty hráčů o smlouvách a podobně.
     
    Pavel Krmaš – nový sportovní manažer – Setkáváme se tu zase po nějaké době, dnes to je ale už v jiné pozici. Minulou sezónu jsme zakončili postupem a já jsem se ještě zranil. Jednání s klubem probíhala už při sezóně, já jsem to ale oddaloval. Když jsem se zranil, tak jednání začala být intenzivnější, a dostal jsem nabídku na sportovního manažera klubu. Vyjasňovali jsme si věci, jak by to mohlo fungovat a jak bych chtěl, aby to fungovalo. Nakonec jsme se dohodli. Oslovila mě kabina, která má duši, cítil jsem se tam hrozně dobře. I proto jsem novou nabídku přijal.
     
    Mgr. Václav Víška Ph.D – člen představenstva – Dnes jsme se sešli kvůli uvedení Pavla Krmaše do pozice sportovního manažera a také kvůli seznámení změn v kádru klubu.
     
    Tiskový mluvčí klubu, Milan Šedivý, zahájil tiskovou konferenci.
     
    Dobré pondělní dopoledne, vítám vás ze Všesportovního stadionu, kde za malou chvíli začne předsezónní tisková konference FC Hradec Králové.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:30.

    Ondřej Novotný

    bahis siteleri