Eagles Chrudim – Uh. Hradiště 15:5 (kon.) | Lomnice n/P – SK Černošice "B" 3:7 (kon.) | Nová Paka – SK Černošice "B" 7:6 (3:1 po s.n.)
Polička – Eagles Chrudim 8:5 (kon.)
konec
HC Spartak Polička
8:5 (1:2, 3:2, 2:1, 2:0)
IHC Eagles Chrudim
Neděle 26.06.2016, 16:00 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje • Finále
Partner:
     
    47:07
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartak přesilovou hru využívá a pravděpodobně si tak zajišťuje vítězství! Filip Ament na střelu PETRA BENEŠE nedosáhl! Bez asistence.
     
    44:22
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartak využívá další přesilovou hru a poprvé v utkání odskakuje na rozdíl dvou branek! Petr Beneš vyzval ke střele DUŠANA VÁPENÍKA, který jeho nabídkou nepohrdl trefil se z levého kruhu! Asistence: Petr Beneš.
     
    34:49
    Polička právě vstřelila branku!
    Teď už útočná akce Spartaku vyšla a je z toho vedoucí branka! Kotouč putoval od Martina Plevy k PETRU BENEŠOVI, který vystřelil z levého kruhu a prosadil se už potřetí za sebou! Asistence: Martin Pleva.
     
    30:43
    Polička právě vstřelila branku!
    Napínavý souboj je znovu vyrovnaný! A znovu padl gól v přesilové hře, o který se postaral PETR BENEŠ, který využil výborného pasu Martina Plevy! Asistence: Martin Pleva.
     
    27:50
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Přesilové hry jsou v tomto utkání silnou zbraní a Chrudim to teď potvrdila! Marek Kišš dostal kotouč na MARKA DRTINU, který z pravé strany dovršil hattrick a zároveň překlopil vedení zpátky na chrudimskou stranu! Asistence: Marek Kišš, Václav Novák.
     
    23:42
    Polička právě vstřelila branku!
    Utkání jako na horské dráze je znovu vyrovnané! Filip Švejda z levého křídla poslal kotouč před brankoviště přesně na hůl PETRA BENEŠE, který jej dostal až za záda Filipa Amenta! Asistence: Filip Švejda.
     
    20:21
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! A také chrudimští Eagles si v početní výhodě věděli rady. Jiří Plch nabil VÁCLAVU NOVÁKOVI, z jehož hole vystřelila raketa, která skončila až za zády Davida Vašátka! Asistence: Jiří Plch, Marek Kišš.
     
    18:55
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Vedení si ale domácí příliš dlouho neužili! Jiří Plch prostrčil kotouč na MARKA SÝKORU, jenž se před brankovištěm zorientoval nejlépe ze všech a dostal kotouč za brankovou čáru! Asistence: Jiří Plch, Marek Kišš.
     
    18:25
    Polička právě vstřelila branku!
    A nezůstalo jenom u vyrovnání, Spartak se dostává dokonce do vedení! Celá akce začala u Petra Beneše, který uvolnil Martina Plevu, ten ale ještě vylepšil pozici pro MICHALA ZOBAČE, který udělal radost všem přítomným fanouškům! Asistence: Martin Pleva, Petr Beneš.
     
    17:53
    Polička právě vstřelila branku!
    A Spartak přesilovou hru využívá a srovnává skóre! Petr Beneš přenesl hru na levou stranu, kde se ujal puku MARTIN PLEVA, jenž svým zápěstím vypustil jedovatou střelu, která zapadla ke vzdálenější tyči! Asistence: Petr Beneš.
     
    11:33
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Nerozhodný stav ovšem nevydržel dlouho. Filip Komárek si oprášil zavedenou spolupráci s MARKEM DRTINOU, který těsně před koncem první čtvrtiny vrací vedení na stranu Chrudimi! Asistence: Filip Komárek.
     
    10:56
    Polička právě vstřelila branku!
    Oslabení ale Spartaku příliš nevadí, ten se dostal znovu do úniku, který vedl FILIP ŠVEJDA a zakončil ho střelou nad beton Filipa Amenta! Asistence: Petr Beneš, Martin Pleva.
     
    06:10
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudimští se dostali z obranného bloku a vyrazili do rychlého protiútoku, který vedl po levé straně Marek Drtina. Jeho zakončení se s úspěchem nesetkalo, puk ale přebral Filip Komárek, který přihrával na pravou stranu, kam si mezitím MAREK DRTINA najel, a ten bez přípravy mířil přesně! Asistence: Filip Komárek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 11. Švejda (Beneš, Pleva), 18. Pleva (Beneš), 19. Zobač (Pleva, Beneš), 24. Beneš (Švejda), 31. Beneš (Pleva), 35. Beneš (Pleva), 45. D. Vápeník (Beneš), 48. Beneš – 7. Drtina (F. Komárek), 12. Drtina (F. Komárek), 19. Sýkora (Plch, Kišš), 21. Novák (Plch, Kišš), 28. Drtina (Kišš, Novák)


    HC Spartak Polička: Vašátko – Pleva, D. Vápeník, Švejda, Havlíček, Boháček, Hron, Šedý, E. Vápeník, Zobač, Beneš
    IHC Eagles Chrudim: Ament – Nevečeřal, Sýkora, Kišš, Plch, Novák, Drtina, D. Komárek, F. Komárek

    Rozhodčí: Michal Pahulák, Petr Karlík
    bahis siteleri