Eagles Chrudim – Uh. Hradiště 15:5 (kon.) | Lomnice n/P – SK Černošice "B" 3:7 (kon.) | Nová Paka – SK Černošice "B" 7:6 (3:1 po s.n.)
Polička – Eagles Chrudim 8:5 (kon.)
konec
HC Spartak Polička
8:5 (1:2, 3:2, 2:1, 2:0)
IHC Eagles Chrudim
Neděle 26.06.2016, 16:00 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje • Finále
Partner:
     
    Závěrečný turnaj Final Eight dospěl do svého konce. Vítězem se stal HC Spartak Polička, druhé místo obsadil IGC Eagles Chrudim, na třetím místě skončil tým BK Nová Paka a čtvrté místo vybojovaly SK Černošice "B".

    Tímto se s vámi z Poličky dvojice komentátorů Milan Sochor – Richard Wagner loučí. Děkujeme za sledování našich přenosů a u dalších se těšíme na počtenou. (17:58:52)
     
    A nyní se konečně dostává řada na vítěze z Poličky. Po dekoraci zlatými medailemi samozřejmě dostanou také pohár pro vítěze, který za tým převezme kapitán Dušan Vápeník.
     
    Hráči Chrudimi si přebírají stříbrné medaile a obdrží také pohár za druhé místo, který přebírá kapitán Chrudimi Filip Nevečeřal.
     
    Cenu za nejlepšího hráče Poličky si přebírá Martin Pleva.
     
    Nejlepším hráčem Chrudimi v průběhu tohoto turnaje je vyhlášen Václav Novák.
     
    Je dobojováno, Spartak Polička se stává vítězem Stilmat první ligy inline hokeje, když v napínavém finále porazil IHC Eagles Chrudim!
     
    Konec zápasu.
     
    47:07
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartak přesilovou hru využívá a pravděpodobně si tak zajišťuje vítězství! Filip Ament na střelu PETRA BENEŠE nedosáhl! Bez asistence.
     
    46:18
    Marek Sýkora (EAG) dostává 1,5 minuty za podražení + 1,5 minuty za držení. Navíc Filip Ament (EAG) 10 minut za nesportovní chování. S Chrudimí to nevypadá růžově.
     
    45:30
    Chrudim se musí tlačit do útoku a Jiří Plch zkusil štěstí z levé strany, David Vašátko měl ale beton na správném místě včas.
     
    44:22
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartak využívá další přesilovou hru a poprvé v utkání odskakuje na rozdíl dvou branek! Petr Beneš vyzval ke střele DUŠANA VÁPENÍKA, který jeho nabídkou nepohrdl trefil se z levého kruhu! Asistence: Petr Beneš.
     
    44:01
    Václav Novák (EAG) míří za vrátka trestné lavice, byl potrestán za sekání.
     
    43:24
    Puk se dostal do mezikruží na plně volného Marka Sýkoru, který měl dostatek času, aby si připravil střelu, proti ní se ale zaskvěl David Vašátko díky přesnému zákroku lapačkou.
     
    42:36
    Josef Hron zavezl kotouč do útočného pásma, jeho přihrávka před brankoviště ale neprošla. Polička ovšem zůstala v držení kotouče, pak se ale provinila ofsajdem.
     
    41:29
    David Komárek projel celým útočným pásmem až za bránu, odkud se následně dostal zase na půlku. Neměl komu přihrát a dostal se do problémů s napadajícím Miroslavem Šedým, žádná šance z toho ale nakonec nebyla.
     
    39:46
    Filip Nevečeřal dostal puk do dobré pozice v pravém kruhu, jeho střelu zápěstím ale zlikvidoval povedeným zákrokem David Vašátko.
     
    38:47
    Filip Švejda se rozjel a přichystal si kotouč na forhend. Z pravého kruhu poslal střelu přes klubko těl, puk zůstal ležet po zákroku Filipa Amenta jenom kousek od brankové čáry. Chrudimští jej stačili včas odklidit.
     
    37:01
    Přihrávka Marka Sýkory z pravé strany svého adresáta nenašla, puk se ale k němu vrátil, a tak mohl vystřelit. Také jeho střele ale chyběla přesnost.
     
    36:24
    Kotouče se po vhazování ujala Chrudim, v následném útoku o něj ale přišla.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    34:49
    Polička právě vstřelila branku!
    Teď už útočná akce Spartaku vyšla a je z toho vedoucí branka! Kotouč putoval od Martina Plevy k PETRU BENEŠOVI, který vystřelil z levého kruhu a prosadil se už potřetí za sebou! Asistence: Martin Pleva.
     
    34:29
    Filip Švejda měl před sebou trochu prostoru na levé straně, nakonec ale do jeho střely vložil hůl Filip Komárek a kotouč končí pod lapačkou Filipa Amenta.
     
    32:32
    Libor Boháček už může pomoci svému týmu, Polička je v plném počtu.
     
    31:37
    Marek Drtina zpracoval přihrávku na vrcholku levého kruhu a okamžitě napřáhl ke střele, ta ale minula vzdálenější tyč klece Spartaku.
     
    31:02
    Libor Boháček (PLC) je potrestán za sekání. Dočkáme se dalšího gólu?
     
    30:43
    Polička právě vstřelila branku!
    Napínavý souboj je znovu vyrovnaný! A znovu padl gól v přesilové hře, o který se postaral PETR BENEŠ, který využil výborného pasu Martina Plevy! Asistence: Martin Pleva.
     
    30:21
    Marek Sýkora (EAG) je vyloučen za držení protihráče.
     
    29:58
    Marek Kišš se prodral dopředu po pravé straně a předložil kotouč doleva na Marka Sýkoru, kterého výborným zákrokem pravým betonem vychytal David Vašátko.
     
    28:55
    Před brankoviště si najížděl Martin Pleva, kterého se z pravého křídla snažil najít Petr Beneš, Filip Ament po této akci ale zasahovat nemusel.
     
    27:50
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Přesilové hry jsou v tomto utkání silnou zbraní a Chrudim to teď potvrdila! Marek Kišš dostal kotouč na MARKA DRTINU, který z pravé strany dovršil hattrick a zároveň překlopil vedení zpátky na chrudimskou stranu! Asistence: Marek Kišš, Václav Novák.
     
    27:13
    Ondřej Havlíček (PLC) je potrestán menším trestem za napadení.
     
    26:35
    Chrudimští Eagles byli v dobré pozici před brankovištěm Poličky, David Vašátko se ale dokázal roztáhnout přes šířku celého brankoviště a pravým betonem puk vyrazil.
     
    26:12
    Dušan Vápeník zavezl puk za půlicí čáru na útočnou polovinu, tam jej ale vinou špatné přihrávky jenom odevzdal soupeři.
     
    25:22
    Petr Beneš zavezl puk do útoku a okamžitě pálil z pravého kruhu, jeho střela byla ale příliš vysoká.
     
    24:48
    Kotouč se dostal před levou tyč Vašátkovy klece, kde se snažil dorážet Jiří Plch, neposedný kotouč ale netrefil tak, jak by si představoval, a poslal ho za bránu.
     
    24:05
    Jiří Plch byl na buly úspěšnější než Ondřej Havlíček a hrát tak může Chrudim.
     
    24:01
    Začala třetí čtvrtina.
     
    24:00
    Druhá čtvrtina skončila.
     
    23:42
    Polička právě vstřelila branku!
    Utkání jako na horské dráze je znovu vyrovnané! Filip Švejda z levého křídla poslal kotouč před brankoviště přesně na hůl PETRA BENEŠE, který jej dostal až za záda Filipa Amenta! Asistence: Filip Švejda.
     
    22:58
    Filip Nevečeřal se vrací do hry a Chrudim hraje v plném počtu.
     
    22:46
    Spartak svého soupeře mocně svíral a počastoval Filipa Amenta několika střeleckými pokusy, které však chrudimský strážce svatyně pokryl.
     
    21:28
    Filip Nevečeřal (EAG) si připomene, jak to na trestné lavici vypadá, jelikož je vyloučený za hákování.
     
    20:21
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! A také chrudimští Eagles si v početní výhodě věděli rady. Jiří Plch nabil VÁCLAVU NOVÁKOVI, z jehož hole vystřelila raketa, která skončila až za zády Davida Vašátka! Asistence: Jiří Plch, Marek Kišš.
     
    19:51
    Michal Zobač (PLC) míří na trestnou lavici za podražení.
     
    18:55
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Vedení si ale domácí příliš dlouho neužili! Jiří Plch prostrčil kotouč na MARKA SÝKORU, jenž se před brankovištěm zorientoval nejlépe ze všech a dostal kotouč za brankovou čáru! Asistence: Jiří Plch, Marek Kišš.
     
    18:25
    Polička právě vstřelila branku!
    A nezůstalo jenom u vyrovnání, Spartak se dostává dokonce do vedení! Celá akce začala u Petra Beneše, který uvolnil Martina Plevu, ten ale ještě vylepšil pozici pro MICHALA ZOBAČE, který udělal radost všem přítomným fanouškům! Asistence: Martin Pleva, Petr Beneš.
     
    17:53
    Polička právě vstřelila branku!
    A Spartak přesilovou hru využívá a srovnává skóre! Petr Beneš přenesl hru na levou stranu, kde se ujal puku MARTIN PLEVA, jenž svým zápěstím vypustil jedovatou střelu, která zapadla ke vzdálenější tyči! Asistence: Petr Beneš.
     
    17:14
    Dušan Vápeník střílel z levé strany, Filip Ament kotouč v lapačce neudržel a byl z toho pořádný požár v chrudimské obraně, který uhasil Marek Drtina (EAG), ale jenom za cenu menšího trestu za hrubost.
     
    16:21
    Filip Nevečeřal (EAG) je potrestán za hákování a Polička má příležitost k vyrovnání.
     
    15:19
    Petr Beneš našel před brankovištěm Michala Zobače, ten byl al zády k bráně a bekhendem se mu zakončit nepodařilo.
     
    13:41
    Hráči Spartaku už hrají v plném počtu, a tak se mohou s chutí pustit do útočení.
     
    12:42
    Kotouč se dostal na vrcholek levého kruhu, kde číhal Marek Drtina, ten ale tentokrát nemířil přesně a těsně minul vzdálenější tyč.
     
    12:10
    Chrudim vyhrála vhazování a míří dopředu, aby pokračovala ve své přesilovkové kombinaci.
     
    12:01
    Začala druhá čtvrtina.
     
    12:00
    První čtvrtina skončila.
     
    11:33
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Nerozhodný stav ovšem nevydržel dlouho. Filip Komárek si oprášil zavedenou spolupráci s MARKEM DRTINOU, který těsně před koncem první čtvrtiny vrací vedení na stranu Chrudimi! Asistence: Filip Komárek.
     
    10:56
    Polička právě vstřelila branku!
    Oslabení ale Spartaku příliš nevadí, ten se dostal znovu do úniku, který vedl FILIP ŠVEJDA a zakončil ho střelou nad beton Filipa Amenta! Asistence: Petr Beneš, Martin Pleva.
     
    10:44
    Na trestnou lavici míří hned dvojice hráčů Poličky. Dušan Vápeník (PLC) je potrestán za držení protihráče a Ondřej Havlíček (PLC) za sekání.
     
    10:03
    Erik Vápeník spěchá zpátky do hry, aby se zapojil do bránění, které jde žlutočerveným prozatím dobře.
     
    09:24
    Spartak se ve vlastním oslabení dostal do přečíslení 2 na 1, Martin Pleva se na levém křídle rozhodl pro střelu, která skončila na betonech Filipa Amenta.
     
    08:33
    Erik Vápeník (PLC) je poslán za katr kvůli podražení.
     
    07:40
    Po vstřelené brance se obrázek hry změnil. Do útoku se teď mnohem více tlačí právě Chrudim.
     
    06:10
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudimští se dostali z obranného bloku a vyrazili do rychlého protiútoku, který vedl po levé straně Marek Drtina. Jeho zakončení se s úspěchem nesetkalo, puk ale přebral Filip Komárek, který přihrával na pravou stranu, kam si mezitím MAREK DRTINA najel, a ten bez přípravy mířil přesně! Asistence: Filip Komárek.
     
    05:43
    Petr Beneš najel na útočnou polovinu po pravé straně a hledal Ondřeje Havlíčka, ten byl ale pokrytý.
     
    05:11
    Polička má více ze hry, je mnohem více na puku a okupuje útočnou polovinu hřiště. Před Ondřejem Havlíčkem teď zívala odkrytá brána, jeho střelu ale zablokoval obránce Eagles.
     
    03:48
    Chrudim už je v plném počtu, Polička ovšem pokračovala v útočení a před brankovištěm zůstal volný Erik Vápeník, jehož bekhendový pokus těsně minul pravou tyč chrudimské klece.
     
    03:08
    Petr Beneš si sjel s kotoučem až do pravého kruhu. Obránce Chrudimi ho vyklekával, Beneš v jeho pokleku ovšem našel mezírku a střelu musel likvidovat až Filip Ament.
     
    02:08
    Petr Beneš se po levé straně prodral do zakončení, byl ale bráněn nedovoleně a Filip Nevečeřal (EAG) je potrestán menším trestem za hákování.
     
    01:00
    Jiří Plch z levé strany nabil Marku Kiššovi, jeho bomba z mezikruží mířila vysoko a narazila do plexiskla za bránou Davida Vašátka.
     
    00:07
    Puk z buly sebrala sice Chrudim, ale Libor Boháček se okamžitě pustil do napadání a kotouč vybojoval.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky se pozdravily a staví se na úvodní buly. Polička nastupuje ve žlutočervených, pruhovaných dresech, Chrudim si oblékl černé dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Spartak Polička: Vašátko – Pleva, D. Vápeník, Švejda, Havlíček, Boháček, Hron, Šedý, E. Vápeník, Zobač, Beneš

    IHC Eagles Chrudim: Ament – Nevečeřal, Sýkora, Kišš, Plch, Novák, Drtina, D. Komárek, F. Komárek

    Rozhodčí: Michal Pahulák, Petr Karlík.
     
    Je to tu! Vrchol celého turnaje. Čeká nás souboj o první místo. Do finále se probojoval domácí HC Spartak Polička, jeho soupeřem je IHC Eagles Chrudim. Jak tohle dopadne? Kdo zvedne nad hlavu krásný pohár pro vítěze? To se společně dozvíme přibližně za hodinu a půl. A vy budete u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 11. Švejda (Beneš, Pleva), 18. Pleva (Beneš), 19. Zobač (Pleva, Beneš), 24. Beneš (Švejda), 31. Beneš (Pleva), 35. Beneš (Pleva), 45. D. Vápeník (Beneš), 48. Beneš – 7. Drtina (F. Komárek), 12. Drtina (F. Komárek), 19. Sýkora (Plch, Kišš), 21. Novák (Plch, Kišš), 28. Drtina (Kišš, Novák)


    HC Spartak Polička: Vašátko – Pleva, D. Vápeník, Švejda, Havlíček, Boháček, Hron, Šedý, E. Vápeník, Zobač, Beneš
    IHC Eagles Chrudim: Ament – Nevečeřal, Sýkora, Kišš, Plch, Novák, Drtina, D. Komárek, F. Komárek

    Rozhodčí: Michal Pahulák, Petr Karlík
    bahis siteleri