Ordabasy – Čukarički 3:3 (kon.) | Širak – Dila Gori 1:0 (4:1 po pen.) | Kajrat – KF Teuta 5:0 (kon.)
Pjunik – Europa 2:1 (kon.) | Dacia Kišiněv – Käpäz 0:1 (kon.) | Myjava – Admira 2:3 (kon.)
Samtredia – Qäbälä 2:1 (kon.) | Rudar – Kukësi 0:1 (kon.) | Jelgava – Breidablik 2:2 (kon.)
MTK Budapešť – Aktobe 2:0 (kon.) | Mariehamn – Odd 1:1 (kon.) | Jūrmala – Dinamo Minsk 0:2 (kon.)
Neftçi Baku – Balzan 1:2 (kon.) | Debrecín – La Fiorita 2:0 (kon.) | Helsinki – Atlantas 1:1 (kon.)
FK Radnik – Beroe 0:2 (kon.) | Loko Záhřeb – UE Santa Coloma 4:1 (kon.) | Kalju – Riteriai 4:1 (kon.)
RoPS Rovaniemi – Shamrock 1:1 (kon.) | Zagłębie – Slavia Sofia 3:0 (kon.) | Brøndby – Valur 6:0 (kon.)
Fola – Aberdeen 1:0 (kon.) | Omonia Nikósie – FC Banants 4:1 (kon.) | ND Gorica – Maccabi Tel Aviv 0:1 (kon.)
Beitar Jeruzalém – FK Sloboda 1:0 (kon.) | Budućnost Podgorica – FK Rabotnički 1:0 (kon.) | HB Tórshavn – Levadia Tallinn 0:2 (kon.)
Stabæk – Connah's Quay 0:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Partizani Tirana 0:0 (zruš.) | Zaria Balti – Fehérvár 2:0 (kon.)
FK Sūduva – Midtjylland 0:1 (kon.) | Bala Town – AIK Stockholm 0:2 (kon.) | Víkingur – Ventspils 0:2 (kon.)
Soligorsk – Runavík 5:0 (kon.) | Vojvodina – Bokelj 5:0 (kon.) | Hibernians – Trnava 0:3 (kon.)
FK Sileks – Vaduz 1:2 (kon.) | Cracovia – Škendija 1:2 (kon.) | Llandudno Town – Göteborg 1:2 (kon.)
Lusitans – Domžale 1:2 (kon.) | Folgore – Larnaka 1:3 (kon.) | Cork City – Linfield 1:1 (kon.)
Cliftonville – Differdange 2:0 (kon.) | Glenavon – Reykjavík 0:6 (kon.)
konec
Vojvodina Novi Sad
5:0 (2:0)
FK Bokelj
Čtvrtek 07.07.2016, 20:00 • Stadion Karađorđe • Evropská liga (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Vítám vás u odvetného zápasu prvního předkola Evropské ligy, v němž se představí Vojvodina Novi Sad a Bokelj.
     
    První utkání

    Do prvního předkola nastoupil Novi Sad v pozici favorita, ale v prvním duelu byla k vidění remíza 1:1, a tak bude odveta velmi zajímavá. Tým z Černé Hory odehrál dobré utkání, po němž se může postarat o senzaci. Ovšem Vojvodina hraje před vlastním publikem, které požene své "miláčky" k postupu.
     
    Rozhodčí

    Skotský sudí pan Andrew Dallas bude rozhodovat toto utkání, jako jeho asistenti byli zvoleni Alan Mulvanny a Alastair Mather. ¨

    Andrew Dallas je rozhodčí, který pravidelně rozhoduje skotské nejvyšší soutěže a dle statistik je jasné, že pro žlutý kartónek nejde daleko. Ovšem červenou kartu často z kapsičky netahá. Zda se potvrdí jeho statistiky, to zjistíme až v samotném zápase.
     
    Velmi zajímavé utkání má naplánovaný úvodní hvizd na 20 hodinu! Pokud vás zajímá, který z celků postoupí, sledujte náš textový onlajn, v němž zjistíte, jak se utkání vyvíjí.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Přeji vám příjemný dobrý čtvrteční večer! Blíží se osmá hodin a také start našeho utkání. Oba celky již jsou na hrací ploše, kde probíhá tradiční rozcvičení. Ovšem už jsou také známy sestavy obou soupeřů, které vám za několik okamžiků představím.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Vojvodina Novi Sad: Kordič – Lakičevič, Puškarič, Miletič, Antič – Maksimovič – Malbašič, Paločevič, Meleg (C), Babič – Trujič.
    Náhradníci: Perič – Kovačevič, Aščerič, Zličič, Djurišič, Jovančič. Stamenič.

    FK Bokelj: Majatovič – Mladenovič, Ognjanovič (C), M. Todorovič, Bogdanovič – Pepič, Tomič, Zlatičanin, Vučinič – Macanovič – Djenič.
    Náhradníci: I Todorovič – Shimura, Pajovič, Kotorac, Nikezič, Maraš, Pržica.

    Rozhodčí: Andrew Dallas – Alan Mulvanny, Alastair Mather (všichni SCO).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí pan Andrew Dalla poprvé foukl do píšťalky, a tak utkání mohlo začít. úvodního výkopu se chopili hostující hráči, kteří kombinují na vlastní polovině.
     
    2
    Bokelj nastoupil do duelu v modro-bílé kombinaci dresů, naopak domácí zvolili červeno-bílou sadu. Utkání je v plném proudu, a tak se pojďme věnovat situaci na zeleném pažitu.
     
    3
    V úvodu jsou aktivnější hostující hráči, kteří mají častěji balon na svých kopačkách. Ovšem hra se spíše odehrává ve středu hrací plochy.
     
    4
    V Srbsku panuje výborné počasí pro fotbal, aktuálně je v této metropoli třiadvacet stupňů. K míči se snad poprvé na delší dobu dostali domácí hráči.
     
    5
    Jenže útok domácího celku je u konce po nepřesné přihrávce, jenže ani tým z Černé Hory u balonu dlouho nevydržel. Zatím je k vidění hodně nepřesností.
     
    6
    Pěkný balon za obranu dostal Trujič, který si nepohlídal ofsajdovou linii, a tak správně pomezní sudí zvedl praporek nad hlavu.
     
    7
    Hostující trenér je hodně nespokojený s tím, jak se jeho svěřenci vraceli do obrany. Ovšem hostující tým dokázal odvrátit míč na rohový kop.
     
    7
    Po centru od rohového praporku se na první tyči dostal k hlavičce domácí Puškarič, jenž poslal v dobré pozici balon nad horní tyč.
     
    8
    Jeden z domácích hráčů zůstal zcela osamocený na zadní tyči, ovšem ve stoprocentní šanci nedokázal zpracovat míč, a tak to stadionem pouze zahučelo!
     
    9
    Vojvodina právě vstřelila branku!
    Po dalším rohovém kopu se už skóre mění. Po centrovaném balu se k hlavičce dostal jeden z domácích hráčů jehož hlavička mířila vedle branky. Ovšem na malém vápně stál dobře postavený FILIP MALBAŠIČ, který hlavou doklepl míč za brankáře.
    9. Filip MALBAŠIČ - 1:0
     
    12
    Vojvodina od prvních minut plní roli favorita a dostává se do velkých šancí. Tu další překazil pomezní sudí, který správně viděl těsný ofsajd.
     
    13
    V posledních minutách se hraje výhradně na polovině hostujícího celku. Novi Sad se výborně nabízí, a tak hráč s balonem má hodně možností přihrávky.
     
    15
    Ochozy stadionu jsou poměrně dobře zaplněné a fanoušci povzbuzují Vojvodinu. Hráči to svým fanouškům již oplatili první brankou v síti soupeře.
     
    16
    Hrdinou okamžiku je hostující brankář Majatovič, který ukázal rychlé nohy, když musel vystartovat ze své branky! Celé situaci předcházela pěkná kolmá přihrávka za obranu, ale u ní byl dříve právě hostující brankář.
     
    17
    Domácí celek měl opět možnost rohového praporku, ale tentokrát se zakončení nedočkáme.
     
    18
    Bokelj se po delší době dostal na polovinu soupeře, kde ovšem přišel útočný faul, který předvedl útočník Djenič.
     
    19
    Z levé strany se pokusil o technickou střelu Babič, jehož pokus měl mířit do vzdálenější šibenice, ale míč skončil asi metr a půl nad brankou.
     
    20
    Na zeleném pažitu zůstal po nepěkném skluzu ležet jeden z hostujících hráčů. Na řadu tedy poprvé přicházejí také lékaři jednoho z celků.
     
    21
    Máme za sebou jednadvacet minut, které nám příliš pěkný fotbal nenabídly. Zatímco tým z Černé Hory na velkou šanci čeká, tak Vojvodina jich měla již několik a zaslouženě vede.
     
    23
    Už to vypadalo, že by se Bokelj mohl dostat do rychlého protiútoku. Ovšem Puškarič předvedl taktický faul u půlící čáry a celou situaci zastavil.
     
    25
    Novi Sad opět nepustil soupeře přes půlící čáru, a tak sledujeme postupný kombinační útok. Na domácích je vidět, že se nikam hnát nebudou.
     
    26
    V posledních minutách sledujeme jednostranný fotbal. Domácí hráči se nastěhovali na polovinu soupeře, kde kombinují. Černohorci většinu času běhají bez balonu, což pro žádného hráče není optimální.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Jovan Vučinič (FK Bokelj), který vletěl do souboje se soupeřem jako utržený ze řetězu a právem je prvním potrestaným dnešního zápasu.
     
    29
    Režie dnešního zápasu zaostřila na jeden z paneláků v blízkém okolí stadionu, kde duel sleduje hned několik desítek neplatících fanoušků.
     
    30
    Na levé straně byl s balonem rozběhnutý Antič, který přízemním centrem našel na přední tyči nohu Trujiče, jenž trestuhodně poslal balon vedle brány!
     
    32
    Hostující hráči vybojovali přímý kop, který byl centrem poslán do pokutového území. Balon mířil na zadní tyč, kde byl osamocený hostující hráče, jenž zvolil vrácení míče do ohně místo zakončení, což úspěch neslavilo.
     
    34
    Nene, Bokelj zatím nehraje šťastné utkání! Černohorci se nedokáží s balonem dostat přes půlící čáru, a tak může být obrana Vojvodiny v klidu.
     
    35
    Hostující tým opět pouze odevzdal míč soupeři a musí se soustředit na obrannou hru. K vidění bude další rohový kop domácího celku.
     
    36
    Centr od rohového praporku zamířil na první tyč, kde se k hlavičce dostal bránící hráč, jenž poslal míč do bezpečné vzdálenosti.
     
    37
    Rohový kop si zkusili také hostující hráči. Ovšem na zadní tyči se srazili dva hostující hráči, a tak Kordič neměl žádnou práci.
     
    39
    První poločas pomalu plyne ke svému konci, ale ještě předtím sledujeme ofsajd hostujícího hráče. Na pravé straně se rozeběhl Pepič, který si nepohlídal své postavení a je mu právem odpískán ofsajd.
     
    40
    To sad ani není možné, co nyní zahodil Paločevič! Domácí hráč dostal přihrávku do pokutového území, kde se objevil sám před brankářem, ale jeho zakončení bylo trestuhodné.
    40. Obrovská šance Paločeviče
     
    42
    Vojvodina právě vstřelila branku!
    Domácí tým předvedl pěknou kombinaci na levé straně pokutového území! FILIP MALBAŠIČ dostal balon na hranici malého vápna a s ledovým klidem dává svou druhou branku v zápase.
    42. Filip MALBAŠIČ - 2:0
     
    44
    Po druhé brance je jasné, že dnes se prodloužení hrát nebude! V současné době míří za postupem domácí Vojvodina. Naopak Bokelj by musel vsítit dvě branky a žádnou nedostat.
     
    45
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý sudí, který na tabulce ukazuje, že se budou hrát dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    45+1
    V nastavení prvního poločasu zůstal na zeleném pažitu ležet autor obou gólů, jenž potřebuje lékařskou pomoc. Ovšem domácí střelec se zvedá a bude schopen pokračovat v zápase.
     
    45+3
    Tak to je neuvěřitelné! Za obranu si skvěle naběhl Babič, který ovšem nezkrotil balon a poslal ho jen vysoko nad horní tyč. Tato šance volala po brance, ale domácí hráč úplně selhal.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V prvním poločase bylo k vidění hned několik velkých šancí a všechny si vypracoval domácí tým! Vojvodina zaslouženě tedy vede o dvě branky a kraluje dnešnímu zápasu. Naopak Bokelj se téměř nemůže dostat za půlící čáru, a tak brankář Kordič nemusel řešit žádnou těžkou situaci.
     
    Hráči obou celků se již vracejí na zelený pažit, což naznačuje, že za malou chvíli začne druhý poločas. Uvidíme, zda se hra hostujícího celku zlepší.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlavní udí pan Andrew Dallas dal pokyn k zahájení druhé pětačtyřicetiminutovky, který zahájili domácí hráči. Novi Sad nikam nespěchá a začíná kombinaci od svých stoperů.
     
    46
    Jen tak pro připomenutí! Vojvodina nastoupila do zápasu v bíločervených dresech a naopak hosté svolili modrobílou sadu dresů.
     
    48
    Zatím se potvrzuje i ve druhém poločase scénář z toho prvního! Vojvodina hned od úvodu kombinuje na polovině soupeře a zdá se, že by si mohla utkání již pohlídat.
     
    49
    Na malou chvíli se k balonu dostal hostující celek, který u něj byl asi deset vteřin a následně ho odevzdal soupeři. To není výkon, který bychom rádi viděli.
     
    51
    Bohužel, dnes fotbal hraje jen jeden z týmů. Bokelj se opět nedostal přes půlící čáru, a tak jsou u balonu opět domácí. Je to stejná písnička stále dokola.
     
    52
    Střídání v týmu FK Bokelj: ze hřiště odchází Aleksandar Macanovič, přichází Dejan Kotorac.
    Střídání v týmu FK Bokelj: ze hřiště odchází Dejan Pepić, přichází Luka Maraš.
     
    54
    Hostující trenér poslal do hry hned dvě čerstvé síly. Uvidíme, zda se v projevu jeho týmu něco změní.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Luka Maraš (FK Bokelj). Střídající hráč skluzem pozdě přišel do souboje a trefil soupeře, po třech minutách na hrací ploše hned dostává žlutou kartu.
     
    57
    Ve druhém poločase sledujeme nemastný – neslaný fotbal. Hře schází náboj a moment překvapení. Doufejme, že se to rychle změní.
     
    58
    Vojvodina je opět v kombinaci, ale volí postupný útok až od vlastních stoperů. Domácí celek se již nemá kam hrnout, a tak jsme svědky série přihrávek.
     
    60
    Vojvodina právě vstřelila branku!
    Zdá se, že o postupujícím je definitivně rozhodnuto! Trujič si u postranní čáry doslova pohrál s krajním obráncem a následným centrem našel na hranici malého vápna osamoceného DEJANA MELEGA. Domácí kapitán se hlavou nemýlil a navyšuje skóre zápasu.
    60. Dejan MELEG - 3:0
     
    63
    Vojvodina právě vstřelila branku!
    V krátkém sledu je tu další branka domácího týmu! Centrovaný míč našel hlavu Miletiče, který celou situaci vylepšil přihrávkou na NIKOLU TRUJIČE, který zblízka rozvlnil síť.
    63. Nikola TRUJIČ - 4:0
     
    65
    Střídání v týmu FK Bokelj: ze hřiště odchází Danilo Tomič, přichází Miloš Nikezič.
     
    68
    Střídání v týmu FK Vojvodina Novi Sad: ze hřiště odchází Filip Malbašič, přichází Lazar Zličič.
    Střídání v týmu FK Vojvodina Novi Sad: ze hřiště odchází Aleksandar Paločevič, přichází Marko Djurišič.
    Střídání v týmu FK Vojvodina Novi Sad: ze hřiště odchází Siniša Babič, přichází Uroš Stamenič.
     
    72
    Domácí diváci jsou dnešním výkonem i výsledkem spokojení. Vojvodina hraje skvěle dopředu, ale nutno říct, že soupeř ji to výrazně umožňuje.
     
    73
    Míč proti noze dostal Marko Djurišič, jehož pokus z hranice velkého vápna zamířil vysoko nad bránu. Domácí hráč byl v záklonu, a tak to nemohl ani dopadnout jinak.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Miroslav Zlatičanin (FK Bokelj), který přišel pozdě do souboje, a tak poslal soupeře k zemi. Hlavní sudí vytahuje z kapsičky další kartu, i když se to hostujícímu hráči ani trochu nelíbí.
     
    75
    Domácí tým mělo právo přímého kopu z nějakých třiceti metrů, ale zakončení mířilo hodně vedle hostující branky.
     
    76
    Střelu z levé strany pokutového území zneškodnil pěkným skokem Majatovič, jenž se musel hodně natahovat, aby pokus k zadní tyči chytil.
     
    77
    Ovšem zdá se, že Majatovič si při zákroku poranil kotník pravé nohy a proto hlavní sudí přerušuje hru. Hostující brankář totiž potřebuje ošetření.
     
    79
    Duel plyne ke konci zápasu, ale na hrací plochu musejí opět přispěchat lékaři hostujícího celku. Na zeleném pažitu zůstal ležet Luka Maraš, jenž inkasoval ránu do obličeje.
     
    80
    Vojvodina opět obléhá pokutové území a snaží se překvapit obranu soupeře. Fanouškům domácího celku by se jistě líbil pátý gól v síti soupeře.
     
    81
    Na trávníku opět leží další hostující hráč, který se zvedl bez pomoci zdravotníků. Hlavní sudí ještě zkontroloval zdravotní stav hráče a usoudil, že se může pokračovat.
     
    82
    Jeden ze stoperů se dopustil faulu asi sedm metrů před pokutovým územím. Následovat tedy bude výborná příležitost po vstřelení další branky.
     
    83
    Z přímého kopu opravdu přišlo zakončení, kterého se ujmul domácí kapitán, ale jeho rána minula branku. Meleg poslal míč nad branku, ale sám je ze svého pokusu zklamaný.
     
    84
    Už to vypadalo, že by se hostující tým mohl dočkat první velké šance v zápase. Na levé straně dostal míč do běhu Jovan Vučinič, který mohl jít sám na brankáře. Ovšem pomezní sudí viděl ofsajd, a tak je po velké příležitosti.
     
    86
    Zbývají poslední minuty tohoto střetnutí a je jasné, že Vojvodina postoupí do další fáze Evropské ligy. Duel už se pouze dohrává, a tak už žádnou velkou podívanou asi neuvidíme.
     
    87
    Vojvodina právě vstřelila branku!
    Diváci si žádali pátou branku a ta také přišla! Druhým dvougólovým hráčem je NIKOLA TRUJIČ, který dostal balon do pokutového území, kde se obtočil kolem svého strážce a střelou ve skluzu trefil místo mezi nohami brankáře.
    87. Nikola TRUJIČ - 5:0
     
    89
    Bokelj snad poprvé kombinuje na polovině domácího celku a navíc přišla i první střela, která zamířila hodně daleko od branky.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Marko Djurišič (FK Vojvodina Novi Sad), jenž nesmyslným skluzem u půlící čáry trefil soupeře. Domácí trenér asi bude hodně rozzloben, jelikož žlutá karta je za tohoto stavu zcela zbytečná.
     
    90+1
    Po uplynutí normální hrací doby přichází k postranní čáře čtvrtý sudí, jenž ukazuje, že se budou hrát dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90+2
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Jovan Vučinič (FK Bokelj). Hostující hráč u postranní čáry použil skluz, kterým trefil soupeře a správně vidí druhou žlutou kartu.
    90+2. Zákrok, za který dostal Jovan Vučinič druhou žlutou kartu
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Do druhého předkola postupuje tým FK Vojvodina Novi Sad!
     
    Jednostranné utkání zcela zaslouženě končí jasným výsledkem. Vojvodina duel zcela opanovala, a tak postupuje do druhého předkola Evropské ligy! Domácí tým téměř celé utkání útočil a k pěti brankám si vypracoval několik dalších velkých šancí. Naopak Bokelj si žádnou šanci nevypracoval a musel se bránit. Hosté se téměř nedostávali za půlící čáru a navíc míče pouze odevzdávali.
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších zápasů, napočtenou. (21:59:21)

    Michal Luxa

    Branky: 9. Malbašič, 42. Malbašič, 60. Meleg, 63. Trujič, 87. Trujič

    Karty:   90. Djurišič (VJV) – 28. Vučinič (BKJ), 55. Maraš (BKJ), 74. Zlatičanin (BKJ)   90+2. Vučinič (BKJ)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 12:0. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:10.
    Vojvodina Novi Sad: Kordič – Lakičevič, Puškarič, Miletič, Antič – Maksimovič – Malbašič (68. Zličič), Paločevič (68. Djurišič), Meleg (C), Babič (68. Stamenič) – Trujič.
    Náhradníci: Perič – Kovačevič, Aščerič, Zličič, Djurišič, Jovančič. Stamenič.

    FK Bokelj: Majatovič – Mladenovič, Ognjanovič (C), M. Todorovič, Bogdanovič – Pepič (52. Maraš), Tomič (65. Nikezič), Zlatičanin, Vučinič – Macanovič (51. Kotorac) – Djenič.
    Náhradníci: I Todorovič – Shimura, Pajovič, Kotorac, Nikezič, Maraš, Pržica.

    Rozhodčí: Andrew Dallas – Alan Mulvanny, Alastair Mather (všichni SCO)
    30.06.2016
    Bokelj - Vojvodina 1:1

    Branky: 5. Djenić – 6. Meleg

    Karty:   48. Ognjanović (BKJ), 54. Pepić (BKJ), 83. Djenić (BKJ) – 71. Puškarić (VJV)

    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:13.
    bahis siteleri