Rokycany – Plzeň 0:7 (kon.) | Žilina – Trenčín 2:4 (kon.) | Neugersdorf – Liberec 2:0 (kon.)
Dukla Praha – Pardubice 3:0 (kon.) | Ústí n. L. – Liberec jun. 7:2 (kon.) | Skalica – Ostrava 1:3 (kon.)
Jihlava – Táborsko 3:0 (kon.) | Jablonec – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Slovácko – Senica 1:1 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:3 (kon.) | Liberec – Budissa Budyšín 5:0 (kon.) | Vlašim – ČAFH 1:0 (kon.)
Zlín – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 0:0 (zruš.) | Honvéd – Podbrezová 0:1 (kon.)
Karviná – Zabrze 1:1 (kon.) | Blansko – Brno 0:3 (kon.) | Slavia – KF Teuta 0:0 (zruš.)
konec
MŠK Žilina
3:3 (2:2)
AS Trenčín
sk Sobota 25.06.2016, 12:30 • Pod Dubňom, Žilina • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    V prvom zápase zvíťazili Trenčania v Žiline 4:2, v tom druhom sa zrodila remíza 3:3. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok víkendu. (14:26:02)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    88
    Záver duelu teda prítomným divákom prnieisol ešte dva gólové kúsky. Všetko nasvedčuje tomu, že v druhom z dvojice dnešných prípravných duelov sa zrodí remíza.
     
    87
    Žilina dala gól!
    Žilinčania napokon vzápätí vyrovnávajú! Na konci akcie bol JAKUB MICHLÍK, ktorý si krásne spracoval loptu na prsiach a z prvej nechytateľne vypálil. Gôlman hostí bol prikrátky.
     
    86
    Trenčín dal gól!
    Trenčania v samom závere skórujú aj tretíkrát a strhávajú víťazstvo na svoju stranu! Po centri umiestnil loptu k bližšej žrdi PATRIK KOCHAN, gólman Žiliny sa hádzal zbytočne.
     
    85
    Domáci sa teraz oslobodili a nákopom smerom dopredu to skúsil Klec, ale neúpsešne. Pred nami je posledná päťminútovka tohto zápasu.
     
    84
    Trenčania sú v závere aktívnejší a skúšajú to po krídle, avšak zatiaľ bez úspechu.
     
    83
    Trenčania to skúšajú už aj individuálne. Jeden z hráčov AS teraz prenikol až ku domácemu gólmanovi, avšak ten pred ním loptu schoval do rukavíc.
     
    82
    Trenčania získali priamy kop takmer od stredovej čiary, odkiaľ priame ohrozenie žilinskej svätyne určite nepríde.
     
    81
    Gôlman Trenčína povybehol a nepríjemne zostrelil žilinského útočníka. Penalta z toho však aj napriek piskotu domácich tribún nebude.
     
    80
    Po krátkej prestávke pokračujeme v hre, ale na trávniku sa nič závažnejšie nedeje. Lopta lieta z jednej strany na druhú a zakončenia nevidíme.
     
    78
    Rozhodca dal hráčom prestávku na občerstvenie.
     
    77
    Žilinčania pokračujú v aktívnom útočení. Po centrovanej lopte z pravého krídla sa do koncovky dostal Majštinik, no z ideálnej pozície prepálil trenčiansku bránku.
     
    76
    Domáci Hlohovský nakopával loptu do šestnástky súpera, avšak nikoho v žlto-zelenom drese tam nenašiel a zakončenie neprišlo.
     
    75
    Do lopty sa napokon oprel Letič, avšak trafil iba rukavice pozorného gólmana. Skóre sa stále nemení, pred nami je záverečná pätnásťminútovka.
     
    74
    Žilinčania sa vrátili do útoku a vybojovali priamy kop z rovnakej pozície ako pred tromi minútami. Rozohrávať ho bude Letič alebo Hlohovský.
     
    73
    Trenčín chcel zakončiť a strhnúť vedenie na svoju stranu, ale loptu smerujúcu do nebezpečného priestoru odvrátil Michlík. AS aj napriek tomu stále ostáva pri lopte.
     
    72
    Žilinčania svoj rohový kop nevyužili a musia sa presunúť na opačnú polovicu trávnika, pretože aj oni budú čeliť rovnakej situácii.
     
    71
    Žilina zíksala priamy kop tesne spoza hranice šestnástky. K rozohrávke sa postavil Hlohovský, avšak jeho pokus gólman hostí vyrazil na rohový kop.
     
    70
    Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných 20 minút. Vo veľkej horúčave pokračujeme stále za vyrovnaného stavu 2:2.
     
    68
    Letič si pri stredovom kruhu pomáhal rukami. Všimol si to postranný arbiter a tak je lopta už odovzdaná do moci futbalistov Trenčínu.
     
    67
    Michlíkovi sa nepodarilo ani teraz dostať do samostatného prieniku. o loptu ho pripravil Udeh, ktorý si podľa domácich divákov pomáhal v súboji rukami.
     
    65
    Ani následná samostatná akcia Bojana Letića nedopadla úspešne pre MŠk Trenčín sa zatiaľ ubránil každému jednému výpadu domácich.
     
    64
    Michlík sa mohol sám vyrútiť na gólmana AS, no loptu mu v poslednej chvíli odobral jeden zo stopérov hostí a tak sa samostatný prienik nekonal.
     
    60
    Bojan Letić už opustil hraciu plochu a vyzerá to tak, že po menšom ošetrení za postrannou čiarou sa vráti späť na ihrisko.
     
    59
    Hra je prerušená. Na trávniku ostáva ležať Bojan Letić a tentokrát to bez ošetrenia už nepôjde.
     
    58
    Hancko to teraz výborne vymyslel s Letićom, ktorému poslal loptu na krídlo do behu. Bojan sa k lopte dostal včas ale cez jedného zo zadákov AS Trenčínu sa jednoducho neprekľučkoval.
     
    56
    Žilinský gólman teraz výborne zakročil a zlikvidoval tak pokus jedného z futbalistov AS, ktorý z pozície bieleho bodu razantne vypálil.
     
    54
    Domáci momentálne kombinujú pred vlastným gólmanom, ktorého taktiež zapájajú do kombinácie.
     
    53
    Hlohovský teraz výborne podporil zadné rady. Lopta samozrejme aj jeho zásluhou opustila ihrisko a tak je akcia AS Trenčínu zastavená tesne pred bránkou domácich.
     
    52
    Hancko to skúsil nákopom za obranu, no žiaden z mužov v žlto-zelenom sa k lopte nedostal a tak žiadnu šancu na ohrozenie nevidíme.
     
    51
    Výborným zákrokom však teraz zakročil Bojan Letić, ktorý zlikvidoval prienik jedného z mužov AS a vybojoval pre svoj tím vhadzovanie.
     
    50
    K lopte sa dostali už aj futbalisti AS Trenčínu. Tí zatiaľ kombinujú len na vlastnej polovičke a pomaly ale isto sa posúvajú pred bránku MŠK.
     
    49
    Lopta sa od vlajočky prepadla na hlavu jedného muža v žlto-zelenom. Tomu sa podarilo aj presne zakončiť, no ľaáa tyč zastavila jeho pokus a tak sme sa piatého gólu v tomto zápase nedočkali.
     
    48
    Dočkáme sa aj prvého rohového kopu v druhom polčase. Zahrajú ho domáci futbalisti z pravej strany.
     
    47
    Nepresná prihrávka Barriosa končí na kopačke Michala Kleca. Ten bez váhania štartuje rýchly protiútok na bránku AS Trenčínu.
     
    46
    O výkop do druhého polčasu sa postarali domáci futbalisti. Tí sa ihneď vyrútili pred gólmana AS, no po prihrávke Filipa Hlohovského nedokázal Jakub Michlík zakončiť presne.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Joan to teraz skúsil ľavačkou zo strednej vzdialenosti. Strela mala potrebnú razanciu, no Chovana jednoducho neohrozila.
     
    44
    Michlík šiel teraz do súboja až príliš dravo. To si samozrejme všimol hlavný arbiter, ktorý mu odpískal nedovolený zákrok.
     
    43
    Na opačnej strane sa po strele z prvej dostávajú k rohovému kopu aj domáci futbalisti. Loptu si už k vlajočke stavia Filip Hlohovský.
     
    42
    Center od vlajočky letel na prednú tyč. Tu však stál pripravený Martin Králik, ktorý hlavou odvrátil loptu do bezpečia.
     
    41
    Trenčín ma k dispozícii rohový kop.
     
    40
    Žilina dala gól!

    Netrvá však dlho a je znovu dorovnané. Do lopty sa z dobrých 25 metrov oprel FILIP HLOHOVSKÝ, ktorý nedal Chovanovi jedinú šancu. 2:2 a začíname od začiatku.
     
    38
    Trenčín dal gól!

    Po strate lopty sa do brejku 3 na 1 rútili hosťujúci futbalisti. Králik bol na túto situáciu prikrátky a prienik nemal ako zastaviť. Lopta napokon skončila na kopačke BALA,ktorý si vychutnal vybehnutého Mandousa a poslal svoj tím do vedenia 2:1.
     
    36
    Žilina dala gól!

    Loptu si na biely bod postavil taktiež FILIP HLOHOVSKÝ. Brankách Chovan síce vystihol smer jeho strely, no na túto loptu bol prikrátky a tak je stav zápasu 1:1.
     
    35
    Do lopty sa napokon oprel Filip Hlohovský, ktorý zasiahol v múre ruku jedného z Trenčanov a uvidíme tak pokutový kop.
     
    34
    Žilina má k dispozícii priamy kop zo sľubnej pozície. Pri lopte stojí dvojica: Hancko, Hlohovský.
     
    32
    Lopta sa drží pred veľkým vápnom AS, n v moci ju majú práve hostia. Tempo hry pomaly ale isto upadá.
     
    31
    Michal Klec si teraz vypýtal štandardku na pravom krídle po faule jedného z hostí.
     
    30
    Králik to teraz skúsil nákopom za obranu, no Joan bol na túto loptu prikrátky a jednoducho si k nej cestu nedokázal nájsť.
     
    29
    Žilinčania aj naďalej pokračujú v nátlaku. Hostia však úspešne napádajú každú jednu žilinskú prihrávku a tak strela nie a nie prísť.
     
    28
    Filip Hlohovský mal obrovskú šancu na dorovnanie. Stál sám zoči voči gólmanovi Chovanovi, no projektil z kopačky Filipa minul ľavú tyč o pár desiatok centimetrov.
     
    26
    Lopta sa drží momentálne v blízkosti stredového polkruhu. V moci ju majú futbalisti AS, ktorý teraz zavreli domácich vo vlastnom pokutovom území.
     
    25
    Joan to skúsil strieľaným centrom, no gólman AS Chovan sa prekvapiť nenechal a loptu jednoducho ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    24
    Filip Hlohovský sa mohol rútiť sám na Chovana. Loptu si však nedokázal prebrať a tak Žilinčania môžu zabudnúť na tento samostatný prienik.
     
    23
    Po inkasovanom góle zvyšuje Žilina svoj tlak smerom dopredu. Séria rohových kopov však nekončí potrebnou strelou na bránku.
     
    20
    Trenčín dal gól!

    Trenčín sa ujíma vedenia aj v druhom dvojzápase. Lopta prišla z pravej strany priamo na kopačku BARRIOSA , ktorý z dobrej pozície dokázal prekonať vybehnutého Mandousa a otvoril tak stav stretnutia na 0:1.
     
    19
    Trenčín vystrčil rožky aj teraz. Lopta sa dostala na hranicu vápna odkiaľ vypálil jeden z hosťujúcich futbalistov. Do pokusu sa však hodil Králik, ktorý pravdepodobne zachránil Mandousa pred inkasovaním.
     
    16
    Do hry sa pomaly ale isto dostávajú aj futbalisti AS. Tým sa momentálne darí loptu držať v tesnej blízkosti Žilinského vápna, no bez presnejšej strely.
     
    15
    A prišla ďalšia strela z kopačiek AS. Tento raz to bolo z lepšej pozície, no lopta aj tentokrát letela nad bránku MŠK ŽIliny.
     
    14
    Trenčanom sa teraz podarilo vybojovať priamy kop kúsok od vápna Žiliny. Samozrejme prišlo priame ohrozenie, no Aleš Mandous pri tejto strele zasahovať nemusel.
     
    12
    A mohli sme byť svedkami prvého gólu. Do vápna výborne loptu posunul Haskić na jednu z letných posíl MŠK. Strela z dobrej pozície však minula bránku AS Trenčínu o necelého pol metra.
     
    11
    Domáci majú momentálne zo zápasu viac. Lopta je neustále na ich kopačkách, no chýba tomu presná strela, ktorá by priniesla oživenie do stretnutia.
     
    10
    Priestor na strelu si po rohovom kope urobil aj Bojan Letić. Jeho projektilu však chýbala potrebná presnosť a tak gól stále nevidíme.
     
    9
    A máme tu ďalší rohový kop pre MŠK. Hlohovský však ani na dvakrát loptu nepretlačil za chrbát gólmana AS Trenčín.
     
    8
    Domácim rohový kop nevyšiel. Dopredu sa rútili hostia a dokonca sa im podarilo aj zakončiť. Razantná streka však končí len v rukaviciach Aleša Mandousa.
     
    7
    Po zblokovanom pokuse Filipa Hlohovského uvidíme prvý rohový kop v zápase. Loptu samozrejme zahrá sám Filip Hlohovský.
     
    6
    Lopta sa momentálne drží pred bránkou MŠK, no žiaden z mužov v červeno-bielom sa ku koncovke nedostane.
     
    5
    Haskić vybojoval priamy kop pre svoj tím. Lopta je však dostatočne vzdialená od bránky AS a tak k priamemu ohrozeniu s istotou nepríde.
     
    4
    Joan teraz vyhodil loptu pri vlastnej 16-tke len za postrannú čiaru. Trenčania tak získajú vhadzovanie kúsok od veľkého vápna MŠK.
     
    3
    Hosťom sa momentálne podarilo vybojovať priamy kop dobrých 40 metrov od bránky Žiliny. Ihneď po rozohrávke s avšak lopty zmocnil Jakub Michlík, ktorý ju už vyváža.
     
    2
    Trenčín je stále od úvodu pri lopte Žilinčania len napádajú rozohrávku, no stále bez úspechu.
     
    1
    O výkop do druhého prípravného stretnutia medzi MŠK Žilina a AS Trenčín sa postarali futbalisti AS Trenčínu. Tí sa rozhodli pre kombináciu smerom pred vlastného gólmana.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:30.

    Patrik Ondrovič

    Branky: 36. Hlohovský (pen.), 40. Hlohovský, 87. Michlík – 20. Barrios, 38. Bala, 86. Kochan


    MŠK Žilina: Mandous – Joan, Králik, Hancko, Letić, Michlík, Haskić, Hlohovský, Klec,??, ??
    AS Trenčín: Chovan – Slávik, Udeh, Šalata, Rolinec – Richtárech – Jin, Jančo – Barrios, Prekop, Bala
    bahis siteleri